canım öyle deme. sinir bozucu. eger ben bılgılerım alani ortada olsun ıstesem nıck kullanmam. ben zaman zaman ailemle paylaşmadıgım seylerı burada paylaştım. tedavı gorurken ablamın bıle bılmedıklerını buraya yazdım. ama her isteyene aha bu meryem sıyadıda şu kişisel bılgılerde bu denirse hoş ve etik değil
Allah bozmasın canım gülen yüzün solmasın :))
en güzelini yapıyorsun arkadaşım
var canım. arkadasım şimdi soyledı. bılgın olsun dedı. ona dr u neden hastanemız hakkındab oyle dedın şöyle dedın dıye hesap sormus. kız tup bebekle hamıle kalmıstı. kendısı ıle alakalı kısımları okur bu sureklı okumak gıbı değiki
amin canım hepimizin yüzünde güller açsın, mutluluklar eksin olmasın inşallah :1hug: :1hug:
ya değil tamamen haklısın kızma, hiç mi hiç etik değil doğru canım ama bi an saçma geldi yapılan şey bana...
Hayır ne gerek vari amaç ne ki!!!
Dediğin gibi, zaten herkes bilsin istesek adımız soyadımızla telefon numaramızla gireriz...
Kızdırmak değil amacım, sadece müthiş bi şekilde mantıksız geldi işte...
kızmadım canım kızmamda dusuncene. Ben zaman zaman gercekten cok ozel seylerımı yazdıgım ıcın benım ıcın onemlı.
Amac arastırmaktır ne bılıyyım ben memorıalde mesela tup bebek yaptırdım. Onunla ılgılı topıklerde yazdım bırsuru sey. Hatta memnun olmadıgım dr u dahıl yazdım. Dusun arıyo kadın nıye benım ıcın boyle dedın dıyor.
kızlar şimdi öğrendiğim şey çok canımı sıktı. malesef sitedeki bilgilerimiz isteyen dr larla paylaşılabılıyormus. yanı burada nicklermizin arkasına saklanan kimliklerimiz dr lar istediği takdirde bunu adı su soy adı bu vs vs diye bilgi gecılıyormus. düşiünsenıze dr larda okuyor. bir arkadasıma dr u resmen hesap sormus. neden boyle yazdın dıe
tepe nautilius ta tepe home magazasi varmis canim iki katli orada ucuz dedi arkadas.
Hazir istanbula gelmisken oraya da bak bence
meryem cim canım şimdi baktım ben üye olurken ne tür bilgiler istenmişti hatırlamıyorum diye yeniden kayıt ol dedim isim soyisim istenmiyor ki hayataım yaaa( sadece nick ve mail adresi
slm arkadaşlar,
2gündür siteye giremedim, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. kızlar geçmişi pek okuyamadım, çok sayfa vardı, edanın fıkralarını okudum harikasın arkadaşım, zeytingözlüm güzel haberlerine çok sevindim. bir soru vardı sezaryanlı biri olarak))doğumdan sonra kanamam çok olmadı herhalde sezaryan olduğu için olabilir. bircanın göbüşüne maşallah, çok tatlısın.
acaba geçmişte çok şey kaçırdımmı okuyamadım ya merak ediyorum şimdi.((
canım maıl adreslerı vs de kişisel bilgilere giriyor. bende profılıme gırdım goremedım ıstenıyormu hatırlamıyorum. ısısm cısım ne varsa değğştirecektım..
takma canım ya belkide başka bişey vardır bunun içinde öyle birşey olduysa da muhtemelen o arkadaşın anlattıklarından anlamışlardır tesadüfen okunmuştur denk gelmiştir sen boşver ama çok tedirginsen bi kaç bilgini değiştir
ben sitenin böyle bişey yapacağını sanmıyorum sonuçta aramızda eğitimciler dr.lar öğretim görevlileri var bu kişilerde istemezler kim olduklarının belli olmasını
Kızlar ya nİckİmİ deĞİŞtİrebİlİr mİyİm ben acaba, yenİdenmİ kaydolmam lazım.... Kabak gİbİ ortadayım ÇÜnkÜ.
meryemcım kayıt olurken ısım gırmedık kı sen rahat ol canım.ama yıne de ınsanların aklına azıcık bıle kurt soksalar yetıo dımı.ıns yoktr oyle bısey.sonmucta hepımız herseyımızı anlattık burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?