benim bu hafta 25. haftam iki üç hafta önce hareketlerini eşime tutturabilmek için uğraşırdım şimdi hareketsiz bi anını bulabilmek pek mümkün değil kızlar her geçen hafta daha çok hareketleniyolar valla yaa. :)
Bizimki adam ayırt ediyor küçük kardeşime acayip tekmeler savuruyor büyük kardeşime tık yok o da kahroluyor garibim geldiğinde beraber yattık tüm gece eli karnımda bekledi ama yok yavrum üzülerek gitti o da daha küçük teyzesi dediysem de o beni sevvvmiyooorrr diyerek gitti :sm_confused:
Canım kan ilacı kullanıyor musun? Kan ilacında ki demir atılımı dışkıyı koyu renk yapar bazen siyah bile olur.. Benimde yaklaşık iki aydır kan ilacı kullandığım için koyu yeşil ve hatta bazen siyah renk :)
benim bu hafta 25. haftam iki üç hafta önce hareketlerini eşime tutturabilmek için uğraşırdım şimdi hareketsiz bi anını bulabilmek pek mümkün değil kızlar her geçen hafta daha çok hareketleniyolar valla yaa. :)
Hımm evet demir alıcının prospektüsünde de yazıyor dışkıda koyu renk diye canım belki de ondandır üzülmeee ben de aynı durum var ondandır diye hiç takmıyorumgamyoncuiremsu
Canım kan ilacı kullanıyor musun? Kan ilacında ki demir atılımı dışkıyı koyu renk yapar bazen siyah bile olur.. Benimde yaklaşık iki aydır kan ilacı kullandığım için koyu yeşil ve hatta bazen siyah renk :)
ayy kıyamam ya. canım sıcak kanlıysa ondnada olur bizimkide ilk başalrda babamıza hiç tepki vermiyorduk artık veriyoruz
Babamızın macerası çok ayrı delikafadulden eşim elini karnıma koyuyor çok afedersiniz her bağırsak hareketinde attı diye ıldırıyor hayır bu gaz bu bebek bu gaz bu bebek sinir olmuştu bana niye tekme atmıyor diyedelikafadulden
sende çaktırma canım bebekde üzülmesin adam kaydirigubbakcemile3
Artık eşim de ayırt edebiliiyor canım bayağı bir deneme yaptığımız içindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ayyyy süpersin sen ya . Evet bak bu hiç aklıma gelmemişti. Kullanıyorum kan ilacı. Tşk ederim cnm rahatladım valla Şeniz
günaydın hanımlaaaaaarrrr :) Dün gece karnımın üstünde resmen bbeğimin başının şişkinliği vardı, belli oluyordu :) sıpam yaaaa babasına, teyzesine gösterdi kendini :) hihoyyythihoyyyt
günaydın hanımlaaaaaarrrr :) Dün gece karnımın üstünde resmen bbeğimin başının şişkinliği vardı, belli oluyordu :) sıpam yaaaa babasına, teyzesine gösterdi kendini :) hihoyyythihoyyyt
Kızlar birşey soracağım eşimle dün konuştuk da bebek arabasını şimdiden alsak mı almasak mı? Ben alalım diyorum eşimde zaten kış bebeği olacak nereye gtüreceksin seneye bahar gibi alırız diyor karar veremedim biraz da doğru gibi portbebe kesin alıcam o beni idare eder mi acabaCADIARZU
Kızlar birşey soracağım eşimle dün konuştuk da bebek arabasını şimdiden alsak mı almasak mı? Ben alalım diyorum eşimde zaten kış bebeği olacak nereye gtüreceksin seneye bahar gibi alırız diyor karar veremedim biraz da doğru gibi portbebe kesin alıcam o beni idare eder mi acabaCADIARZU
Canım rica ederim ne demek birbirimizi rahatlatmak için burdayız:) Bircancım evet evet ondan ben normal hayatımdada daha önce kan ilacı kullanmıştım hatta pekmez içince bile rengi değişir dışkının. Korkmayın kızlaaar :)
canım biz alıcaz ama hemen gereklimi bilmiyorum gerçi bebeğin 40 çıktıktan sonra laızm olabilir almaktada yara var dursun
sehercım hıssedersın tatlım son gittigimde doktor bana şuraya bastır dedi basttırdım karnıma sertlık var dimi işte kafası dedi...aboww yavrumun kafasına parmak basmışıma.sgünaydın hanımlaaaaaarrrr :) Dün gece karnımın üstünde resmen bbeğimin başının şişkinliği vardı, belli oluyordu :) sıpam yaaaa babasına, teyzesine gösterdi kendini :) hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?