2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmmm kızlarrr ya oglusum oynamadıı bugun hiçççç bişee olmamıstır dimii????

Fatoşcum bu hafta kontrolüm vardı ve sanki dr bilerek söyledi..bu haftalarda sürekli hissedemeyebilirsin panik yapma diye..çünkü hareketlerine yeni alışıyormuşuz..birde Allah korusun kuzularımıza birşey olsa bize mutlaka etkisi olur öyle düşünme..annesi oğluşun uyuyordur..

içimi rahatlattın saol.... doktora gidemedik bu ay doktorumuz sehırdısındaymıs persembe gidcez işaallah.... anne olmak harbiden zormuss aklımm onda hep yaaa:)

Sütte işe yarıyor kızlar oynamasında. Bol bol süt için ve dinlenin ben akşam eve gidip ne zaman uzatsam bacaklarımı yavrukuş başlıyor hareketlere

canım sen hala cinsiyeti öğrenemedin heralde ama ultrason uzmanı ayrıntılıda mutlaka görür ayrıntılı ultrasona genelde jinekolog değilde ultrason uzmanı bakıyo onlar daha iyi anlıyolar:CüvCüv:

canım sen hala cinsiyeti öğrenemedin heralde ama ultrason uzmanı ayrıntılıda mutlaka görür ayrıntılı ultrasona genelde jinekolog değilde ultrason uzmanı bakıyo onlar daha iyi anlıyolar:CüvCüv:

cnm sorma hala netleşmedi...kordon doluymuş bacak arası minnoşumun tam göremiyolar net degil yani...-tatlicadiarzu-

ayy arkadaşlar pc düzeldi şükür abim sağolsun halletti hemen geçmişe bakiim meraktayımss umarım iyi haberler vardır heppp.

teşekkür ederim ,sadece iştah sorunu yaşıyorum

bu günlerde aşırı yemek yemek isteği var bende.sizde durumlar nasıl?

gunaydın dılekcım beklıyorum ıste oyle gelen gıden olurmu dıye bende bugun dukkandayım.hem musterı beklıyorum hem burdakı arkadasları.

guluzar cım Dilek cim günaydın nasılsınız bakalım
bebişleriniz nasıl ??
biz kızımla aldık laptopu yatak keyfi yapıyoruz :))

guluzar cım Dilek cim günaydın nasılsınız bakalım
bebişleriniz nasıl ??
biz kızımla aldık laptopu yatak keyfi yapıyoruz :))
ohh ne guzel keyıfler yerınde yatagın ıcınde.bende boylke dukkanlarda suruneyım:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…