slmmm kızlarrr ya oglusum oynamadıı bugun hiçççç bişee olmamıstır dimii????
Fatoşcum bu hafta kontrolüm vardı ve sanki dr bilerek söyledi..bu haftalarda sürekli hissedemeyebilirsin panik yapma diye..çünkü hareketlerine yeni alışıyormuşuz..birde Allah korusun kuzularımıza birşey olsa bize mutlaka etkisi olur öyle düşünme..annesi oğluşun uyuyordur..
kimsecikler yok ama yaaa..kocam balığa gitti eniştemle bizde ablamla annemde kalıcaz..yaşasınnn artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum....:dance::teytey::sm_cool:
Sütte işe yarıyor kızlar oynamasında. Bol bol süt için ve dinlenin ben akşam eve gidip ne zaman uzatsam bacaklarımı yavrukuş başlıyor hareketlere
cnm ya benimde içimden geçen erkek....rüyalarımda bile hep erkek bebegim olmuş görüyorum...kız erkek farketmez saglıklı dogsunda rabbim neyi nasip ederse razıyız...aama işte bu belirsizlik beni öldürüyor bende sizler gibi bebegimi oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum artık
canım sen hala cinsiyeti öğrenemedin heralde ama ultrason uzmanı ayrıntılıda mutlaka görür ayrıntılı ultrasona genelde jinekolog değilde ultrason uzmanı bakıyo onlar daha iyi anlıyolar:CüvCüv:
gunaydın dılekcım beklıyorum ıste oyle gelen gıden olurmu dıye bende bugun dukkandayım.hem musterı beklıyorum hem burdakı arkadasları.
ohh ne guzel keyıfler yerınde yatagın ıcınde.bende boylke dukkanlarda suruneyımguluzar cım Dilek cim günaydın nasılsınız bakalım
bebişleriniz nasıl ??
biz kızımla aldık laptopu yatak keyfi yapıyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?