2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kiz dun bende sasirdim ama guzel birsey gercekden allah korusu kaza falan yapsan en buyuk yardimci o kimlik yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:

yok ben eş konusuna demiştim canım, öyle bi kimlik tabii ki süper fikir aslında..
madem bize verilmiyor, biz de doktordan tüm bilgilerini okunur şekilde isteriz ve herşeyini kendimiz not alırız kaydirigubbakcemile3

evet canım sonbahar bebişi olcak bizimkiler. iclal aydının kızıma diye bir şiiri var onu dinliyordum hamileliğimin başlarında ne güzel yazmış. Ben de eylül doğumluyum hayırlısı bakalımdelikafadulden

slm annişler nasılsınız bizde bebegimle yeni uyandık karnımızı doyurcaz..sizler neler yapıyonuz bakalım....bu arada cinsiyeti kesinleşmeyen sadece benmi kaldım ya

h.g. canım sizi sormalı :)
en inatçı seninki galiba baksana kaydirigubbakcemile3

iyiyim yaa ne olsun iyi diyelim iyi olsun::))bircancım bilmiyorlarmı senin hamiş olduğunu bi sebeb uydursaydın

Selam cnm. Bizde iyiyiz şükür. Sahi sen ne zaman gidicen doktora?

valla 24.haftadan önce girmeyi düşünmüyorum...zaten hastanede çalışıtıgım için hergün zor tutuyorum kendimi ama girmiycem kafamı karışıtrıyorlar...:1shok:

h.g. canım sizi sormalı :)
en inatçı seninki galiba baksana kaydirigubbakcemile3

benim bebeye ikikez erkek iki kez kıza benziyor dediler....kıza benziyor dediklerinde kordon dolmuştu bacak arasına tam göremediler sadece benzettiler....

Buarada HADİSE ye başarılar diliyorum bu gece için. İnşallah kazanırız :hooray:

kıyafeti berbat ama amaç ülkemizin galibiyeti olduğu için ben de başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya artık oğlumu balık gibi hissediyorum sizde de oluyomu dönüşlerini omuz atmalarını tekmeleri ayrılıyo valla kaç gr oldu acep ki 4 kg üstünmü doğucak ne ??? tövbe tövbee...hayırlı kiloda doğsun inş.evlatlarımız

sivaslı58 tam yarı yarıya olmuş canım valla :roflol: :roflol:
inşallah bu gidişinde kesin öğrenirsin artık :)

fussilet daha çok miniğiz ama böyle yana kaymalarını falan hissediyorum gıdıklanıyor içim :roflol: :roflol:

kızlar bu arada benim bebede bazen kuduruyor içerde fena yaramazlıklar yapıyor....ama bazende hiçç hareket etmedigi oluyor saatlerce

bide ben onla konuştugumda tepki veriyor sizlerde mutlaka denemişsinizdir konuşup onu sevince annesine cevap veriri gibi tekme atıyor kuzum kurban olurum ona ben....

kızlar bu arada benim bebede bazen kuduruyor içerde fena yaramazlıklar yapıyor....ama bazende hiçç hareket etmedigi oluyor saatlerce

Genelde ben dinlenmeye geçtiğim zaman hareketleri artıyor canım bizimkininkaydirigubbakcemile3 Derin bir of çekiyor herhalde yavrucuk teşekkür babında da hareketleniyor galibakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…