Yemeğimi yedim sütümü içtim kayınvalidemi çekiştirdim kaydirigubbakcemile3 ohh acıkmışım kızlar gözüm açıldı Allh olmayanlara da versin inşallah:Saruboceq:
sselam kızlar.. dun akşam yyzamadım. az sonrada dısarıya cıkıcam cıkmadan haber verıyım deıdm..
oğlum gayyet iyi durumdaymıs. detaylı için henuz gun vermedı. tatıle gitmeden tekrar görüşelim dedı. 28 ınde tekrar gıdecegız. hepinizi öpüyorum..
ıyıyz canım o da ıyı karnı doydu keyfı yerınde cok sukur.ama benım catılarım agrıo yaw.ezgınaz napıo
amın canım...yarasın bebişe
ıyıyz canım o da ıyı karnı doydu keyfı yerınde cok sukur.ama benım catılarım agrıo yaw.ezgınaz napıo
yemek yiyenlere afiyet olsun şekerler. bizim öğle yemeği yok cumartesi günleri emyve yicem birazdan
Yemeğimi yedim sütümü içtim kayınvalidemi çekiştirdim kaydirigubbakcemile3 ohh acıkmışım kızlar gözüm açıldı Allh olmayanlara da versin inşallah:Saruboceq:
Canım benim cumartesi neden yemek yok ki. Hımm erken çıktığınız için mi vermiyorlar yoksaaa.
hko afiyyet olsun amin.cnm
slm ben geldim :))))))) nbr nasıl gidio kızlar bebişler nasıl çok özlemişim sizi yaaaa :)))))))
saolun kızlar hosbulduk.
evet catılarım agrıo.neresı bılıomusunuz.hanı ıc bacagın cınsel organımızla bırlestıgı yerdekı kemıkler var ya oralar.genıslıo mu acaba o yuzden mı dersünüzzz
saolun kızlar hosbulduk.
evet catılarım agrıo.neresı bılıomusunuz.hanı ıc bacagın cınsel organımızla bırlestıgı yerdekı kemıkler var ya oralar.genıslıo mu acaba o yuzden mı dersünüzzz
slm ben geldim :))))))) nbr nasıl gidio kızlar bebişler nasıl çok özlemişim sizi yaaaa :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?