anladimki kizlar yanlis alisverise dogru yönleniyormusum :) iyi oldu sizlere sordugum ben almanyada yasiyorum burda bebekler icin olan magzalarda olanlara inanamazsiniz. insanin kafasi allak bullak oluyo. en ufak ayrintilar bile düsünülmüs. hepside al beni al beni diyor raflardan :) bu arada eger burda olan markalardan alacaklariniz varsa söyleyim türkiye ile fiyatlari cok farkli burda cok daha ucuz yakininiz varsa onlara siparis verin. ben buraya yeni geldigim icin türkiye ile kiyasliyorum sürekli ve fark cok var bazi seylerde.
bence ilk etapta alınması gerekenler zıbın tulum yenidoğan kıyafetleri bolca alınmalı çünkü besledikten sonra biraz kusuyolar 3 yada 4 tane ince ve kalın battaniye bebe yağı nemlendiriciler bebe sabunu şampuanı alt açma bezleri beşik dolap bi tane biberon her ihtimale karşı aklıma bu kadar geldi şimdilk
hastane çıkışını çıtçıtlı almadım farkında olmadan, off o atletleri nasıl giydireceğim kafası acımaz mı??
Teşekkür ederim canım gayet açık anlatmışsın. Kaygılanmaya gerek yok yani. 24. haftamda ayrıntılı ultrasona gideceğim belki o zaman yapılır aç gideyim ben yine de yapalım derse olur derim hemen.
hastane çıkışını çıtçıtlı almadım farkında olmadan, off o atletleri nasıl giydireceğim kafası acımaz mı??
almanyada evet zorunlu normal dogum mecburi hallerde sezeryan oluyor saglikli oldugu icin bence cünkü burda senin icin neyin iyi olduguna herzaman devlet ve kanunlar karar veriyor.sistemleri cok düzgün isliyor. ama ben sezeryan olucam mesela hamileligimin basindan beri belli. cünkü pelvis kemigimde kirik olmustu 10 sene önce doktorum direk sezeryan dedi. türkiyede istege bagli sezeryani devlet karsiliyormu ?
deryacım bi püf nokta çıt çıtlı badylerden üsttten üste kapanmalı al kurvaze olanlardan onların giyimi çok daha rahat küçük bebekler için 2-3 tane alsan yeter ondan sonra bebek büyünce zaten kafasından giydiririz diğerleri
ben ic badilerini önden citcitli aldim onlar bence cok kullanisli yeni doganlar icin
kutıu kutu hoşgeldın epeydır gözükmüyordun...
canım sorma ya burdakiler kafayı yemişler hergün dr dayım 9 ayrı dr dan muayenemi istediler ayrıca bi milyon tanede test kafayı yiyecem hergün hastanedeyim bi de burda haer branş dr başka hastanede arada bul yani kocama ait akciğer filmi bile istiyolar net e gircek zaman bulamıyorum bide benim ufaklık var deli olcam anlıyacankötükedihüso
ah şu alışveriş konusu yokmu ben de alıcam ama nerden balasam bilmşyorum o kadar çok şey varki :)) odasına tülü perdesi beşiği oyuncakları dolabı kıyafetleri bambu beşiği yatak odama biberon nevresimi uykuseti yatağı yorganı duvarlarına stıcker yapışıtırıcam ...... okadar çokki biz temmuzu bekliyoruz babamız o zamn alalım diyo siz şimdiye kadar neler aldınız kızlar ?????
kutıu kutu hoşgeldın epeydır gözükmüyordun...
canım sorma ya burdakiler kafayı yemişler hergün dr dayım 9 ayrı dr dan muayenemi istediler ayrıca bi milyon tanede test kafayı yiyecem hergün hastanedeyim bi de burda haer branş dr başka hastanede arada bul yani kocama ait akciğer filmi bile istiyolar net e gircek zaman bulamıyorum bide benim ufaklık var deli olcam anlıyacankötükedihüso
oofff offf bi çocuk dogurcan yanı burnundan getiriyolar..tamam ılgılenmeleri iii hoş ama bu kadarıda adamı bunaltır.bılıyorum tatlım oğlunda vardı.senın için gerçekten zordur...ama bıde burda olsan.....yanıyoruz sıcaklardan temmuz agustosta napcaz bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?