2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa cıbınlık olcak şimdi.....banada biçok şey gereksiz gelıyo ama cibinlik şart ya padişahlar gibi yatsın içinde

maşallah canım :)) cibinlik bizim babamızın özel isteği prenses yatağı gibi olucakmış :))) bence çok güzel cibinlik sineklerden filan korur bide çoçukların ellememesi için mantıklı yani ben alıcam :))) oda takımı olarak nasıl aldın ?? benim annem beşiğini büyük alıcak ama biz odasına özel çoçuk emniyetli dolap yaptırıcaz odasında tam bi köşe var dolap için tam uygun oraya yaptıralım diyorum :)) tülünü filan aldınmı ne zamna alıcan ???

ya okadar zorki cocugu olan annelere danistigim zaman onu alma bunu alma hicbisey alma diyorlar bambu besigi bende düsünmüstüm ama alma dediler cünkü cok kisa bir süre kullaniliyormus. odada hala karar veremedim alsammi almasammi altacma komidini ve yatak mutlaka alicamda dolabi bilmiyorum komidin yeterli olur herhalde. ben zibin tulup ivir zivir ne varsa aldim oyuncak olarakta bi tek spor yaptigi battaniyeler varya onlardan aldim. ama kizimin cicileri cok güzel teyzeleri tarzini belirledik sik ve spor olucak.

ben mannheimdayim ablan burdaysa kesin o biliyordur alir cok pahali biseyde degil zaten. oo o zaman sen iste aklina ne geliyosa ablandan. cocuk ürünleri burda allahtan cok uygun.

ama sadece yazın böyle kışında nerdeyse hep gece oluyo kışın sadece 4 yada 5 saat güneş var yani neyse alıştım ama türkiyeyi çoook özledim

ben mannheimdayim ablan burdaysa kesin o biliyordur alir cok pahali biseyde degil zaten. oo o zaman sen iste aklina ne geliyosa ablandan. cocuk ürünleri burda allahtan cok uygun.

ablam stutgartta....isteyım ozaman ben orda fıyatların uygun oldugunu bılmıyodum.sadece telsız isticektım..hımm düşüneyım ozaman neler isticegimi....bi liste yapayım alsın ama dımı yıgenıne

bide ne iste biliyormusun gülüncani oda cok kullanisli alt acma bezleri var burda o kadar rahat ki orda yok biliyorum bende gönderiyorum hep tr ye DM diye bi market var orda var oda cok ucuz bisey kare bir bez ici pamuk dis yüzeyi su gecirmez bi madde altini degistirirken kullanman icin kullan at cinsinden ama baya bi kullaniliyo icinde 10 tane falan var. altini acarken cisini yapsa bile gecmiyo ve cok pratik kumastan altacma minderlerini tasimana gerek yok yaninda

ablam stutgartta....isteyım ozaman ben orda fıyatların uygun oldugunu bılmıyodum.sadece telsız isticektım..hımm düşüneyım ozaman neler isticegimi....bi liste yapayım alsın ama dımı yıgenıne
ben aklima geldikce isteyecegin seyleri yazayim sana cünkü orda olmayan seyler var yada daha ucuz olan :)

ayyy neler var nekadar pratık... bız alcaz alt açma mınderi yıka dur...ne güzel şeyler var herşey annelerin rahatı için düşünülmüş burda böle şeyler yok maalesef...sen bana aklına geldıkce söle canım

tabi söylerim burda kadinlar calisiyor ve zaman cok önemli herseyin pratigini yapmislar gercekten tabi benim gibi bos gezenlerde bunlardan faydalanabiliyor:)

sivaslı senın bebış erkek canımmmm takma kafaya sennn benım içime öle doguyooooo

cnm ya benimde içimden geçen erkek....rüyalarımda bile hep erkek bebegim olmuş görüyorum...kız erkek farketmez saglıklı dogsunda rabbim neyi nasip ederse razıyız...aama işte bu belirsizlik beni öldürüyor bende sizler gibi bebegimi oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum artık

kimsecikler yok ama yaaa..kocam balığa gitti eniştemle bizde ablamla annemde kalıcaz..yaşasınnn artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum....:dance::teytey::sm_cool:

slmmm kızlarrr ya oglusum oynamadıı bugun hiçççç bişee olmamıstır dimii????

olmamıştır fatoşcum merak etme...tatlı bişler ye...belki oynar...belkide uyyodur annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…