2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar günaydın çok sıkıcı bunaltıcı uykusuz bir gün offff dün gece uyduğumda sabah 5ti. Eşim canım benim ben uyumadım diye o da uyumadı. Sıcak mahvetti beni. Başımda acayip bir ağrı var. Ne ktü bir günnnnnnnnnn

yok canım kan falan yok

canım nabersin. günaydın fıstık

evet ya canım bizim evde çok sıcaktı. kıyama geçmiş olsun

Evet çok sıkıcı ve sıcak birgün :bbo: Ben temizliğimi pazar günleri yapmak zorundayım artık vakit yok başka. Pazarlarıda hiç cnm istemiyor yaaaaaa:dilcikar:

kızlar bende tüm evi dökmüştüm temizliğim bitti çok şükür....daha olum gelene kadar hiçbişe yapmaya niyetim yok...evi süpürmekten başka:) Kendinizi çok yormayın iş yaparken ben çok yordum tansiyon düşüklüğü beni mahvetti...daha yeni kendime geliyorum diyebilirim..iş yaparlken Mide bulantısı ve baş ağrısını aynı anda hissederseniz tuzlu ayran için ancak kendize gelirsiniz...

kızlar dün eve gttim kurabiye taprım yemeğimi hazırladım kocacığı geldi yemek yedik yürüyüşe gittik. sonra kayınvalideme gittim orda biraz durduk sonra bebeği görmeye gittik. ordan tekrar kayınvalideme gittim. sonra eşim geldi 23:30 da arkadşıda gelmiş eşiyle çorba içmeye gidicez hadi dediler neyse gittik tabi ben çorba içmedim tatlı yedim eve geldik yatana akdar saat:1 olsu çok uykusuzum bide koşuşturmaca oldu

Günaydın cnm. Yok kanla karışık değil allaha şükür. Belki sıcaktan falanmıdırki? Saçam sapan ihtimaller bile geliyo aklıma :bbo:

Günaydın tatlım. Çok sıcak bacım çooooooook. Geçmiş olsun a.s.

canım bu gün de 6'ya akdar mı ya? üfffff:1shok: kıyamam sana ya

Evet cnm ya 6 ya kadar offffffffffffffffffffffffffffffff

Gecelerin kadını olmuşsun sen kızz sırnaşık şey

evet ya bende çok yoruluyorum ya temizlik yaparken canım çıkıyo yavaş dinlenerek yapmak laızm oda zor oluyor bir an çnce bitsin derken bebekleride yoruyoruz

Teşekkür ederim bircancım poyrazınla iyisiniz inşallah. Oğluşum da bayağı bir ilgi istedi dün akşam ama gsteremediim intikam aldı benden uyutmadı beni gecekafamçokkarıştı

benimde tatlım akşam acip kıpırdaktı şükürler olsun Allah'a babaannesine bile tekme attı.

ben alıştım artık geç yatmaya..Eşim restoranda çalışıyor öğlen 12 de gidiyor gece 1 de ancak geliyor....Bende o gelene kadar uyumak istemiyorum..Birde bu son zamanlarda niyeyse korkmaya başladım..Oda halime üzülüyor artık bu hafta işten çıkıp başka bir işe gircek gibi ....Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı artık:Saruboceq:

Özgecim teşekkür ederim canım. Uykusuz her gece şarkısını önce kendime armağan ediyorummmmkaydirigubbakcemile3

benimde tatlım akşam acip kıpırdaktı şükürler olsun Allah'a babaannesine bile tekme attı.

Bizimki adam ayırt ediyor küçük kardeşime acayip tekmeler savuruyor büyük kardeşime tık yok o da kahroluyor garibim geldiğinde beraber yattık tüm gece eli karnımda bekledi ama yok yavrum üzülerek gitti o da daha küçük teyzesi dediysem de o beni sevvvmiyooorrr diyerek gitti :sm_confused:

Canım kan ilacı kullanıyor musun? Kan ilacında ki demir atılımı dışkıyı koyu renk yapar bazen siyah bile olur.. Benimde yaklaşık iki aydır kan ilacı kullandığım için koyu yeşil ve hatta bazen siyah renk :)

benim bu hafta 25. haftam iki üç hafta önce hareketlerini eşime tutturabilmek için uğraşırdım şimdi hareketsiz bi anını bulabilmek pek mümkün değil kızlar her geçen hafta daha çok hareketleniyolar valla yaa. :)

Hımm evet demir alıcının prospektüsünde de yazıyor dışkıda koyu renk diye canım belki de ondandır üzülmeee ben de aynı durum var ondandır diye hiç takmıyorumgamyoncuiremsu

canım hayırlı bir iş versin Allah bebeğinizin şansına inşallah evet öyle zor ya bende yanlzı kalmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…