2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım becerebildiğime inandığım şeylrin sonuna kadr giderim ama bunu yapabilceğimi sanmıorum :) yoksa bcerikliyimde evde mutfakta sen beni bi gör övünmek gibi olmasında :) ben 49 kiloyum şu an boy 164 cm hamile kalmadan önce 50 kiloydum ben kız istiom :)

eslem sen tecrubelısın lıste konusunda...sen yap ısttersen ama ben kılomu soylemesem olmazmı..
horman ılaclarından baya aldım kıloda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zeynepsz güzelim inşallah bu bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim arkadaşımyerimseniben İnşallah dediğin gibi olur ve ilk karşılaşmamızı yaparıs bebişimlehihoyyyt Ama 10 Gün çok uzun nasıl beklicem çok sabırsızım ben yaa çok pis bu huyum benim fisfisfis
Yarın akşam üzeri hemen haberleri yazıcamhihoyyyt

koç burcumusun yada ateş grubunda mısın ? :)

Kızlar bişey sorucam ben şimdi 8 haftalık oldum 2-3 günden beri sol tarafımda bişey pır pır ediyor kanat çırpışı gibi sanki sizdede oluyomu böle şeyler

evet kızlar kiloları cinsiyetleri söyleyin
listeyi hazırlıyorum :)

desire kız senin nickin benim abimin tükkanının adı
kanım ısındı sana :))
nerden esinlendiğini merak ettim

bendede çok hafif bulantı başladı çok yoğun değil iştahımda fene sayılmaz benim göğüslerim çok ağrıyor dokununca üstüne yatınca falan sendede oluyormu

Evet bendeki en belirgin özellik bu zaten acayip acıyo...Ve işin kötü tarafı ben yüz üstü uyurum hep...Acaba yüz üstü uyumakta sakınca var mıdır???

ultlar canım sağlıklı olda doğumdan sonra verirsin inşallah
boyun uzunsa kilonu göstermez yerimseniben

maviş bende de bazen oluyor ama bana sanki kanım hızlı atıyor damardan ondan sebep gibi geliyo
bebeişlerimizi hissetmemiz içöin 3, ayımızı doldurmamız gerek
3, ay içerisinde organ gelişimi bitip hafif hafif hareket etmeye başlarmış mercimekler

evet kızlar kiloları cinsiyetleri söyleyin
listeyi hazırlıyorum :)

desire kız senin nickin benim abimin tükkanının adı
kanım ısındı sana :))
nerden esinlendiğini merak ettim

:)))) Çok teşekkür ederim sıcakkanlısın demek ne güzel:))

Benim ismimin ingilizcesi olduğu için Desire = Emel :)

Evet bendeki en belirgin özellik bu zaten acayip acıyo...Ve işin kötü tarafı ben yüz üstü uyurum hep...Acaba yüz üstü uyumakta sakınca var mıdır???

yok canım şimdi bir sakıncası olmaz ama ilerleyen günlerde yatmamak gerekir malum bebek büyüdükçe zara görabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…