2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy oğluşumun kocaman tekmeciklerini yiyorum şimdi ne güzel birşeyy biri beni tekmeliyor ben seviniyorum çok mu duygusallaştım ben ne bu aralarsenağlama

canım maaaşallah bebişine ben en son gittiğimde bir ay önce yani 15 cmdi. 12 gün sonra gideceğim 20 falaln olur diyordum demek bu kadar büyüyorlar

evet ya süper oldu. Benim kendimize yemek yapmak zor geliyo bide misafirlere temizlik ikram bide onlar gittikten sonra yarın yine temizlik yapcaktım

ya şimdi biz 21 haftada gayet net hıssedıyoruz...benden ılerde arkadaslar haftlar geçtıkce tekmelerde sertleşiyo dimi

canım maaaşallah bebişine ben en son gittiğimde bir ay önce yani 15 cmdi. 12 gün sonra gideceğim 20 falaln olur diyordum demek bu kadar büyüyorlar

büyüyolar canım benım ya hatta ben kaba bi hesap yaptım ayda ort.6-7 cm büyüyolar...ee karnımızda boşuna büyümüyo...:CüvCüv:

iyiylik be cnm ben bu yakınlarda gidemedim haziran ilk haftası gidicem Allah nasip ederse ama irirleştiğini hissediyorum teyzesi kocaman oldumkaydirigubbakcemile3
bende irileşme yolundayım :)) benimkide çok hareketli teyzesi dr da diyo çok harelketli hiç yerinde durmuyo diye yaramaz bizm sıpalar :))) paşalaraın paşası seni kide ismine bakarsak bi ağırlığı olucak daha şimdiden belli paşa hazretleri allah nazardan saklasın maşşalah yerim ben onu kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaedelikafadulden
bana da boyunu sölemdi gerçi sormayı unuttum ama hep uzun bi kızın olucak diyolar haftasına göre önden gidio muş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 SENİNDE Bİ PROBLEMİN YOK İNŞALLAH SENİN DE MAŞALLAH bebeğine :))

ooohhhh çok sevindim cnm. Çok iyi olmuş :teytey:

aaaa Zeynep gelmiş. Naber canım? Maşallah kızına nazar değmesin
senin kızına da maşallah iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidio hamileleik ağırlaşanlardan mısın yoksa sende ??? senin prenses nasıl kzım ın arkadaşı kaydirigubbakcemilesüprizzzzz
alah daha ii etsin canım bırakda paşalığını yapsun biraz delikafadulden
-tatlicadiarzu-

senin kızına da maşallah iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidio hamileleik ağırlaşanlardan mısın yoksa sende ??? senin prenses nasıl kzım ın arkadaşı kaydirigubbakcemilesüprizzzzz

-

Çok fazla ağırlaşmadım cnm ama sıcaklar çok etkiliyor tabi. Geceleri yanıyorum resmen alev alev. Allah sonumuzu hayır etsin. Şu yazıda bi atlatırsak diğer yazlar vız gelir valla yerimseniben Kızımda iyi teyzesi tepişip duruyor içerde kaydirigubbakcemile3

allah nazarlardan saklasın canım maşallah beişine :)) çok çabuk büyüyorlAR kilosu haftadan haftaya 150 gr değişiyo düşünsene onlar için çok büyük bi kilo :))) allahım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin :))) arkadaşlar annelik duygusallık derken ben bu aralar kızımı görüyorum hep rüyamda doğmuş kucağım da o kadar tatlıki anlatamam ve çok uslu bi bebekmiş allahım bu güzel duyguyu bütün isteyenlere yaşamak nasip et :Saruboceq::CüvCüv:alkisalkisalkis

ricccc ederim gülüncanııı::))

hadi ben yemeğe gidiyom paşamı doyurup gelcem
afıyet olsun yarasın paşaya

allah daha iyi etsin bitanem :Saruboceq:delikafadulden valla yaz dedinde ayaklarımın altından alev fışkırıyo yanıyorum napıcam bilmiyorum geceleri üzerime bişi örtmüyorum artık ::1no2::1no2: bu gidişle sıcakta yemekte yiyemem ben napıcam bilmiyorum bol bol meyve yicem artık :)) senin kilo durumun nasıl kaç kilo aldın bide bebişin kilosunu bilmiyosundur dimi ?? ben şimdi merak ediyorum benim zillinin kilosu ii mi diye dr söledi ama yinede kalbim mutmain olmuyo

gülüncani benim kız yarmagül olucak doğmadan büyük bi ihtimalle annesinide yarmagül yapıcak ana kız yarmagül olarak dolaşırız artık

gülüncani benim kız yarmagül olucak doğmadan büyük bi ihtimalle annesinide yarmagül yapıcak ana kız yarmagül olarak dolaşırız artık

yavrum sen zaten 45 kılo değilmiydin 20 kılo alsan benım şimdiki halıme anaca gelıyosun..sırnaşık şey.kızında sende yarmagul olmazsınız olsa olsa çıtır anne kız olursunuz....kaydirigubbakcemile5

canim demir hapi veya icinde demir bulunan bi hap kullaniyomusun?demir iceren seyler yenilincede öyle oluyomus.ben ekstra demir hapi aldigim icin biliyorum benim de ayni öyle.

Valla daha 4 kilo civarı aldım canım. Perşembe günü kontrolumuz var. Kızımın kilosunu bilmiyorum henüz. 18 haftalıkken gittik enson. Bende çok merak ediyorum. İnş iyidir bebişim :Saruboceq:

45 le başlamadım da ama 50 ile başladım dijital tartılarda 52 ile başladım dijitallere göre 6 kilo almış bulunuyorum ama normallerde 4 ile 5 arasında değişiyo :)))) canım sağlıklı olsunda önemli değil annem bende 30 kilo almış :))))) 3 500 gr doğmuşum :)) önemli olan bizi zorlamıyacak yavrularımızıda sağlıklı bi şekilde dünyaya getirebilicek kadar kilo almak allah hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…