2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hımmm bir de eksik listesi çıkarmak istiyorum iki hafta sonra samsuna alışverişe gideceğim herşeyimi alayım diyorum şimdi en iyi zamanlarım ileride belki gidemem var mı öyle bir liste kızlar herşey içinde ama bebekten benim ihtiyacıma kadar yatağı yorganı felan hepsi

evet canım galiba haklısınız öyle yapalım o zamanyerimseniben

canımm benimmmmmmmmm günaydınn

gunaydin kizlar nasilsinz bebisler nasilllllllll dun oglusumu gordum herseyi superdi cok iyiydi birde doktorumdan firca yedim kilodan dolayi ama diyet vermediiiiiiidelikafaduldenarkadaslar ben bebk araba setini aldim 40 cikdikdan sonra lazim oluyor gene siz bilirsiniz o ilk dogdugunda koydugunuuz seylere fazla guvenmeyin 4ay dedikden sonra bebekler sigmiyor icineeeeeeeeeeee

canımm benimmmmmmmmm günaydınn

günaydınnn bircancımmmmmm valla bugun kendımı çok iiiiiiiiiiii hissediyorum bılmıyorum bomba gibiyim dünyayı kurtarabılırım dünyayı kurtaran kadınnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

siz nasılsınız bakam dün akşam yogunmuşun baya.....gezmişiniz oglunla.....

canım çok sevindim maşallah oğluşuna annesi büyümş mü?

bende alıcam canım

Günaydın cnm. çok sevindim gözünaydın. Erdenay iyimiş. Maşallah

gözün aydın canım benım erdanayın iii yiymiş aman boşver kıloları versin fırçayı...hehe bişey olmaz

evet ya baya gezdik. bebeği görmeye gittik ya o akdar tatlı ki canım bir görsen. bende istiyorum koklamak emzirmek :ecrin_bebek:

bende kötüyüm eve giderken biraz işim var bizim burdaki ablaya ev bakıcaz bizim orda sonra eve gidip temizlik yapcam ütü var balkon yıkancak ayyy

Gözün aydın canım oğluş iyiymiiş anniş de iyiymiş birazcık kilodan bişşi olmazkaydirigubbakcemile5 Araba mevzusunu düşünmeye devamm:dance:

ya çarşıda bi bebek gördüm 1-1,5 aylık falan 2 aylık yok bile babası atmış omuzuna götürüyo ay ne tatlıydı yerım ben onu valla öle sarıp sarmaya ne gerek var açıkta bebek götürüyo çok hoşuma gitti...ama bizimkıler biraz soguga denk gelcek

bircancım bende de iş çok canım aynen ütüm duruyor balkon yıkancak ev süpürülcek banyo wc yıkanacak beni bekliyor offf kim yapcak bunları hiiç gözüm almıyor :1no2:

canım çok sevindim maşallah oğluşuna annesi büyümş mü?

bende alıcam canım

Günaydın cnm. çok sevindim gözünaydın. Erdenay iyimiş. Maşallah

gözün aydın canım benım erdanayın iii yiymiş aman boşver kıloları versin fırçayı...hehe bişey olmaz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr tipki babasinin kucuk kopyasiiii yaaaaaaaagamyoncuiremsu sadece dudaklari bana benziyorrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 harikaydi bize poz verdi doktor sen babanami benziyorsun dedi oglusum kafasini salladi babasi gibi yemek duskunu oldugunu belli etti ellini agzina aldi bir tarafdanda hickiriyorduuuuuuuusırnaşık şey bizim burda bebek arabasi olmadan cikarmiyorlar cocugu onun ilk 0-6ay kullanimölik araba koltuugu mutlaka olmali yoksa hastane vermio cocuguuuyasakkelime

Gözün aydın canım oğluş iyiymiiş anniş de iyiymiş birazcık kilodan bişşi olmazkaydirigubbakcemile5 Araba mevzusunu düşünmeye devamm:dance:

sagol canim,kizlar burdakiler ilk 6ay icin carsaf yontemini oneriyorlar bebek daha uysal ve akilli oluyormusss ama yolculuklarda mutlaka araba koltugu sart kizlarrrrrrrrrrÇok üzgünüm çoook

kizlar turkiyedede anne kimligi veriyorlar mi dun doktorum bana anne kimligi verdi icnde ayni nufus cuzdanin gibi hersey var adressin falan ve hangi testleri yaptin ,asilari,haftalar ve kilo artiminda yaziyor kan grubun ve bebeginin butun ultrasyon resimleri doktor dediki hep yaninda olsun birsey oldugunda cok yardimi oluyor dediiiii

Son düzenleme:

ya bende kucagıma almak isitıyorummmm...haftaların sayınca çok var ama aylardan sayınca daha az gıbı duruyo o yüzden ben ay sayıyom 5,5 oldum.4,5 ay daha var

canımbenım allah yardımcın olsun bircancım üstten temızle yeter zaten kım kırletıyokı ...ver kocanın elıne bi bez oda toz alsın....o yardım etmezse ben gelırım valla....bu enerjı ıle camları bıle sılerım.....

bircancım bende de iş çok canım aynen ütüm duruyor balkon yıkancak ev süpürülcek banyo wc yıkanacak beni bekliyor offf kim yapcak bunları hiiç gözüm almıyor :1no2:

aynen ya eve gidip yatıp tv karşısında kefiy yapıp yemek yeyip biraz yürümek ne iyi gellir dimi akşamda sevdiğim bir program var bir şarkısın sen var ya ordakı berkan diye bir çocuk var bayılıyorum ona

ayy bizde görelim inşallah o günleri kızlar

zaten üstten olucak bunlar yoksa dipten yapamam ya gözüm yemiyo

bebeklerın %80 nı babaya benzermış zaten.....hanı bi laf vardır bebek anneye benzerse baba anneyı daha çok sevıyodur,babaya benzerse anne babayı daha çok sevıyordur.....ben koçişe dedim bunu sana benzer dıyo hehe nasılsa ona benzıcek büyük ıhmtımalle bebek dogunca yandı sen benı sevmıyonmuuuuu..yerım başının etınıııısırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın tatlı şeyler siziiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar akşam kına vardı eşimin arkadaşının, diğer arkadaşın eşiyle gidecektik..
gitmeden haberini aldık ki, çocuğun hasta olan anneannesi ölmüş...
kına iptaldir herhalde falan dedik... değilmiş...
gittik... kapıdan girmeden daha gümbür gümbür müzik sesi...
ne bileyim yakıştıramadım... sevdiğimin anneannesi o gün ölecek ben de onu falan hiç düşünmeden göbek atıcam...
en mutlu günüm, hayatımın en özel zamanı bile olsa yapamazdım ben... hiç yakıştıramadım...

herkesin düşüncesi farklı işte... ama bana müthiş ters geldi açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…