dımı hko cum agır top olmaya baslıoruz artık galıba.dun aksam ekmeksız yemek yememe ragmen aksam karnım dedım ha yarıldı ha yarılcak.ama ınanamazsınız o kadar gergındı kı esım bı dokundu dedı bu ne askım senın canını acıtmıomu bu gergınlık.acıtmazmı heç.ay son ayları dusunemıoruuuuuum
amanında amanınnn kim gelmişşşşş nasılsın yavrruuummmm???kızımız nasıl
kızlar misafilerim iptal oldu gelmiyorlar
delikafaduldendelikafadulden ben geldim tabiiii şakkıdı nasıl olalım şekerim iyiiyim allaha çok şükür geçtiğimiz perşembe dr a gittik kızım ii genel ultrason yapıldı organlarına gelişimine bakıldı herşey güzel çıktı yalnız gebeliğim 4 yada 5 gün geriden gelio sebebbi geç döllenme kilo su 604 gr olmuştu haftasına göre ii dedi dr teyzemiz onun dışında ben kilo alamıyorum diye dert ekiodum herkes niye karnın yok zayıfsın diye laf sölüyodu bi baktım 6 kilo almışım dr kilo alışın gayet güzel dedi yavaş başladın hızlanıyosun dikkat et dedi :jeyyar::jeyyar: onun dışında çatlak kremi verdi organik katkı maddesi olmayan bide bol bol su iç dedi bebek bu haftalarda suya çok ihtiyacı olurmuş oyüzden bol bol su için sizde :)) eee ben anlattım sıra sende sen nasılsın oğluşumuz nasıl delikafaduldenalkisalkisalkis
evet fusi ya bazen resmen yamuluo dımı karnın.yaramazlar.
neyse kızlar kocıs basımda dıkılıo.bız bıraz bahceye ınelım.sımdılık hoscakalın.gorusurz
unuturmuyum sizi hep aklımdassınız :))) hiç çıkmıyonuzdaooo zeynep gelmıs.kız zıllı unuttun sen bızı.nerlerdesın bakım hala bı bılg aldıramadın mı kocıse.kızın nasıl??
allah daha ii etsin canım ben iyiyim allaha çok şükür bi problemimiz yok sen nasılsın naptınız ben yokken ???Bebişler iyiler canım sen nasılsınn?? hoşgeldinna.s.
ooooooo harika cnm gözünaydınnn:teytey:
gözün aydıııııııııııınnnnnnnn:teytey::içelim:
evet çok mutlu oldum akşam bizimde planımız vardı onu yaparız artık
sağolun kızlar allah hep güzel haberler getirmek nasip etsin :))) eee anlatın gari ne ettiniz ne yaptınız ben yokken bebeğin kilosu belli olan varmı bu arada ????
fusilet senin halil ibrahim paşa napıyo iyimi paşa hazretleri kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?