zeynep hoşgeldın prensesın gayet iyiymiş maşallah kucagına....bende ç.ba gittim doktora yavrum 25 cm olmuş ama gr olarak sölemıyo-tatlicadiarzu-
bircan hadı gözün aydın canım gelmıyomuş mısafırler keyfıne bakk
Ayyy oğluşumun kocaman tekmeciklerini yiyorum şimdi ne güzel birşeyy biri beni tekmeliyor ben seviniyorum çok mu duygusallaştım ben ne bu aralarsenağlama
nevesta galiba misafirlerin gelicekti gelmedi rahatladın senin adına sevindim şu sıcakta şu halinle çekilmezdi misafir yemeği temizliği derken insanın canı çıkıyo valla bazen yemek yapmak o kadar zor gelioki ii oldu gelmemeleri hem hamile -kadına ne misafirliği :)))
ayyy oğluşumun kocaman tekmeciklerini yiyorum şimdi ne güzel birşeyy biri beni tekmeliyor ben seviniyorum çok mu duygusallaştım ben ne bu aralarsenağlama
ya şimdi biz 21 haftada gayet net hıssedıyoruz...benden ılerde arkadaslar haftlar geçtıkce tekmelerde sertleşiyo dimi
canım maaaşallah bebişine ben en son gittiğimde bir ay önce yani 15 cmdi. 12 gün sonra gideceğim 20 falaln olur diyordum demek bu kadar büyüyorlar
evet cnm aynen öle olceekkk
bende irileşme yolundayım :)) benimkide çok hareketli teyzesi dr da diyo çok harelketli hiç yerinde durmuyo diye yaramaz bizm sıpalar :))) paşalaraın paşası seni kide ismine bakarsak bi ağırlığı olucak daha şimdiden belli paşa hazretleri allah nazardan saklasın maşşalah yerim ben onu kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaedelikafaduldeniyiylik be cnm ben bu yakınlarda gidemedim haziran ilk haftası gidicem Allah nasip ederse ama irirleştiğini hissediyorum teyzesi kocaman oldumkaydirigubbakcemile3
bana da boyunu sölemdi gerçi sormayı unuttum ama hep uzun bi kızın olucak diyolar haftasına göre önden gidio muş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 SENİNDE Bİ PROBLEMİN YOK İNŞALLAH SENİN DE MAŞALLAH bebeğine :))zeynep hoşgeldın prensesın gayet iyiymiş maşallah kucagına....bende ç.ba gittim doktora yavrum 25 cm olmuş ama gr olarak sölemıyo-tatlicadiarzu-
bircan hadı gözün aydın canım gelmıyomuş mısafırler keyfıne bakk
senin kızına da maşallah iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidio hamileleik ağırlaşanlardan mısın yoksa sende ??? senin prenses nasıl kzım ın arkadaşı kaydirigubbakcemilesüprizzzzzooohhhh çok sevindim cnm. Çok iyi olmuş :teytey:
aaaa Zeynep gelmiş. Naber canım? Maşallah kızına nazar değmesin
alah daha ii etsin canım bırakda paşalığını yapsun biraz delikafaduldenhamdolsun canım şükür bi yaramazlık yok annesi ağırlaştı penguen gibi oldum çok ta kilo almadım ama...hakket paşa oldu bnm oğlum şimdiden dalga yaratıyo karnımda b.hayrettin paşayamı özeniyor ne???:roflol::roflol:
senin kızına da maşallah iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidio hamileleik ağırlaşanlardan mısın yoksa sende ??? senin prenses nasıl kzım ın arkadaşı kaydirigubbakcemilesüprizzzzz
-
canım maaaşallah bebişine ben en son gittiğimde bir ay önce yani 15 cmdi. 12 gün sonra gideceğim 20 falaln olur diyordum demek bu kadar büyüyorlar
afıyet olsun yarasın paşayaricccc ederim gülüncanııı::))
hadi ben yemeğe gidiyom paşamı doyurup gelcem
bana da boyunu sölemdi gerçi sormayı unuttum ama hep uzun bi kızın olucak diyolar haftasına göre önden gidio muş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 SENİNDE Bİ PROBLEMİN YOK İNŞALLAH SENİN DE MAŞALLAH bebeğine :))
şükürler olsun bi sorun yok ayrıntılı ultrasonumuzda yapıldı herşeyimiz iii çıktı sevındırık olduk.alkisalkisalkiskız bebekler erkek bebeklerden daha küçük olurmuş öle derler ama senın prensese maşallahannesi..anası ii bakıyo galıbayerimseniben
Çok fazla ağırlaşmadım cnm ama sıcaklar çok etkiliyor tabi. Geceleri yanıyorum resmen alev alev. Allah sonumuzu hayır etsin. Şu yazıda bi atlatırsak diğer yazlar vız gelir valla yerimseniben Kızımda iyi teyzesi tepişip duruyor içerde kaydirigubbakcemile3
gülüncani benim kız yarmagül olucak doğmadan büyük bi ihtimalle annesinide yarmagül yapıcak ana kız yarmagül olarak dolaşırız artık
Günaydın Bircanımm ve diğer fıstıklar. Nabersiniz?
Bugün yine iş günü ya. Valla evde dinlenmek ne güzel olurdu. Artık yarın olcak napalım. Kızlar buarada benim bir sorunum var. Ayıp olmazsa sorucam artık size. Bircana sormuştum daha önce. Geçen hafta büyük tuvaletimin rengi koyu yeşildi. Erikten sandım. Erik yemeyi bıraktım. 2 gün sonra normale döndü. Ama bu sabah yine aynı şey oldu. Koyu yeşil rengi:1no2: bir fikri olan varmı acaba? Yada anı sorunu yaşayan??
Gamzecim çok yormuşsun kendini anacım yaa. Bırak artık misafir ağırlamayı falan. Bak kızınıda yordun. Heryerin şişmiş güzelim. Kocalarda maşallah. Benimkide böyle bazen magandalığı tutuyor.
allah daha iyi etsin bitanem :Saruboceq:delikafadulden valla yaz dedinde ayaklarımın altından alev fışkırıyo yanıyorum napıcam bilmiyorum geceleri üzerime bişi örtmüyorum artık ::1no2::1no2: bu gidişle sıcakta yemekte yiyemem ben napıcam bilmiyorum bol bol meyve yicem artık :)) senin kilo durumun nasıl kaç kilo aldın bide bebişin kilosunu bilmiyosundur dimi ?? ben şimdi merak ediyorum benim zillinin kilosu ii mi diye dr söledi ama yinede kalbim mutmain olmuyo
yavrum sen zaten 45 kılo değilmiydin 20 kılo alsan benım şimdiki halıme anaca gelıyosun..sırnaşık şey.kızında sende yarmagul olmazsınız olsa olsa çıtır anne kız olursunuz....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?