2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim demir hapi veya icinde demir bulunan bi hap kullaniyomusun?demir iceren seyler yenilincede öyle oluyomus.ben ekstra demir hapi aldigim icin biliyorum benim de ayni öyle.
canım demir haoından kaynaklanıyo ama sen istersen bidr sor benim bildiğim normal hatta demir hapının prospektüsündede öle yazıyo ama sen için rahat etsin bi dr uuna sor içini ferah tut -tatlicadiarzu-
Valla daha 4 kilo civarı aldım canım. Perşembe günü kontrolumuz var. Kızımın kilosunu bilmiyorum henüz. 18 haftalıkken gittik enson. Bende çok merak ediyorum. İnş iyidir bebişim :Saruboceq:

güzel haberlerini bekliyoruz canım şekeri yüklemesini şimdi yaptırcanmı yoksa bir daha ki aymı yaptırırsın ben haziranın 15 ine sabah 9 a randevu aldım dr umdan

canim demir hapi veya icinde demir bulunan bi hap kullaniyomusun?demir iceren seyler yenilincede öyle oluyomus.ben ekstra demir hapi aldigim icin biliyorum benim de ayni öyle.

evet tatlım kan ilacından oluyormuş. Sabah myladybird saolsun aydınlattı bizi. Rahatladım valla kaydirigubbakcemile2

güzel haberlerini bekliyoruz canım şekeri yüklemesini şimdi yaptırcanmı yoksa bir daha ki aymı yaptırırsın ben haziranın 15 ine sabah 9 a randevu aldım dr umdan

Saol cnm inşallah. Şeker yüklemesi için randevuma gittiğimde doktor gün verecekmiş. Sanırım öteki hafta yaptırırım bende. İnş. herşeyimiz normal çıkar :Saruboceq:

fisfisfis
Saol cnm inşallah. Şeker yüklemesi için randevuma gittiğimde doktor gün verecekmiş. Sanırım öteki hafta yaptırırım bende. İnş. herşeyimiz normal çıkar :Saruboceq:

şeker yüklemesi mi?? hımm o ne ki kızlar doktor bana bahsetmedi böyle birşeyden

:CüvCüv:
fisfisfis

şeker yüklemesi mi?? hımm o ne ki kızlar doktor bana bahsetmedi böyle birşeyden

24 . haftadan sonra yapılıyo canım senin 21 haftalık daha erken bir dahaki ay dr gittiğinde dr söylicektir san merak etme şekeri yüklemsi annede diyabet olup olmadığını araştırılan bi test kan aldırıyosun açken sonra san bir bardak şekerli su veriolar bi saat sonra yine kan alıyolar ii çıkarsa tekrarlamıyolar ama allah korusun olumsuz bi sonuçta ikinci defa yapıyolar ama bu sefer yüklenen şeker mikatarı arttırılıyo ve 4 defa kan aldrıyosun :)) umarım anlatbilmişimdir

Teşekkür ederim canım gayet açık anlatmışsın. Kaygılanmaya gerek yok yani. 24. haftamda ayrıntılı ultrasona gideceğim belki o zaman yapılır aç gideyim ben yine de yapalım derse olur derim hemen.

selam kizlar uzun süredir girmiyordum. ne cok yazi birikmis bebislerin alisverislerine baslamissinizdir herhalde ya ne cok sey var alicak aklima ne gelirse aliyorum siz bu alisveris olayini nasil yapiyorsunuz listemi yapmak gerekli. bazi seylerini dogduktan sonraya birakmayi düsünüyorum sacma sapan seyler almamak icin ama kafam cok karisiyo sizce en öncelikli olanlar hangiler?

mesela aventin yeni dogmus bebekler icin biberon seti var alip almamakta kararsiz kaldim gittim sadece bir tane biberon aldim anti kolik cünkü biberona ne kadar ihtiyacim olacak bilemiyorum. gögüs pompasi almalimiyim biberonu sicak tutan alet hemen gerekli olurmu . bebegin banyosunu ayaklimi alsam yoksa yerdemi uff ya bunun gibi bir sürü soru var ?

canım sadece gereklı şeyleri alalım şimdilik...tabı bu işler bırazda maddıyata bakıyo.kendı bütçene göre ayarlarsın.mesala bende biberon 2 tane alırım yeter.bıberon alıp almayacagı bile belli olmaz bebegın.eger ev hn isen gögüs pompasına gerek yok bence...ya burda okumuştum kadın pompa almış sütü bile olmamış düşün yanı boştan yere hepsi....kafana yatanı al

sagol bende öyle düsünüyorum ama sanki bebek dogduktan sonra gerekli olucakmis hemen cikip alamayacakmisim gibi geliyo o yüzden ne gerkliyse alayim diyorum onun kararida biraz zor.

Merhaba kızlar....

Buketcim;
Avent, Alman markası ve Alman markaları %100 güvenilirdir. özellikle de sağlık ve güven söz konusu olduğunda ben de maddi durumum el verdiğinde kalitelisini tercih ederim. Ama bazı ürünler resmen tüketim çılgınlığı. Örneğin Avent'in digital süt pompası. yani anlamıyorum el ile ayarlamak varken pile elektriğe ne gerek var... çok gereksiz. İlle de alacam diyorsan wee'nin eczaneden manual süt sağma makinasını al 20 tl. Diğerlerinden hiç farkı yok. Ayrıca çalışmıyorsan onu bile almana gerek kalmayabilir. Avent'i boşver derim. Biberon ve emziği avent'ten alabilirsin, en azından plastiği güvenli olsun. Kanserojen olmamalı.Banyo için ise en ucuzunu al, bebeği zaten bezin üzerine yatıracaksın, hatta başkası tutacak filan. Yani bebeğinle temaz bile etmeyecek. Ayaklısa da kullanışsız ve gereksiz yine de se bilirsin tabi.Biberon ısıtma cihazı da çok pahalı ama maddi sıkıntım yok diyorsan alabilirsin, güzel bir şey tabi ısıyı ayarlayabilmek. ben yine de gereksiz görüyorum 2 dk da cezvede ısıtırım diye düşünüyorum.

İyi günlerinde kullanman dileğiyle:)

Teşekkür ederim canım gayet açık anlatmışsın. Kaygılanmaya gerek yok yani. 24. haftamda ayrıntılı ultrasona gideceğim belki o zaman yapılır aç gideyim ben yine de yapalım derse olur derim hemen.

Bana doktorum "aç ya da tok farketmez" dedi. Sadece kan alınma ve şeker yükleme arasında bir şey yenilmeyecekmiş. Olumsuz bir sonuç çıkması durumunda aç gidiliyor. Yine gitmeden sor doktora boşyere aç gitme, tansiyonun düşer ve şekerli su aç karnına iğrenç olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…