bebeklerın %80 nı babaya benzermış zaten.....hanı bi laf vardır bebek anneye benzerse baba anneyı daha çok sevıyodur,babaya benzerse anne babayı daha çok sevıyordur.....ben koçişe dedim bunu sana benzer dıyo hehe nasılsa ona benzıcek büyük ıhmtımalle bebek dogunca yandı sen benı sevmıyonmuuuuu..yerım başının etınıııısırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın canımmmmma.s.günaydın tatlı şeyler siziiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar akşam kına vardı eşimin arkadaşının, diğer arkadaşın eşiyle gidecektik..
gitmeden haberini aldık ki, çocuğun hasta olan anneannesi ölmüş...
kına iptaldir herhalde falan dedik... değilmiş...
gittik... kapıdan girmeden daha gümbür gümbür müzik sesi...
ne bileyim yakıştıramadım... sevdiğimin anneannesi o gün ölecek ben de onu falan hiç düşünmeden göbek atıcam...
en mutlu günüm, hayatımın en özel zamanı bile olsa yapamazdım ben... hiç yakıştıramadım...
herkesin düşüncesi farklı işte... ama bana müthiş ters geldi açıkçası...
günaydın tatlı şeyler siziiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne bileyim yakıştıramadım... sevdiğimin anneannesi o gün ölecek ben de onu falan hiç düşünmeden göbek atıcam...
en mutlu günüm, hayatımın en özel zamanı bile olsa yapamazdım ben... hiç yakıştıramadım...
sagol canim,kizlar burdakiler ilk 6ay icin carsaf yontemini oneriyorlar bebek daha uysal ve akilli oluyormusss ama yolculuklarda mutlaka araba koltugu sart kizlarrrrrrrrrrÇok üzgünüm çoook
kizlar turkiyedede anne kimligi veriyorlar mi dun doktorum bana anne kimligi verdi icnde ayni nufus cuzdanin gibi hersey var adressin falan ve hangi testleri yaptin ,asilari,haftalar ve kilo artiminda yaziyor kan grubun ve bebeginin butun ultrasyon resimleri doktor dediki hep yaninda olsun birsey oldugunda cok yardimi oluyor dediiiii
günaydın tatlı şeyler siziiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
...
kizlar turkiyedede anne kimligi veriyorlar mi dun doktorum bana anne kimligi verdi icnde ayni nufus cuzdanin gibi hersey var adressin falan ve hangi testleri yaptin ,asilari,haftalar ve kilo artiminda yaziyor kan grubun ve bebeginin butun ultrasyon resimleri doktor dediki hep yaninda olsun birsey oldugunda cok yardimi oluyor dediiiii
günaydın canımmmmma.s.
bizdede buna benzer bı durum olmuştu kına iptal edildi...düğün mecbur yapılmıştı okadar salon tutuldu kart basıldı falan....herkesın aile yapısı görüşü farklı işte....
Günaydın cnm. Valla banada ters böyle şeyler. Benim yakınım vefat etcek. Bende hop hop zıplıcam. Çok abessss :1shok:
gunaydin seker bazi insanlar herhalde olude insan icin diride diyip saygi kavramini yitirmislerrrrrrrklava: klava: klava: banada ters oyle seyler allah sonumuzu hayir etsin:Saruboceq::Saruboceq:
biz mama yıyıp gelıyozzzzz
canım burda öle bişey yok ama avrupada var ama...ablamda almanyada onunda var yıgenın 12 yaşında hala saklıyo hatta bazen bana ordan bişeyler bıle söylüyo..burda yok ama:1no2:
ayyyyyyyyy kiyamam sana ya isden sonra hic cekilmiyor bilirim insallah erken giderler yarin tatilin diye insallah dusuncesizlik yapmazlar.kızlar canım sıkıldı şimdi haber geldi akşama misafir geliyormuş hemde ilk kez geliyorlar üff ya
GÜnaydın canlarım nasılsınız????*
kızlar canım sıkıldı şimdi haber geldi akşama misafir geliyormuş hemde ilk kez geliyorlar üff ya
demet ne güzelmiş valla yaaa, ama bizimkine öyle bişey desen bayılır kalır kiii :roflol: :roflol: :roflol:
fussiletcim h.g. canım sizi sormalı :)
biz mama yıyıp gelıyozzzzz
GÜnaydın canlarım nasılsınız????*
kızlar canım sıkıldı şimdi haber geldi akşama misafir geliyormuş hemde ilk kez geliyorlar üff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?