canım ben bir çok şey aldım ama etrafımdakiler burnumdan getirdiler. Belki de haklılardı. Hadi bebeğe bir şey olursa düşüncesiyle bana çok kızdılar ben daha 4 aylıkken oda takımını aldım. Ne yapayım yıllardır odası boştu ve bebeğimizi bekliyorduk... sonra hastane çıkışı aldım 2 tane... alt açma ... nevresim seti, hatta prima yeni doğan bebek bezi, arada bedenini bildiğim 3-5 hoş kıyafet filan.. Bu arada, kusmuk için anneme bez yaptırdım. Islak bez zarar veriri diye... örnük, patik vs...
Sadece cibinlik alsam mı onu bilmiyorum, bayılıyorum ama çok gereksiz ve toz tutar gibime geliyor
canım ben bir çok şey aldım ama etrafımdakiler burnumdan getirdiler. Belki de haklılardı. Hadi bebeğe bir şey olursa düşüncesiyle bana çok kızdılar ben daha 4 aylıkken oda takımını aldım. Ne yapayım yıllardır odası boştu ve bebeğimizi bekliyorduk... sonra hastane çıkışı aldım 2 tane... alt açma ... nevresim seti, hatta prima yeni doğan bebek bezi, arada bedenini bildiğim 3-5 hoş kıyafet filan.. Bu arada, kusmuk için anneme bez yaptırdım. Islak bez zarar veriri diye... örnük, patik vs...
Sadece cibinlik alsam mı onu bilmiyorum, bayılıyorum ama çok gereksiz ve toz tutar gibime geliyor
oofff offf bi çocuk dogurcan yanı burnundan getiriyolar..tamam ılgılenmeleri iii hoş ama bu kadarıda adamı bunaltır.bılıyorum tatlım oğlunda vardı.senın için gerçekten zordur...ama bıde burda olsan.....yanıyoruz sıcaklardan temmuz agustosta napcaz bılmem
aynen öyle canım yaaa bu tesstleri yapmadan hastane kabul etmiyo yani doğurmak için mecburum bu arada burasıda çoook sıcak burası kuzey yarım kürede ya bu aylarda güneş burada güneş gece 11 de batıp gece 3de geri doğuyor yani gece sadece 4 saat çok farklı bi yer gerçekten
buket bu kiraz çekırdegi torbasının içinde gerçektende kiraz çekırdegi varmış :1shok:çok ılgınç nette araştırdım da ılk defa duydum bılmıyodum..:1no2:.benım ablamda almanyada ısteyım ondan burdan bulamam çünkü.sen neresındesın almanyanın
canım ne acaip bi yerdesin allah yardımcın olsun :))9aynen öyle canım yaaa bu tesstleri yapmadan hastane kabul etmiyo yani doğurmak için mecburum bu arada burasıda çoook sıcak burası kuzey yarım kürede ya bu aylarda güneş burada güneş gece 11 de batıp gece 3de geri doğuyor yani gece sadece 4 saat çok farklı bi yer gerçekten
bambu beşiği ben yatak odama alıcam 1 5 yaşına kadar hasta olduğunda yada uyuyamadığında yanım da yatsın diye çünkü benim çoçuk odasına gidebilmem için en az 20 adım atmam lazım oda gecenin bi vakti uzun iş :))) ayrıca evim büyük müsait zaten ikinciyide hemen yapıcam bambu eşik büyük bi ihtimalle uzun süre yatak odamdan çıkmaz :))ya okadar zorki cocugu olan annelere danistigim zaman onu alma bunu alma hicbisey alma diyorlar bambu besigi bende düsünmüstüm ama alma dediler cünkü cok kisa bir süre kullaniliyormus. odada hala karar veremedim alsammi almasammi altacma komidini ve yatak mutlaka alicamda dolabi bilmiyorum komidin yeterli olur herhalde. ben zibin tulup ivir zivir ne varsa aldim oyuncak olarakta bi tek spor yaptigi battaniyeler varya onlardan aldim. ama kizimin cicileri cok güzel teyzeleri tarzini belirledik sik ve spor olucak.
aynen öyle canım yaaa bu tesstleri yapmadan hastane kabul etmiyo yani doğurmak için mecburum bu arada burasıda çoook sıcak burası kuzey yarım kürede ya bu aylarda güneş burada güneş gece 11 de batıp gece 3de geri doğuyor yani gece sadece 4 saat çok farklı bi yer gerçekten
ben orası daha serin olur diye düşünmüştüm.CADIARZU...aaaa 4 saat gece tekrar gibi güneş doguyu....sizde 4 saat uyuyun(küçükken ögrendıgımde kuzey kutbunda 6 ay gündüz 6 ay gece ya çocuk aklı düşünmüştüm onlar 6 aymı uyuyo diye:roflol::roflol::roflol:
ben mannheimdayim ablan burdaysa kesin o biliyordur alir cok pahali biseyde degil zaten. oo o zaman sen iste aklina ne geliyosa ablandan. cocuk ürünleri burda allahtan cok uygun.
ben aklima geldikce isteyecegin seyleri yazayim sana cünkü orda olmayan seyler var yada daha ucuz olan :)ablam stutgartta....isteyım ozaman ben orda fıyatların uygun oldugunu bılmıyodum.sadece telsız isticektım..hımm düşüneyım ozaman neler isticegimi....bi liste yapayım alsın ama dımı yıgenıne
bide ne iste biliyormusun gülüncani oda cok kullanisli alt acma bezleri var burda o kadar rahat ki orda yok biliyorum bende gönderiyorum hep tr ye DM diye bi market var orda var oda cok ucuz bisey kare bir bez ici pamuk dis yüzeyi su gecirmez bi madde altini degistirirken kullanman icin kullan at cinsinden ama baya bi kullaniliyo icinde 10 tane falan var. altini acarken cisini yapsa bile gecmiyo ve cok pratik kumastan altacma minderlerini tasimana gerek yok yaninda
ayyy neler var nekadar pratık... bız alcaz alt açma mınderi yıka dur...ne güzel şeyler var herşey annelerin rahatı için düşünülmüş burda böle şeyler yok maalesef...sen bana aklına geldıkce söle canım
sivaslı senın bebış erkek canımmmm takma kafaya sennn benım içime öle doguyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?