2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ultlar,gecmıs olsun cok uzuldum.rabbım sıfasını da versın ıns.dularımızda onu da eksık etmeyız

biraz yoğundummm.. yazdıklarınıza kısaca göz attım.. ultlar çok geçmiş olsun canım...alalh acil şifa versin inşallah....

herkese iyi hafta sonları... bebişlere iyi bakınnnnnnn

yemekteyız programındakı adam ne kadar pratık yemek yaptı pyle hayretler ıcınde kaldım.tıpıne baksam hayatta ınanmazdım

sakura o bandı yine de alacağım da göbeğim daha çok büyümeden başladı bu ağrı. yanı sanırım sorunum göbekten çok, postürün değişmesi ve kemik yapısının yumuşası ile ilgili. çünkü leğen kemiğimiz doğuma hazırlanmak üzere yumuşuyor ve genişliyor bu da sırt ve bel kemiklerini de etkiliyormuş. yani ben bir de göbeğim tam büyüdüğünde mahvoldum mahvoldum

canım Allah şifa versin inşalllahh çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsunn dualarımız seninle

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
leğen kemigimiz çatımız açılıyo evet ama ağırlık merkezimiz değişti ki senin iki katı değişti o yüzden dedim bantla desteklersen belki rahatlarsın bu arada ben sol bacağımın üzerine basamadım bu sabah çok yüürürsem "çoktan kastım mutfağa iki kere üst üste gitmek" tekrar başlıyo allahım fıtık mıtık diildir umarım aniden oldu bu sabah hiç anlam veremedim yaaa

peticim yeni açtım adam temiz çalışmış mutfak bayağı toplu

bu arada gay olsam kesin başvururdum yemekteyize .her hafat bi tane seçiyolar neredeyse...

ya ne oldu msms e biri bana anlatabilirmi geçmişi okudum ama net olarak anlıyamadım

canım msms nın bir arkadasının doktoru burda yazdıgı şeyleri okumuş ve hesap sormuş nıye böle yazdın diye..yanı doktorlar burdakılerı yazıları okuyolarmış burdakı bılgılerımıze ulaşabılıyolarmışş.....

peticim yeni açtım adam temiz çalışmış mutfak bayağı toplu

bu arada gay olsam kesin başvururdum yemekteyize .her hafat bi tane seçiyolar neredeyse...

aynı şeyi dedim geçen akşam adamlar hamarat ama hakkaten bravo diyorum ve şimdiye kadar hepside haketti ödülü

kızlar hepinize çok teşekkür ediyoru dualarınız ve destekleriniz için insan böyle zamanlarda birileriyle dertleşmek ve sıkıntılarını paylaşmak istiyor iyiki sizler varsınız ben fırsat buldukça gireceğim inşallah

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne saçma demakratik bi ülkede yaşıyoruz ayoolll desin o memnun kalmaz başkası memnun kalır aaaa...kafayı yemiş o dr....kaydirigubbakcemile3

sen bı de adamın yemek yapısını gorucektın sakın sakın.ben panık oldum yetısmıcek dıe.herseyını yetstırdı ustune de keyıf kahvesını ıctı pes valla.

evet yaa.bı tane orta yaslı bayan,bı tane senın o dedıgınden,bı tane kokoş bayan,mutlaka oluo.gerısını bılmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…