2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım artık bebiş büyüdüğünde sırtınımı dayıyo karnımıza ne geçen akşam sol tarafım boş yumuşacık sağ tarafım nasıl sertti eşim gösterdim hayret etti
sağ tarafıma sırtını dayadı galiba oğluşum ay inanamazsın mucizeee.....sağ şiş sol tarafım daha küçüktü diyom ya sörf yapıo resmen karnımdaaa
:CüvCüv:

amanında amanınnn kim gelmişşşşş nasılsın yavrruuummmm???kızımız nasıl

delikafaduldendelikafadulden ben geldim tabiiii şakkıdı nasıl olalım şekerim iyiiyim allaha çok şükür geçtiğimiz perşembe dr a gittik kızım ii genel ultrason yapıldı organlarına gelişimine bakıldı herşey güzel çıktı yalnız gebeliğim 4 yada 5 gün geriden gelio sebebbi geç döllenme kilo su 604 gr olmuştu haftasına göre ii dedi dr teyzemiz onun dışında ben kilo alamıyorum diye dert ekiodum herkes niye karnın yok zayıfsın diye laf sölüyodu bi baktım 6 kilo almışım dr kilo alışın gayet güzel dedi yavaş başladın hızlanıyosun dikkat et dedi :jeyyar::jeyyar: onun dışında çatlak kremi verdi organik katkı maddesi olmayan bide bol bol su iç dedi bebek bu haftalarda suya çok ihtiyacı olurmuş oyüzden bol bol su için sizde :)) eee ben anlattım sıra sende sen nasılsın oğluşumuz nasıl delikafaduldenalkisalkisalkis

evet fusi ya bazen resmen yamuluo dımı karnın.yaramazlar.
neyse kızlar kocıs basımda dıkılıo.bız bıraz bahceye ınelım.sımdılık hoscakalın.gorusurz

ay negüzellll çok sevindim cnm ...böle güzel haberler bizde duyalım inş.ama sen çok özletiyon kendini olmassskiii

zeynepcım masallha kızına kocaman olmus.herseyın ıyı omasına cok sevındım canım benım.hadı optuk sızı oglusumla

ooo zeynep gelmıs.kız zıllı unuttun sen bızı.nerlerdesın bakım hala bı bılg aldıramadın mı kocıse.kızın nasıl??
unuturmuyum sizi hep aklımdassınız :))) hiç çıkmıyonuzda aldıramadım kocişe bi bilgisayar malesef benden kadın olmaz bi becerripte aldıramadım şekerim söylüyorum ama bakarız diyip sallıyo zaten bu aralar yüzünü gören cennetlik çalışmaktan dünyayı kurtarcak benim kocişkaydirigubbakcemile3delikafadulden kızım ii teyzesi ellerinden öper gülerken bi ultrason fotosu var cadı keyif çatıyodu ayaklarınıda ayaklarının üstüne atmış öle uzunmış sanki kumsalda -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- anası gibi rahatına düşkün bacım bu arada seni tebrik ediyorum 2 kilo almıssın :))) bravo benim 6 kilo oldu alamıyorum diye kendimi yemeğe vurdum bu ay birden 3 kilo almışım :))))) pipiriklilik işte hamile arkadaşlarımı gördüm 10 20 kilo almışlar kıskandım :))))-tatlicadiarzu- sen nasılsın bebeiş nasıl ????ben çok anlattım :)) uzun zaman giremeyince tutun beni şimdi kaydirigubbakcemile
Bebişler iyiler canım sen nasılsınn?? hoşgeldinna.s.
allah daha ii etsin canım ben iyiyim allaha çok şükür bi problemimiz yok sen nasılsın naptınız ben yokken ???

sağolun kızlar allah hep güzel haberler getirmek nasip etsin :))) eee anlatın gari ne ettiniz ne yaptınız ben yokken bebeğin kilosu belli olan varmı bu arada ????

nevesta galiba misafirlerin gelicekti gelmedi rahatladın senin adına sevindim şu sıcakta şu halinle çekilmezdi misafir yemeği temizliği derken insanın canı çıkıyo valla bazen yemek yapmak o kadar zor gelioki ii oldu gelmemeleri hem hamile -kadına ne misafirliği :)))

sağolun kızlar allah hep güzel haberler getirmek nasip etsin :))) eee anlatın gari ne ettiniz ne yaptınız ben yokken bebeğin kilosu belli olan varmı bu arada ????

iyiylik be cnm ben bu yakınlarda gidemedim haziran ilk haftası gidicem Allah nasip ederse ama irirleştiğini hissediyorum teyzesi kocaman oldumkaydirigubbakcemile3

zeynep hoşgeldın prensesın gayet iyiymiş maşallah kucagına....bende ç.ba gittim doktora yavrum 25 cm olmuş ama gr olarak sölemıyo-tatlicadiarzu-

bircan hadı gözün aydın canım gelmıyomuş mısafırler keyfıne bakk

fusilet senin halil ibrahim paşa napıyo iyimi paşa hazretleri kaydirigubbakcemile3

hamdolsun canım şükür bi yaramazlık yok annesi ağırlaştı penguen gibi oldum çok ta kilo almadım ama...hakket paşa oldu bnm oğlum şimdiden dalga yaratıyo karnımda b.hayrettin paşayamı özeniyor ne???:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…