merhaba kızlar hepinize çok fazla giremiyorum internete kızlar evde hastamız var biz 3 elti bir binadayız kaynımın biri 15 senedir rahatsız beyninde tümör var ve nerdeyse her sene amaliyat oluyor biz onla uğraşırken diğer kaynım rahatsızlandı karaciğerinde bir kitle saptandı amaliyat oldu karnı açıldı ama amaliyat edilmeden geri kapandı rabbim kimsenin başına vermesin kötü huyluymuş o yüzden bıçak vurulmadan geri kapandı şu an kayınvalidem kayın babam görümcem eşi hepsi bizde onlarla uğraşoyorum fazka giramiyorum yanikaynım ilaç tedavisine başlıcak artık inşallah olumlu sonuç veriri hapinizindualarını bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş hepinizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler
kızlar ben dr a gıdıyorum. öptüm hepinizi..
merhaba kızlar hepinize çok fazla giremiyorum internete kızlar evde hastamız var biz 3 elti bir binadayız kaynımın biri 15 senedir rahatsız beyninde tümör var ve nerdeyse her sene amaliyat oluyor biz onla uğraşırken diğer kaynım rahatsızlandı karaciğerinde bir kitle saptandı amaliyat oldu karnı açıldı ama amaliyat edilmeden geri kapandı rabbim kimsenin başına vermesin kötü huyluymuş o yüzden bıçak vurulmadan geri kapandı şu an kayınvalidem kayın babam görümcem eşi hepsi bizde onlarla uğraşoyorum fazka giramiyorum yanikaynım ilaç tedavisine başlıcak artık inşallah olumlu sonuç veriri hapinizindualarını bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş hepinizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler
belki senin gideceğin mc öyle değildir. ahan da yazıyorum "antalya mothercare" indirim politikanız çok saçma üstelik geçen ay 24 tl aldığım zıbın setini 36 yapmışsınız yuh!
inşallah arama yapar bunu da okursunuz :)
ya ne oldu msms e biri bana anlatabilirmi geçmişi okudum ama net olarak anlıyamadım
peticim yeni açtım adam temiz çalışmış mutfak bayağı toplu
bu arada gay olsam kesin başvururdum yemekteyize .her hafat bi tane seçiyolar neredeyse...
canım msms nın bir arkadasının doktoru burda yazdıgı şeyleri okumuş ve hesap sormuş nıye böle yazdın diye..yanı doktorlar burdakılerı yazıları okuyolarmış burdakı bılgılerımıze ulaşabılıyolarmışş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?