canım demir haoından kaynaklanıyo ama sen istersen bidr sor benim bildiğim normal hatta demir hapının prospektüsündede öle yazıyo ama sen için rahat etsin bi dr uuna sor içini ferah tut -tatlicadiarzu-canim demir hapi veya icinde demir bulunan bi hap kullaniyomusun?demir iceren seyler yenilincede öyle oluyomus.ben ekstra demir hapi aldigim icin biliyorum benim de ayni öyle.
Valla daha 4 kilo civarı aldım canım. Perşembe günü kontrolumuz var. Kızımın kilosunu bilmiyorum henüz. 18 haftalıkken gittik enson. Bende çok merak ediyorum. İnş iyidir bebişim :Saruboceq:
canim demir hapi veya icinde demir bulunan bi hap kullaniyomusun?demir iceren seyler yenilincede öyle oluyomus.ben ekstra demir hapi aldigim icin biliyorum benim de ayni öyle.
güzel haberlerini bekliyoruz canım şekeri yüklemesini şimdi yaptırcanmı yoksa bir daha ki aymı yaptırırsın ben haziranın 15 ine sabah 9 a randevu aldım dr umdan
kızlar herkesi öptümmmmmmmmmmmmmm ben çıkıyorum iyi hafta sonları olsun
Saol cnm inşallah. Şeker yüklemesi için randevuma gittiğimde doktor gün verecekmiş. Sanırım öteki hafta yaptırırım bende. İnş. herşeyimiz normal çıkar :Saruboceq:
fisfisfis
şeker yüklemesi mi?? hımm o ne ki kızlar doktor bana bahsetmedi böyle birşeyden
:CüvCüv:
24 . haftadan sonra yapılıyo canım senin 21 haftalık daha erken bir dahaki ay dr gittiğinde dr söylicektir san merak etme şekeri yüklemsi annede diyabet olup olmadığını araştırılan bi test kan aldırıyosun açken sonra san bir bardak şekerli su veriolar bi saat sonra yine kan alıyolar ii çıkarsa tekrarlamıyolar ama allah korusun olumsuz bi sonuçta ikinci defa yapıyolar ama bu sefer yüklenen şeker mikatarı arttırılıyo ve 4 defa kan aldrıyosun :)) umarım anlatbilmişimdir
kızlar herkesi öptümmmmmmmmmmmmmm ben çıkıyorum iyi hafta sonları olsun
mesela aventin yeni dogmus bebekler icin biberon seti var alip almamakta kararsiz kaldim gittim sadece bir tane biberon aldim anti kolik cünkü biberona ne kadar ihtiyacim olacak bilemiyorum. gögüs pompasi almalimiyim biberonu sicak tutan alet hemen gerekli olurmu . bebegin banyosunu ayaklimi alsam yoksa yerdemi uff ya bunun gibi bir sürü soru var ?
mesela aventin yeni dogmus bebekler icin biberon seti var alip almamakta kararsiz kaldim gittim sadece bir tane biberon aldim anti kolik cünkü biberona ne kadar ihtiyacim olacak bilemiyorum. gögüs pompasi almalimiyim biberonu sicak tutan alet hemen gerekli olurmu . bebegin banyosunu ayaklimi alsam yoksa yerdemi uff ya bunun gibi bir sürü soru var ?
Teşekkür ederim canım gayet açık anlatmışsın. Kaygılanmaya gerek yok yani. 24. haftamda ayrıntılı ultrasona gideceğim belki o zaman yapılır aç gideyim ben yine de yapalım derse olur derim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?