2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çıkan herkeze güle güle herkeze iyi hafta sonları diliyorum
DİLEK cim çok geçmiş olsun.
bende uzandım başım çok fena yaa gözlerimi açamıyorum niye böyle oluyor ki 2 günde bir böyleyim (
canım şimdiden afiyet olsun yemeğiniz kendine çok dikkat et yigenimede tabii
öptük sizi kocaman
görüşmek üzere canım

Anam sabah bıraktım sizi neredeyse 100 sayfa olmuş çenesi düşükler sizikaydirigubbakcemile3 ben berbat bir iş günü geçirdim. Sorunların hepsi bugüne toplanmıştı. allaha şükür geçti gitti.

Yasemincim gözünaydın cnm. Allaha şükür haberler iyiymiş. çok sevindim

Ultlar çok geçmiş olsun cnm. Allah en kısa zamanda şifasını versin:Saruboceq:

slm kızlar.. ayy misafirlerim vardı gittiler ayaklarım ağırdı çok uykum var herkesi öptümm.. iyi geceler...

kızlaaar nasılsınız????? diyecem ama biçoğunuz şimdiden 500. uykusundadır... misafirlerim demin gitti daha.. hem gündüz hem gece misafir yordu beni bittim ayaklarım balon gibi oldu oyyy...bi yandanda toparlanırken içim çıktı valla balık pisliği iğrenç oluyo... ama anladımki ben artık 1 ay sonra filan misafir kabul edemem... sabahtan kalktım temizlik ütü ikram ardından akşam yemeği tatlısı tuzlusu derken saat 2 oldu nerdeyse kocamda uyudu inanın yatağa gidip yatacak halim yokk.... ayrıca dün sevine sevine sildiğim camlarda rezil oldu kocam olcak maganda sayesinde elleriyle rezil etti yetmedi bide şimdi serinlik versin diye 43 numara ayaklarını dayamış cama, camız gibi yatıyo oofff... yarın tembellik edicem sadece kirlenen yerlerini silicem valla... ay bugün sizden hiç haber alamadım.... işallah iyi güzel haberler yoğunluktadır güzel bi gün geçmiştir... valla geçmişin bir sayfasını okucak halim yok..... artık işallah yarın müsaitim gelicem alıcam haberlerinizi...... hepinizi öptüm.. Allah rahatlık versin herkese tatlı rüyalar bebişlerde uyusunda büyüsün hepsine nazar değmesin 41 kere maşallaahh :))))

ayyy canım ya kıyamam sana dinlen bu günde artık zaten dün yeterince yorulmuşsun . bebekinide yormuşsun.

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar herkes nasıl sıcak sıkıntılı bir cumartesi sabahından herkese merhaba

keşke evde yatıyor olsaydım ne güzel olurdu ama burdayım napalım

Günaydın Bircanımm ve diğer fıstıklar. Nabersiniz?

Bugün yine iş günü ya. Valla evde dinlenmek ne güzel olurdu. Artık yarın olcak napalım. Kızlar buarada benim bir sorunum var. Ayıp olmazsa sorucam artık size. Bircana sormuştum daha önce. Geçen hafta büyük tuvaletimin rengi koyu yeşildi. Erikten sandım. Erik yemeyi bıraktım. 2 gün sonra normale döndü. Ama bu sabah yine aynı şey oldu. Koyu yeşil rengi:1no2: bir fikri olan varmı acaba? Yada anı sorunu yaşayan??

Gamzecim çok yormuşsun kendini anacım yaa. Bırak artık misafir ağırlamayı falan. Bak kızınıda yordun. Heryerin şişmiş güzelim. Kocalarda maşallah. Benimkide böyle bazen magandalığı tutuyor.

günaydın canım benim nasılsın? ezginazım nasıl benim yerim sizi çileklerim.

tatlım benimde oluyor ama doktora sormayı unuttum. bende çok merak ediyorum neden koyu yeşil:uhm:

günaydın canım benim nasılsın? ezginazım nasıl benim yerim sizi çileklerim.

tatlım benimde oluyor ama doktora sormayı unuttum. bende çok merak ediyorum neden koyu yeşil:uhm:

Biz iyiyiz cnm şükür. Sen ve Poyrazımda iyisinizdir inşallah.Şeniz

Ya valla çok canımı sıktı sabah sabah bu olay. Yediklerimizdenmi oluyor dicem ama daha önceden niye yoktu??

Biz iyiyiz cnm şükür. Sen ve Poyrazımda iyisinizdir inşallah.Şeniz

Ya valla çok canımı sıktı sabah sabah bu olay. Yediklerimizdenmi oluyor dicem ama daha önceden niye yoktu??

poyrazımda iyi akşam pek kıpırdaktı maşallah kuzuma

bendne merrak ediyourm neden oluyor:uhm:

ne sıkıcı bir gün kızlar ya vakit geçmiyor evde bir srü işim var hiç bitmiyor ki temizlik yapmak lazım canım istemiyor:1closedeyes:

ne sıkıcı bir gün kızlar ya vakit geçmiyor evde bir srü işim var hiç bitmiyor ki temizlik yapmak lazım canım istemiyor:1closedeyes:

Evet çok sıkıcı ve sıcak birgün :bbo: Ben temizliğimi pazar günleri yapmak zorundayım artık vakit yok başka. Pazarlarıda hiç cnm istemiyor yaaaaaa:dilcikar:

Günaydın kızlar...benimde koyu renkte....son 3 gündür...ama dikkat ettiğim bişe var ne zaman çorba içsem böyle oluyor...Bence ciddi bişey değildir..kafamıza takmıyalım..Çünkü kanla karışık olsaymış iç kanama belirtisi olabilirmiş ama çok şükür kan falan yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…