günaydın herkese biz kalkttık ogluşumla şimdi sütümüzü içiyoz birazdan mamamızı yicez....
sehercım hıssedersın tatlım son gittigimde doktor bana şuraya bastır dedi basttırdım karnıma sertlık var dimi işte kafası dedi...aboww yavrumun kafasına parmak basmışıma.s
canım bizde seneye bu zamanlar almayı düşünüyoz.zaten kışa gircez bebekle nereye gıtcezkı bebekle yürüyerek....mart nısanda alırız
günaydın herkese biz kalkttık ogluşumla şimdi sütümüzü içiyoz birazdan mamamızı yicez....
sehercım hıssedersın tatlım son gittigimde doktor bana şuraya bastır dedi basttırdım karnıma sertlık var dimi işte kafası dedi...aboww yavrumun kafasına parmak basmışıma.s
canım bizde seneye bu zamanlar almayı düşünüyoz.zaten kışa gircez bebekle nereye gıtcezkı bebekle yürüyerek....mart nısanda alırız
canımm benimmmmmmmmm günaydınn
gunaydin kizlar nasilsinz bebisler nasilllllllll dun oglusumu gordum herseyi superdi cok iyiydi birde doktorumdan firca yedim kilodan dolayi ama diyet vermediiiiiiidelikafaduldenarkadaslar ben bebk araba setini aldim 40 cikdikdan sonra lazim oluyor gene siz bilirsiniz o ilk dogdugunda koydugunuuz seylere fazla guvenmeyin 4ay dedikden sonra bebekler sigmiyor icineeeeeeeeeeee
gunaydin kizlar nasilsinz bebisler nasilllllllll dun oglusumu gordum herseyi superdi cok iyiydi birde doktorumdan firca yedim kilodan dolayi ama diyet vermediiiiiiidelikafaduldenarkadaslar ben bebk araba setini aldim 40 cikdikdan sonra lazim oluyor gene siz bilirsiniz o ilk dogdugunda koydugunuuz seylere fazla guvenmeyin 4ay dedikden sonra bebekler sigmiyor icineeeeeeeeeeee
günaydınnn bircancımmmmmm valla bugun kendımı çok iiiiiiiiiiii hissediyorum bılmıyorum bomba gibiyim dünyayı kurtarabılırım dünyayı kurtaran kadınnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
siz nasılsınız bakam dün akşam yogunmuşun baya.....gezmişiniz oglunla.....
evet ya baya gezdik. bebeği görmeye gittik ya o akdar tatlı ki canım bir görsen. bende istiyorum koklamak emzirmek :ecrin_bebek:
bende kötüyüm eve giderken biraz işim var bizim burdaki ablaya ev bakıcaz bizim orda sonra eve gidip temizlik yapcam ütü var balkon yıkancak ayyy
canım çok sevindim maşallah oğluşuna annesi büyümş mü?
bende alıcam canım
Günaydın cnm. çok sevindim gözünaydın. Erdenay iyimiş. Maşallah
gözün aydın canım benım erdanayın iii yiymiş aman boşver kıloları versin fırçayı...hehe bişey olmaz
Gözün aydın canım oğluş iyiymiiş anniş de iyiymiş birazcık kilodan bişşi olmazkaydirigubbakcemile5 Araba mevzusunu düşünmeye devamm:dance:
evet ya baya gezdik. bebeği görmeye gittik ya o akdar tatlı ki canım bir görsen. bende istiyorum koklamak emzirmek :ecrin_bebek:
bende kötüyüm eve giderken biraz işim var bizim burdaki ablaya ev bakıcaz bizim orda sonra eve gidip temizlik yapcam ütü var balkon yıkancak ayyy
bircancım bende de iş çok canım aynen ütüm duruyor balkon yıkancak ev süpürülcek banyo wc yıkanacak beni bekliyor offf kim yapcak bunları hiiç gözüm almıyor :1no2:
ya çarşıda bi bebek gördüm 1-1,5 aylık falan 2 aylık yok bile babası atmış omuzuna götürüyo ay ne tatlıydı yerım ben onu valla öle sarıp sarmaya ne gerek var açıkta bebek götürüyo çok hoşuma gitti...ama bizimkıler biraz soguga denk gelcek
ya bende kucagıma almak isitıyorummmm...haftaların sayınca çok var ama aylardan sayınca daha az gıbı duruyo o yüzden ben ay sayıyom 5,5 oldum.4,5 ay daha var
canımbenım allah yardımcın olsun bircancım üstten temızle yeter zaten kım kırletıyokı ...ver kocanın elıne bi bez oda toz alsın....o yardım etmezse ben gelırım valla....bu enerjı ıle camları bıle sılerım.....
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr tipki babasinin kucuk kopyasiiii yaaaaaaaagamyoncuiremsu sadece dudaklari bana benziyorrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 harikaydi bize poz verdi doktor sen babanami benziyorsun dedi oglusum kafasini salladi babasi gibi yemek duskunu oldugunu belli etti ellini agzina aldi bir tarafdanda hickiriyorduuuuuuuusırnaşık şey bizim burda bebek arabasi olmadan cikarmiyorlar cocugu onun ilk 0-6ay kullanimölik araba koltuugu mutlaka olmali yoksa hastane vermio cocuguuuyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?