2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gulcan seker kocis uyuyo suan adami uyku sersemi edip dovsemmiklava::roflol: beni az seviyosun diyeeeeeee:roflol::roflol: ewet onu bende duymusdum ama bebek 40cikdikdan sonra degisiyorrrrrrrrrrr ben umudumu kesmedimmmmmmmmmmmsırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: kizlar 3218 sayfada size birsey sorum bakarmisiniz

günaydın canımmmmma.s.

bizdede buna benzer bı durum olmuştu kına iptal edildi...düğün mecbur yapılmıştı okadar salon tutuldu kart basıldı falan....herkesın aile yapısı görüşü farklı işte....

Günaydın cnm. Valla banada ters böyle şeyler. Benim yakınım vefat etcek. Bende hop hop zıplıcam. Çok abessss :1shok:

canım burda öle bişey yok ama avrupada var ama...ablamda almanyada onunda var yıgenın 12 yaşında hala saklıyo hatta bazen bana ordan bişeyler bıle söylüyo..burda yok ama:1no2:

gunaydin seker bazi insanlar herhalde olude insan icin diride diyip saygi kavramini yitirmislerrrrrrrklava:klava:klava: banada ters oyle seyler allah sonumuzu hayir etsin:Saruboceq::Saruboceq:

n diyon bacııııııım duyamıyoooooommm :roflol: :roflol:
ilk kez duyuyorum tatlım öyle bişey :roflol:

tamam, o kadar kısa zamanda herkese haber veremedin, iptal edemiyorsun diyelim... en azından kınayı yak git...
ya şartmı hoplamak zıplamak... başka türlü evlenilmiyor mu...
ben o durumda olsam eşimin yüzüne bakamazdım, "sen ağlarken ben göbek atıyorum" der gibi...

Günaydın cnm. Valla banada ters böyle şeyler. Benim yakınım vefat etcek. Bende hop hop zıplıcam. Çok abessss :1shok:

kesinlikle... tamamen absürd bi durum...

gunaydin seker bazi insanlar herhalde olude insan icin diride diyip saygi kavramini yitirmislerrrrrrrklava:klava:klava: banada ters oyle seyler allah sonumuzu hayir etsin:Saruboceq::Saruboceq:

katılıyorum tatlım... Allah sonumuzu hayır etsin...

biz mama yıyıp gelıyozzzzz

afiyet olsuuuunnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım burda öle bişey yok ama avrupada var ama...ablamda almanyada onunda var yıgenın 12 yaşında hala saklıyo hatta bazen bana ordan bişeyler bıle söylüyo..burda yok ama:1no2:

canim istesen olur herhalde icindekileri yazdim dr soyle yapsin sadece kopy yapacak o kadar senin ellindede bebek fotolarin var yeter ama gercekden cok hosuma gittti sonucda hayat ne olcagimiz bellirsizzzzzzzz CADIARZU keske turkiyedede olsaydi.ama sen sor belki yapar.ewet burdakilerin o ynu cok guzel bebeginin dogdugu saat ilk fotolari kilosu ve dogdugunda gobegini babasina kestiriyorlar banyosunu babasi yaptiriyor ilkleri dusun yaniiiiiiiikafamçokkarıştı hep baba yapiyor tabi anne izin verirseeeeeeee:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

demet ne güzelmiş valla yaaa, ama bizimkine öyle bişey desen bayılır kalır kiii :roflol: :roflol: :roflol:

fussiletcim h.g. canım sizi sormalı :)

slm annişler nasılsınız bizde bebegimle yeni uyandık karnımızı doyurcaz..sizler neler yapıyonuz bakalım....bu arada cinsiyeti kesinleşmeyen sadece benmi kaldım ya

kızlar canım sıkıldı şimdi haber geldi akşama misafir geliyormuş hemde ilk kez geliyorlar üff ya
ayyyyyyyyy kiyamam sana ya isden sonra hic cekilmiyor bilirim insallah erken giderler yarin tatilin diye insallah dusuncesizlik yapmazlar.

GÜnaydın canlarım nasılsınız????*

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn biz iyiyz sen nasilsin:CüvCüv:

demet ne güzelmiş valla yaaa, ama bizimkine öyle bişey desen bayılır kalır kiii :roflol: :roflol: :roflol:

fussiletcim h.g. canım sizi sormalı :)

kiz dun bende sasirdim ama guzel birsey gercekden allah korusu kaza falan yapsan en buyuk yardimci o kimlik yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:

kızlar canım sıkıldı şimdi haber geldi akşama misafir geliyormuş hemde ilk kez geliyorlar üff ya

Allah kolaylık versin canım, bana da çarşamba ve perşembe gelecek misafir...
bugün temizlik yapıcam... halıları yıkayacaktım makinayla, k.validem bi bağırdı :bbo:
"sen hamilesin, üstelik çalışıyorsun! zaten evin yeni eşyan yeni... ne temizliği! o kadarına gerek mi var! doğumda biz yıkarız herşeyini şimdi bırak, yorma kendini! sanki gelen halıların diplerine bakacak!"
fırçayı yiyince oturdum totomun üstüne :roflol: :roflol: :roflol:
süpürüp silicem sadece, ikramları da eltim yapacakmış sağolsun :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
onun için diyeceğim şu ki, ben yapmayacağım sana yardıma geleyim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…