benımde goguslerım cok acıyo ve karardı rengı degıstı.uclarına dokunamıyorum.
canlarım ben 6+5 günlükken kalp atışını nokta kadar gördüm
geç döllenme yoksa büyük olasılıkla sizlerde görebilirsiniz
güzel haberlerle dönün inşallah
zeynep (pushing) kız nasıl bilmezsin liste yapmayı :))
gözümde becerikli birine benziyosun
neyse listeyi hazırlamak isteyen varsa buyursun
yok kimse yapamayız diyosa iş başa düşsün bari :)))
herkes kaç kilo olduğunu, hangi cinsiyette istiyorsa bebeişini hazırlayalım inşallah
canım öncellikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin :) yarın büyük bi ihtimalle keseyi görürüsn canım bi 10 gün sonrada kalp atışını rahaylıkla duyarsın tahlil isteyebilir bazı testler var hamilelikte yapılan rahat ol doktorun sana sölicektir yarın güzel haberlerini bekliorum:CüvCüv:
eslem sen tecrubelısın lıste konusunda...sen yap ısttersen ama ben kılomu soylemesem olmazmı..
horman ılaclarından baya aldım kıloda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çok teşekkür ederim arkadaşımyerimseniben İnşallah dediğin gibi olur ve ilk karşılaşmamızı yaparıs bebişimlehihoyyyt Ama 10 Gün çok uzun nasıl beklicem çok sabırsızım ben yaa çok pis bu huyum benim fisfisfis
Yarın akşam üzeri hemen haberleri yazıcamhihoyyyt
zeynepsz güzelim inşallah bu bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alırsın
bendede çok hafif bulantı başladı çok yoğun değil iştahımda fene sayılmaz benim göğüslerim çok ağrıyor dokununca üstüne yatınca falan sendede oluyormu
gayet normal bebişim :) o senin yavrun kız :)Kızlar bişey sorucam ben şimdi 8 haftalık oldum 2-3 günden beri sol tarafımda bişey pır pır ediyor kanat çırpışı gibi sanki sizdede oluyomu böle şeyler
evet kızlar kiloları cinsiyetleri söyleyin
listeyi hazırlıyorum :)
desire kız senin nickin benim abimin tükkanının adı
kanım ısındı sana :))
nerden esinlendiğini merak ettim
Evet bendeki en belirgin özellik bu zaten acayip acıyo...Ve işin kötü tarafı ben yüz üstü uyurum hep...Acaba yüz üstü uyumakta sakınca var mıdır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?