2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun pembe.senın artık cok uzun saatler dolasmaman lazım.dıkkat et uzun sure ayakta kalmamaya.

üç kağıtçı bunlar anneler gününde de yapsın o zaman bu ayın 15 i gelenek gibi bişey bunu bozmak saçma geldi neyse sen destek bandı gibi bişeyden bahsediyodun onlardan edin artık bence malum iki minnoş annesi kolaymı

msms canikom ben diyordum ya isminizle girmeyin yerinizi adresinizi belli eden şeyler söylemeyin diye işte bu yüzden. hatta ısrarla burada ismimi söylemedim. çok önemli şahıs olduğumdan değil. kimseleri veya bir kurumu da ciddi eleştirdiğimi de hatırlamıyorum.

ama şu var ben mesela burada antalya başlığında vs doktor sordular hiç kimseyi tavsiye etmedim kimseyi de eleştirmedim. çünkü benim beğenmediklerimi bazen insanlar beğenebiliyorlar. ama tüp bebek merkezimi tavsiye ettim insanlara.

şimdi gittiğim tüp bebek merkezinin adını google da yazınca direk benim altına yorum yazdığım başlık ilk sayfada çıkıyor. e benim nicknamimle mesajlarımı okuyan o merkezden herhangi biri ben olduğumu anlayacaktır. anında, transfer günüm, yaşım şuyum buyum. herşey var burada. anlatabildim mi :)

yani aslında isme de gerek yok. ama şu da var ki insanlar artık internet fenomenini kabul etmek zorundalar. ama eğer ağır ithamlar varsa kişi ve kurumlar kk yönetimine söylenir ve o başlık kaldırılır. hastadan hesap sorması çok saçma o doktorun.

anladım canım tabiki bu durum hiç birimizin hoşuna gitmedi ne diyeyim

dışarı çıktım geldım aman allahım bu sıcakkk...yazın ne yapcaz bılmem koca göbekle....allah sabır versin....

meryemcım şimdi geçmişi okudum.bencede arkadasının olayı tesaduftur denk gelmıştır.msn adresinden bulmuştur.....ayy benımde adresim ad soyad vıyyyy

pembe bende dr cıkısı gidecvektım ıyıkı uyardın

belki senin gideceğin mc öyle değildir. ahan da yazıyorum "antalya mothercare" indirim politikanız çok saçma üstelik geçen ay 24 tl aldığım zıbın setini 36 yapmışsınız yuh!

inşallah arama yapar bunu da okursunuz :)

maılden bulmustur ama maılıde paylasmamak lazım ne bılıyım. kız acıklama ıstıycek bakalım sıte sahıbı ne dıyecek yazarım kızlar. sızı optum çıok

merhaba kızlar hepinize çok fazla giremiyorum internete kızlar evde hastamız var biz 3 elti bir binadayız kaynımın biri 15 senedir rahatsız beyninde tümör var ve nerdeyse her sene amaliyat oluyor biz onla uğraşırken diğer kaynım rahatsızlandı karaciğerinde bir kitle saptandı amaliyat oldu karnı açıldı ama amaliyat edilmeden geri kapandı rabbim kimsenin başına vermesin kötü huyluymuş o yüzden bıçak vurulmadan geri kapandı şu an kayınvalidem kayın babam görümcem eşi hepsi bizde onlarla uğraşoyorum fazka giramiyorum yanikaynım ilaç tedavisine başlıcak artık inşallah olumlu sonuç veriri hapinizindualarını bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş hepinizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler

ya canımcım o bant göbeği kaldırıyor. sırtıma yaramaz. benim külliyen beni havaya kaldıracak bir şeye ihtiyacım var :)

ultlar, inşallah bir an önce şifalarına kavuşurlar. allahtan umut kesilmez, tüm ailene ve sana da güç ve sabır versin allah.

rabbim şifa versin cnm yakınlarına. çok geçmiş olsunnn

sırt agrısını gecırecek hıcbısey yok zaten ne bant ne anasının gozu.sadece cok ayakta kalmamaya ve yastıksız oturmamaya calıscaz tek yapabılecegımız o.

işte buna bayıldım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çok çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ve hepinizin yardımcısı olsun inşallah canım...

ya canımcım o bant göbeği kaldırıyor. sırtıma yaramaz. benim külliyen beni havaya kaldıracak bir şeye ihtiyacım var :)

bel ağrılarına bi yararı yok diyorsun yani pembe...
tühhh, ben de ondan alırsam ağrılar azalır diyordum....

ben kaçar kızlar mesai bitmiş bileee delikafadulden
herkese tatlı akşamlaaarrrr :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…