ben geldim :))) nasılsınız bakalım en güzell anneler ???????
slmm kızlarr kimse yokmuu??
ben burdayımmmmm günaydııınhihoyyyt
kızlar oğluşuma hala bi isim bulamadım benim büyük oğlanın adı sinan babası tutturdu buda inan olsun diye yaaa
gunaydınnn canımm nasılsın yine sıkıcı bi ppazar gunu yaaaaaaaaaaaaaa.............
eşimin adıda sinann....... bence inan tuhaf olur tabi yinede size kalmıss...
bencede çooook tuhaf ama ben isim bulamadım eşimde sürekli inan diyo gıcık oluyoooom
biran önce bulll ozamannnn......:) burda hava inanılmazz sıcakkkk...... canım heralde bebişin saclanıyoo galibaa:)
eveet bide şimdi yağmur başladı burdaa iyiyimde midem çook yanıyo sizdede oluyomusenağlama
biran önce bulll ozamannnn......:) burda hava inanılmazz sıcakkkk...... canım heralde bebişin saclanıyoo galibaa:)
bulamıyom isim yaaaaa ben bulamazsam o adını inan koycakmışş artık çocukla ömür boyu dalga geçerler mide yanmasına iyi gelen bişi varmı acaba
selam kızlar..herkes iyidir umarım..canım mide yanması bende de var ve dr pulset verdi inanılmaz rahatlatıyor..tavsiye ederim..ayrıca saçlanmasıyla ilgisi yokmuş gebelik reflüsü yani bebişimiz büyüdükçe midemize baskı yapıyor ve yanma meydana geliyor..
ben şimdi balık tutmaya gidiyorum kızlar..şaka değil kızlar tekneyle denize çıkıyoruz..hepinizi çookkk öpüyorum...
Hoşgeldin canım yaa özlemişiz seni valla.Prensesin nasıl?
canım renkli ultrasonu herkez öle zxannediyo ama normalinden bi farkı yok ama ben çok net gördüm kızxım dr heryerini gösterdi elinden ayağına kadar heryerini net anlaşılıo du ayrıca ağzı açık gülerken bi fotosu var çok tatlı cihazın kalitesinden de kaynakalnabiliyo görüntü netliği amam önemli olan dr sağlıklı dedimi o bi problem olmasında doğduktan sonra çok görürüz kaydirigubbakcemile3delikafadulden bu arada su nasıl yokmuş onu anlamadım -tatlicadiarzu-eeee kızlar baska ne var ne yok.aranızda renklı ultrasona gıden varmı.ben okadar buyuk bır hevesle gıttım kı bugun cocugumu daha net gorecem dıye ama ne yazıkkı oyle olmadı dıger ultrasondan hıcbır farkı yoktu.bende doktor bey ben cocugumu daha net gorebılecegımı dusunmustum ama dedım.oda karnında su yok sudur budur bırseyler geveledı ama hıc memnun kalmadım.baska yerde belkı bırkere daha gırerım
oluyo şekerim sağuk süt ii geliyo benim özellikşle akşamları bide geç yemek yersem tamam nasıl yanıyo o yüzden yediden sonra ağır yemekler yememyi tercih ediyorum -tatlicadiarzu-eveet bide şimdi yağmur başladı burdaa iyiyimde midem çook yanıyo sizdede oluyomusenağlama
selam kızlar..herkes iyidir umarım..canım mide yanması bende de var ve dr pulset verdi inanılmaz rahatlatıyor..tavsiye ederim..ayrıca saçlanmasıyla ilgisi yokmuş gebelik reflüsü yani bebişimiz büyüdükçe midemize baskı yapıyor ve yanma meydana geliyor..
ben şimdi balık tutmaya gidiyorum kızlar..şaka değil kızlar tekneyle denize çıkıyoruz..hepinizi çookkk öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?