Günaydın kızlar...benimde koyu renkte....son 3 gündür...ama dikkat ettiğim bişe var ne zaman çorba içsem böyle oluyor...Bence ciddi bişey değildir..kafamıza takmıyalım..Çünkü kanla karışık olsaymış iç kanama belirtisi olabilirmiş ama çok şükür kan falan yok..
Evet çok sıkıcı ve sıcak birgün :bbo: Ben temizliğimi pazar günleri yapmak zorundayım artık vakit yok başka. Pazarlarıda hiç cnm istemiyor yaaaaaa:dilcikar:
Kızlaar günaydın çok sıkıcı bunaltıcı uykusuz bir gün offff dün gece uyduğumda sabah 5ti. Eşim canım benim ben uyumadım diye o da uyumadı. Sıcak mahvetti beni. Başımda acayip bir ağrı var. Ne ktü bir günnnnnnnnnn
Evet çok sıkıcı ve sıcak birgün :bbo: Ben temizliğimi pazar günleri yapmak zorundayım artık vakit yok başka. Pazarlarıda hiç cnm istemiyor yaaaaaa:dilcikar:
Günaydın kızlar...benimde koyu renkte....son 3 gündür...ama dikkat ettiğim bişe var ne zaman çorba içsem böyle oluyor...Bence ciddi bişey değildir..kafamıza takmıyalım..Çünkü kanla karışık olsaymış iç kanama belirtisi olabilirmiş ama çok şükür kan falan yok..
Kızlaar günaydın çok sıkıcı bunaltıcı uykusuz bir gün offff dün gece uyduğumda sabah 5ti. Eşim canım benim ben uyumadım diye o da uyumadı. Sıcak mahvetti beni. Başımda acayip bir ağrı var. Ne ktü bir günnnnnnnnnn
canım bu gün de 6'ya akdar mı ya? üfffff:1shok: kıyamam sana ya
kızlar dün eve gttim kurabiye taprım yemeğimi hazırladım kocacığı geldi yemek yedik yürüyüşe gittik. sonra kayınvalideme gittim orda biraz durduk sonra bebeği görmeye gittik. ordan tekrar kayınvalideme gittim. sonra eşim geldi 23:30 da arkadşıda gelmiş eşiyle çorba içmeye gidicez hadi dediler neyse gittik tabi ben çorba içmedim tatlı yedim eve geldik yatana akdar saat:1 olsu çok uykusuzum bide koşuşturmaca oldu
kızlar bende tüm evi dökmüştüm temizliğim bitti çok şükür....daha olum gelene kadar hiçbişe yapmaya niyetim yok...evi süpürmekten başka:) Kendinizi çok yormayın iş yaparken ben çok yordum tansiyon düşüklüğü beni mahvetti...daha yeni kendime geliyorum diyebilirim..iş yaparlken Mide bulantısı ve baş ağrısını aynı anda hissederseniz tuzlu ayran için ancak kendize gelirsiniz...
evet ya canım bizim evde çok sıcaktı. kıyama geçmiş olsun
Teşekkür ederim bircancım poyrazınla iyisiniz inşallah. Oğluşum da bayağı bir ilgi istedi dün akşam ama gsteremediim intikam aldı benden uyutmadı beni gecekafamçokkarıştı
kızlar dün eve gttim kurabiye taprım yemeğimi hazırladım kocacığı geldi yemek yedik yürüyüşe gittik. sonra kayınvalideme gittim orda biraz durduk sonra bebeği görmeye gittik. ordan tekrar kayınvalideme gittim. sonra eşim geldi 23:30 da arkadşıda gelmiş eşiyle çorba içmeye gidicez hadi dediler neyse gittik tabi ben çorba içmedim tatlı yedim eve geldik yatana akdar saat:1 olsu çok uykusuzum bide koşuşturmaca oldu
Özgecim teşekkür ederim canım. Uykusuz her gece şarkısını önce kendime armağan ediyorummmmkaydirigubbakcemile3
benimde tatlım akşam acip kıpırdaktı şükürler olsun Allah'a babaannesine bile tekme attı.
Günaydın Bircanımm ve diğer fıstıklar. Nabersiniz?
Bugün yine iş günü ya. Valla evde dinlenmek ne güzel olurdu. Artık yarın olcak napalım. Kızlar buarada benim bir sorunum var. Ayıp olmazsa sorucam artık size. Bircana sormuştum daha önce. Geçen hafta büyük tuvaletimin rengi koyu yeşildi. Erikten sandım. Erik yemeyi bıraktım. 2 gün sonra normale döndü. Ama bu sabah yine aynı şey oldu. Koyu yeşil rengi:1no2: bir fikri olan varmı acaba? Yada anı sorunu yaşayan??
Gamzecim çok yormuşsun kendini anacım yaa. Bırak artık misafir ağırlamayı falan. Bak kızınıda yordun. Heryerin şişmiş güzelim. Kocalarda maşallah. Benimkide böyle bazen magandalığı tutuyor.
Bizimki adam ayırt ediyor küçük kardeşime acayip tekmeler savuruyor büyük kardeşime tık yok o da kahroluyor garibim geldiğinde beraber yattık tüm gece eli karnımda bekledi ama yok yavrum üzülerek gitti o da daha küçük teyzesi dediysem de o beni sevvvmiyooorrr diyerek gitti :sm_confused:
ben alıştım artık geç yatmaya..Eşim restoranda çalışıyor öğlen 12 de gidiyor gece 1 de ancak geliyor....Bende o gelene kadar uyumak istemiyorum..Birde bu son zamanlarda niyeyse korkmaya başladım..Oda halime üzülüyor artık bu hafta işten çıkıp başka bir işe gircek gibi ....Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı artık:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?