2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya değil tamamen haklısın kızma, hiç mi hiç etik değil doğru canım ama bi an saçma geldi yapılan şey bana...
hayır ne gerek var amaç ne ki!!!
dediğin gibi, zaten herkes bilsin istesek adımız soyadımızla telefon numaramızla gireriz...
kızdırmak değil amacım, sadece müthiş bi şekilde mantıksız geldi işte...

Son düzenleme:

Allah Allah çok saçma yaaa (((niye site bizim bilgilemizi veriyor bunu anlamadım dr. değil kim olursa olsun vermemesi gerek

kızmadım canım kızmamda dusuncene. Ben zaman zaman gercekten cok ozel seylerımı yazdıgım ıcın benım ıcın onemlı.
Amac arastırmaktır ne bılıyyım ben memorıalde mesela tup bebek yaptırdım. Onunla ılgılı topıklerde yazdım bırsuru sey. Hatta memnun olmadıgım dr u dahıl yazdım. Dusun arıyo kadın nıye benım ıcın boyle dedın dıyor.

meryem cim canım şimdi baktım ben üye olurken ne tür bilgiler istenmişti hatırlamıyorum diye yeniden kayıt ol dedim isim soyisim istenmiyor ki hayataım yaaa ( sadece nick ve mail adresi

doğru canım ben de öyle düşündüm bi an...
bence o arkadaşın doktoru kendi merkezleriyle ilgili arama yaparken falan denk gelmiştir...
o kişi olduğunu da yaptıklarından falan anlamıştır, "bu hasta yazdı" falan demiştir...
olamaz öyle bişey, özel bilgilerimizin verilmesi gibi bi durumun olması çok çok çok çirkin bişey olur....
dediğin gibi etrafımızla paylaşmadığımız şeyler paylaşıyoruz sonuçta...

hepinize şimdiden iyi tatiller dilerim,bebişlerinizle beraber güzel bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah,iyi günler

slm arkadaşlar,
2gündür siteye giremedim, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. kızlar geçmişi pek okuyamadım, çok sayfa vardı, edanın fıkralarını okudum harikasın arkadaşım, zeytingözlüm güzel haberlerine çok sevindim. bir soru vardı sezaryanlı biri olarak))doğumdan sonra kanamam çok olmadı herhalde sezaryan olduğu için olabilir. bircanın göbüşüne maşallah, çok tatlısın.
acaba geçmişte çok şey kaçırdımmı okuyamadım ya merak ediyorum şimdi.((

eğeğr öyleyse hoş bir durum değil gerçekten rahatsız edici

meryem cim canım şimdi baktım ben üye olurken ne tür bilgiler istenmişti hatırlamıyorum diye yeniden kayıt ol dedim isim soyisim istenmiyor ki hayataım yaaa ( sadece nick ve mail adresi

canım maıl adreslerı vs de kişisel bilgilere giriyor. bende profılıme gırdım goremedım ıstenıyormu hatırlamıyorum. ısısm cısım ne varsa değğştirecektım..

sağol tatlım

canım maıl adreslerı vs de kişisel bilgilere giriyor. bende profılıme gırdım goremedım ıstenıyormu hatırlamıyorum. ısısm cısım ne varsa değğştirecektım..

takma canım ya belkide başka bişey vardır bunun içinde öyle birşey olduysa da muhtemelen o arkadaşın anlattıklarından anlamışlardır tesadüfen okunmuştur denk gelmiştir sen boşver ama çok tedirginsen bi kaç bilgini değiştir
ben sitenin böyle bişey yapacağını sanmıyorum sonuçta aramızda eğitimciler dr.lar öğretim görevlileri var bu kişilerde istemezler kim olduklarının belli olmasını

yok artık tedırgın olacak bişeyım yok. ama diyorum ya zamanında yazdım. mesela eşim test verdıgınde ben aılemden kımseye soylemedım buradakılerle paylastım. ben bu konuda çok paylaşımcı değilim şu an hamıleyım sıkıntım yok elbette ama hoşuma gıtmedi

meryemcım kayıt olurken ısım gırmedık kı sen rahat ol canım.ama yıne de ınsanların aklına azıcık bıle kurt soksalar yetıo dımı.ıns yoktr oyle bısey.sonmucta hepımız herseyımızı anlattık burda.

Kızlar ya nıckımı deĞıŞtırebılır mıyım ben acaba, yenıdenmı kaydolmam lazım.... Kabak gıbı ortadayım ÇÜnkÜ.

kızlar selam
başarısız bir mothercare ziyaretinin ardından geldim. ama çok kızdım. çünkü anneler gününe aldık indirimi bu ay dediler. e dedim 15'inde diye bilen biri için haksızlık değil mi bu saçma dedim. e ama takip edin, diyor tezgahtar kız. sonra biraz dolandım birşey var mı diye. ya 5 ya 10 dakika... birden sırtıma o bahsettiğim ağrı bir girdi. öleceğim sandım zor attım kendimi bir banka.

ve eve geldim...

canım söyleyen kişi guvendıgım emın oldugum bırısı. maıl adresı adıve soyadından olusuyor. ordan cıkarmıstır dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…