ayy canım. kız dün diyorki 1 haftalık bebek. 1 haftadır uyku uyumadım diyor bide bebek sarılık olmuş hastanelerre gitmişler geceleri
canım kıyamam ben taze anneciğe ya. Bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş valla daha iyi anlıyorum. Geçen gün annemi aradım anneciğim sen olmasan ben ne yapardım Allah uzun ömürler versin beni yalnız bırakma diye. Annem insan anne olmadan anneliği anlayamaz yavrum ben de senin gibiydim üzülme hep yanındayım dedi biraz kendime geldim canım çok sıkılmıştısenağlamasenağlamasenağlama
Bunu da şuradan diyorum kayınvalidem sağolsun 120 kg kadar ve kendi işini göremiyor maşallah dil de var çalışırken bebeği nasıl büyüteceğim korkuyorum dedim bana aynen şunu dedi al iş yerine götürvicdansız kadın alt katımda oturuyor bir de. Bugüne kadar ne sürtüşmemiz ne tek bir kötü anımız var ama anlamıyorum neden böyle yaptı. Ben de Allah anneme güç versin annem bakar dedim iyi baksın dedi.senağlama
ay canım oda üzülmüştür duygulanmıştır.
canım kıyamam ben taze anneciğe ya. Bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş valla daha iyi anlıyorum. Geçen gün annemi aradım anneciğim sen olmasan ben ne yapardım Allah uzun ömürler versin beni yalnız bırakma diye. Annem insan anne olmadan anneliği anlayamaz yavrum ben de senin gibiydim üzülme hep yanındayım dedi biraz kendime geldim canım çok sıkılmıştısenağlamasenağlamasenağlama
ay boş ver canım o kilosuyla çocuğu taşıyamaz zaten... aman kalsın!!!
inşallah canım tüm yavrularımız güzellikler içinde gelsin inşallah:Saruboceq:ya böle moralinizi bozmayınnnnn...Allah sağlık versin evlatlarımıza inş.herşey çok güzel olucak emin olun
öyle canım kalsın onun bakacağı bebek bundan sonra ağzımı bile açmam bu konuda kızı ameliyat oldu geçen hafta da bir hafta görmeye gitmedi yorgunum diye anlamadım ben hiççç benim annem başımdan ayrılmaz:teselli:
sselam kızlar.. dun akşam yyzamadım. az sonrada dısarıya cıkıcam cıkmadan haber verıyım deıdm..
oğlum gayyet iyi durumdaymıs. detaylı için henuz gun vermedı. tatıle gitmeden tekrar görüşelim dedı. 28 ınde tekrar gıdecegız. hepinizi öpüyorum..
ay slm vermedım daha dımı.
merhaba kızlar herkes ıyımı
sselam kızlar.. dun akşam yyzamadım. az sonrada dısarıya cıkıcam cıkmadan haber verıyım deıdm..
oğlum gayyet iyi durumdaymıs. detaylı için henuz gun vermedı. tatıle gitmeden tekrar görüşelim dedı. 28 ınde tekrar gıdecegız. hepinizi öpüyorum..
yemek yiyenlere afiyet olsun şekerler. bizim öğle yemeği yok cumartesi günleri emyve yicem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?