2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mamamızı yedık geldıkkk...
.
bende hadıseye başarılar dılıyorum ılk 3 garantıde 1.lik nıye olmasın yakışır....

kahvaltı haberı veriyim kızlar domuz gırıbı türkıyeye gelmış...kazamız mubarek olsun

kızlar şarkı dinliyorum, bi yandan da kaptırdım ufaktan ufaktan eşlik ediyorum...
benimki de benimle başladı kıpırdanmaya :roflol: :roflol:
anneeeeem yerim ben seni yaaaa kaydirigubbakcemile3

sivaslı senın bebış erkek canımmmm takma kafaya sennn benım içime öle doguyooooo

kızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gideceksiniz doktora? Ben de ona göre randevu alayım CADIARZU

bi haber daha size ayaklı gazete oldum vallasırnaşık şey çagla şikelde hamıle imiş.:CüvCüv:.....bu sene kımse boş durmamış herkes çalışmış....nufus patlaması olacak

bi haber daha size ayaklı gazete oldum vallasırnaşık şey çagla şikelde hamıle imiş.:CüvCüv:.....bu sene kımse boş durmamış herkes çalışmış....nufus patlaması olacak

delikafaduldendelikafadulden evet ben de az önce okudum haberlerde gerçekten ne kadar çok hamile var bu yıl yada biz hamileyiz ondan gözümüze batıyor:CüvCüv:

eskiden ünlülerin evlenmemesi ve çocuk yapmaması modaydı, şimdikiler de tam tersi valla :roflol: :roflol: :roflol:

bizim apt. altında market var...adamın eşide hamıle 8 aylık hamıle dün gece acıle götürdüler...ben meraklı taze sabah ekmek alırken sordum ne oldu dogurdumu dıye yok...daha 1 ayı varmış.....hamıle ile ılgılı haber olunca boş geçmiyom valla bana ne dımı aslında hıç öle değilimdir ama hamıle lafını duymayım sazan oluyom.....

aynen bende karşımdakini sorularla bunaltıyorum dün doğum yapan kıza sormadığım şey kalamdı kızı afakanlar bastı

Ayyy benim eşimin yeğeninin de bebişi olacak bu günlerde. Dün bir haftası var diyorlardı onun gibi heyecanlıyım bende doğum yapacak diye. Off bebiş olsa da sevsem azıcık. Dün kendi hamileliğimi unutmuşum iş arakadaşına dertleniyorum bir bebek olsa da sevsem o kadar özledim ki diye. Sağolsun uyandırdı beni yakında sen de seveceksin çok sürmez diye bazen aklım gidip geliyor biliyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen ben de yaa, hayatta ilgilenmem normalde banane der geçerim ama artık öyle değiiillll sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

şimdi moda yapmak yapın herkes yapsın çocuk

keşke herkes haketse çocuğunu, doğru düzgün birey yetiştirecek kapasitede olsa...
sadece parayla, ünle büyütülecek şımarık ve duygusuz bireyler gelecek onlar sayesinde...

ayy canım. kız dün diyorki 1 haftalık bebek. 1 haftadır uyku uyumadım diyor bide bebek sarılık olmuş hastanelerre gitmişler geceleri

ayy canım. kız dün diyorki 1 haftalık bebek. 1 haftadır uyku uyumadım diyor bide bebek sarılık olmuş hastanelerre gitmişler geceleri

canım kıyamam ben taze anneciğe ya. Bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş valla daha iyi anlıyorum. Geçen gün annemi aradım anneciğim sen olmasan ben ne yapardım Allah uzun ömürler versin beni yalnız bırakma diye. Annem insan anne olmadan anneliği anlayamaz yavrum ben de senin gibiydim üzülme hep yanındayım dedi biraz kendime geldim canım çok sıkılmıştısenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…