2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu da şuradan diyorum kayınvalidem sağolsun 120 kg kadar ve kendi işini göremiyor maşallah dil de var çalışırken bebeği nasıl büyüteceğim korkuyorum dedim bana aynen şunu dedi al iş yerine götür vicdansız kadın alt katımda oturuyor bir de. Bugüne kadar ne sürtüşmemiz ne tek bir kötü anımız var ama anlamıyorum neden böyle yaptı. Ben de Allah anneme güç versin annem bakar dedim iyi baksın dedi.senağlama

ayy canım. kız dün diyorki 1 haftalık bebek. 1 haftadır uyku uyumadım diyor bide bebek sarılık olmuş hastanelerre gitmişler geceleri

ayy annelık böle bişy ya...uykusuz geceler..ınsan kım için ıuykusuz kalırkı okadar süre......rabbım bızede göstersın o günleri....sarlık için şekerli su unutmayın arkadaslar kesıyomuş hemen....

ay canım oda üzülmüştür duygulanmıştır.

ay boş ver canım o kilosuyla çocuğu taşıyamaz zaten... aman kalsın!!!

ya böle moralinizi bozmayınnnnn...Allah sağlık versin evlatlarımıza inş.herşey çok güzel olucak emin olun

ay boş ver canım o kilosuyla çocuğu taşıyamaz zaten... aman kalsın!!!

öyle canım kalsın onun bakacağı bebek bundan sonra ağzımı bile açmam bu konuda kızı ameliyat oldu geçen hafta da bir hafta görmeye gitmedi yorgunum diye anlamadım ben hiççç benim annem başımdan ayrılmaz:teselli:

demek ki onun karakteri de o..
çok şükür öyle bi annem yok...
neyse tatlım afiyet olsun size :)

ben de çıkıyorum kızlar, en güzel haftasonları sizin olsuunnnn a.s. a.s. a.s. a.s.

sselam kızlar.. dun akşam yyzamadım. az sonrada dısarıya cıkıcam cıkmadan haber verıyım deıdm..

oğlum gayyet iyi durumdaymıs. detaylı için henuz gun vermedı. tatıle gitmeden tekrar görüşelim dedı. 28 ınde tekrar gıdecegız. hepinizi öpüyorum..

Hadi gözünaydın tatlım. :teytey:

meryem oglun ıyıymıs cok sevındım canım benım ya.ne guzel bıkac gun sonra bı daha gorucen ıns ayrıntılıda da bı sorun cıkmasın.cok sevındım

hımm canım aynı gün desene kontroller benim de 28.nde. Gözün aydın canım bebişler hep sağlıklı olsun inşallah:Saruboceq:

ıyıyz canım o da ıyı karnı doydu keyfı yerınde cok sukur.ama benım catılarım agrıo yaw.ezgınaz napıo

Yemeğimi yedim sütümü içtim kayınvalidemi çekiştirdim kaydirigubbakcemile3 ohh acıkmışım kızlar gözüm açıldı Allh olmayanlara da versin inşallah:Saruboceq:

merve hanı sen buraya bı bebek arabası resmı koymustun bı kere travel sıstem yesıl bıseydı ya onu vbulamıom elının altındaysa tekrar koyarmısın resmını canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…