2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya teyzesi okulu bitip gelincee hımmm 6 ayına girmiş olucak inşşallahh hareketlenir de kuzuck da üzülmezalkisalkisalkis

ayy kıyamam ya. canım sıcak kanlıysa ondnada olur bizimkide ilk başalrda babamıza hiç tepki vermiyorduk artık veriyoruz

canım ondna mı acaba? bende kullanıyorum dmeir ilacı

evet tatlım haklısın büüyorlar her hafta güçleniyorlarda o yüzden canım. ama çok güzel bir duygu

Ayyyy süpersin sen ya . Evet bak bu hiç aklıma gelmemişti. Kullanıyorum kan ilacı. Tşk ederim cnm rahatladım valla Şeniz

ayy kıyamam ya. canım sıcak kanlıysa ondnada olur bizimkide ilk başalrda babamıza hiç tepki vermiyorduk artık veriyoruz

Babamızın macerası çok ayrı delikafadulden eşim elini karnıma koyuyor çok afedersiniz her bağırsak hareketinde attı diye ıldırıyor hayır bu gaz bu bebek bu gaz bu bebek sinir olmuştu bana niye tekme atmıyor diyedelikafadulden

sende çaktırma canım bebekde üzülmesin adam kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlaaaaaarrrr :) Dün gece karnımın üstünde resmen bbeğimin başının şişkinliği vardı, belli oluyordu :) sıpam yaaaa babasına, teyzesine gösterdi kendini :) hihoyyythihoyyyt

Kızlar birşey soracağım eşimle dün konuştuk da bebek arabasını şimdiden alsak mı almasak mı? Ben alalım diyorum eşimde zaten kış bebeği olacak nereye gtüreceksin seneye bahar gibi alırız diyor karar veremedim biraz da doğru gibi portbebe kesin alıcam o beni idare eder mi acabaCADIARZU

Ayyyy süpersin sen ya . Evet bak bu hiç aklıma gelmemişti. Kullanıyorum kan ilacı. Tşk ederim cnm rahatladım valla Şeniz

Canım rica ederim ne demek birbirimizi rahatlatmak için burdayız:) Bircancım evet evet ondan ben normal hayatımdada daha önce kan ilacı kullanmıştım hatta pekmez içince bile rengi değişir dışkının. Korkmayın kızlaaar :)

günaydın hanımlaaaaaarrrr :) Dün gece karnımın üstünde resmen bbeğimin başının şişkinliği vardı, belli oluyordu :) sıpam yaaaa babasına, teyzesine gösterdi kendini :) hihoyyythihoyyyt

Ayyy ne güzeeelll ben de benim uzaktan eltiminkinde hissetmiştim kızıcığının başını sertcik birşey ve yalnızca göbek o tarafa doğru şişti çok değişikkkk:asigim:

canım ben öyle hissedince sanki popsu gibi geliyor tabi kafasımı poposumu anlamıyorumda ama güzel bir duygu:sm_cool:

canım biz alıcaz ama hemen gereklimi bilmiyorum gerçi bebeğin 40 çıktıktan sonra laızm olabilir almaktada yara var dursun

Bende hemen almıcam cnm. Arabasına bindirmeye fırsat olmaz yağmurdan falan. Sanırım bahara doğru alırım.

Ayy yerim ben onu yaaaaaa. Ne güzel valla kaydirigubbakcemile2

ayy canım rahatlattın bizi gerçekten ben bilmiyordum hihoyyythihoyyyt

canım biz alıcaz ama hemen gereklimi bilmiyorum gerçi bebeğin 40 çıktıktan sonra laızm olabilir almaktada yara var dursun

Ben de almışken hepsini birden alalım çıkalım diyorum eşim de her yıl değişik modeller çıkıyor diyor bilemiyorum yanifisfisfis

günaydın herkese biz kalkttık ogluşumla şimdi sütümüzü içiyoz birazdan mamamızı yicez....

sehercım hıssedersın tatlım son gittigimde doktor bana şuraya bastır dedi basttırdım karnıma sertlık var dimi işte kafası dedi...aboww yavrumun kafasına parmak basmışıma.s

canım bizde seneye bu zamanlar almayı düşünüyoz.zaten kışa gircez bebekle nereye gıtcezkı bebekle yürüyerek....mart nısanda alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…