2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim cnm ne güzel darısı başımıza

ıyıyz canım o da ıyı karnı doydu keyfı yerınde cok sukur.ama benım catılarım agrıo yaw.ezgınaz napıo

canım benim merhaba hoşgeldin. Ohh bebişler doysun büyüsün. Çatı mı bilmiyorum ama benim her iki kasık bölgemde de süper bir ağrı var sabah yürüyerek zür geldim işe :sm_confused:

ıyıyz canım o da ıyı karnı doydu keyfı yerınde cok sukur.ama benım catılarım agrıo yaw.ezgınaz napıo

Ohh yarasın koçuma. Benim kızda iyi anne karnımı doyur diye tekmeliyor şimdi kaydirigubbakcemile3. Yemeğe çıkıcaz birazdan.

yemek yiyenlere afiyet olsun şekerler. bizim öğle yemeği yok cumartesi günleri emyve yicem birazdan

Afiyet olsun cnm.

Yemeğimi yedim sütümü içtim kayınvalidemi çekiştirdim kaydirigubbakcemile3 ohh acıkmışım kızlar gözüm açıldı Allh olmayanlara da versin inşallah:Saruboceq:

Afiyet olsun sanada cnm. Valla bravo kayınvalidende nasibini almış yemek molasından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun sanada cnm. Valla bravo kayınvalidende nasibini almış yemek molasından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet aldı canım durduk yere nerden geldiyse aklımakaydirigubbakcemile3

saolun kızlar hosbulduk.
evet catılarım agrıo.neresı bılıomusunuz.hanı ıc bacagın cınsel organımızla bırlestıgı yerdekı kemıkler var ya oralar.genıslıo mu acaba o yuzden mı dersünüzzz

evet canım genişlediğindenmiş bağlar geriliyormuş ya da kasılıyormuş yani doğuma hazırlıyormuş kendini o yüzden ağrılar oluşuyormuş. Tuvalete çooooooook afedersiniz ama eğilmem mümkün olmuyor son günlerde hele ki oturmadan pantolon giymek çok zorrr

ooo zeynep gelmıs.kız zıllı unuttun sen bızı.nerlerdesın bakım hala bı bılg aldıramadın mı kocıse.kızın nasıl??

evet cnm aynen bnm oğlışumun hareketleri aşağıdan hissedilecek şekilde oluyo artık ilerde ne halt yicez kaydirigubbakcemile2bilmiyom

dımı hko cum agır top olmaya baslıoruz artık galıba.dun aksam ekmeksız yemek yememe ragmen aksam karnım dedım ha yarıldı ha yarılcak.ama ınanamazsınız o kadar gergındı kı esım bı dokundu dedı bu ne askım senın canını acıtmıomu bu gergınlık.acıtmazmı heç.ay son ayları dusunemıoruuuuuum

su 25-30 kılo alanları dusunuorum.ya nası hareket etmısler.nasıl yarılmamaıslar yaaa.ben mı anormalım.2 kılo aldım ama zor hareket edıorum bazen yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…