2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eveet bide şimdi yağmur başladı burdaa iyiyimde midem çook yanıyo sizdede oluyomusenağlama

benım de oldu bır kac gun arkadasım ben olayı cozdum az yıyıp sık yıyeceksın.cocuk buyudukce mıdeye baskıyapıyor buda cok yedıgmız zaman mıde kapagının acılarak mıde asıdının dısarı cıkmasına neden oluyor buda yanma yappıyor.

biran önce bulll ozamannnn......:) burda hava inanılmazz sıcakkkk...... canım heralde bebişin saclanıyoo galibaa:)

cocugun saclanması dıye bırsey yok o halk arasında yan lıs bır ınanıs.bıraz oncede yazdım mıde asıdı dısarı cıktıgı ıcın yanma hıssedıyoruz.

bulamıyom isim yaaaaa ben bulamazsam o adını inan koycakmışş artık çocukla ömür boyu dalga geçerler mide yanmasına iyi gelen bişi varmı acaba

selam kızlar..herkes iyidir umarım..canım mide yanması bende de var ve dr pulset verdi inanılmaz rahatlatıyor..tavsiye ederim..ayrıca saçlanmasıyla ilgisi yokmuş gebelik reflüsü yani bebişimiz büyüdükçe midemize baskı yapıyor ve yanma meydana geliyor..

ben şimdi balık tutmaya gidiyorum kızlar..şaka değil kızlar tekneyle denize çıkıyoruz..hepinizi çookkk öpüyorum...

ooooooh ne güzelll iyi eğlenceleeer

eeee kızlar baska ne var ne yok.aranızda renklı ultrasona gıden varmı.ben okadar buyuk bır hevesle gıttım kı bugun cocugumu daha net gorecem dıye ama ne yazıkkı oyle olmadı dıger ultrasondan hıcbır farkı yoktu.bende doktor bey ben cocugumu daha net gorebılecegımı dusunmustum ama dedım.oda karnında su yok sudur budur bırseyler geveledı ama hıc memnun kalmadım.baska yerde belkı bırkere daha gırerım

Hoşgeldin canım yaa özlemişiz seni valla.Prensesin nasıl?

özletiyorum hep kendimi dimi delikafadulden-tatlicadiarzu- iyiyim canım presnses ii allaha çok şükür perşembe dr daydık genel ultrason yapıldı ayrıntılı organ gelişimi filan çok ii dedi bi problem yokmuş 604 gr olmuş kızım keyif çatıyodu annesinin karnında ayaklarını üst üste atmış sanki plajda uzanmış gibi güneşleniyodu :))-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kokoş ve rahatına düşkün bi kızım var :)ben 6 kilo almışım dr güzel kilo alıyosun afferin dedi :))) senin prenses nasıl bakalım kzımın arkadaşı :CüvCüv:alkisalkisalkis sen nasılsın hamileleik nasıl gidio ??? bu arada çatlak kremi, verdimi dr un ??

canım renkli ultrasonu herkez öle zxannediyo ama normalinden bi farkı yok ama ben çok net gördüm kızxım dr heryerini gösterdi elinden ayağına kadar heryerini net anlaşılıo du ayrıca ağzı açık gülerken bi fotosu var çok tatlı cihazın kalitesinden de kaynakalnabiliyo görüntü netliği amam önemli olan dr sağlıklı dedimi o bi problem olmasında doğduktan sonra çok görürüz kaydirigubbakcemile3delikafadulden bu arada su nasıl yokmuş onu anlamadım -tatlicadiarzu-

eveet bide şimdi yağmur başladı burdaa iyiyimde midem çook yanıyo sizdede oluyomusenağlama
oluyo şekerim sağuk süt ii geliyo benim özellikşle akşamları bide geç yemek yersem tamam nasıl yanıyo o yüzden yediden sonra ağır yemekler yememyi tercih ediyorum -tatlicadiarzu-

oooooooooo darısı bize delikafadulden ne güzel canım senin adına sevindim bu güzel günün keyfini çıkar bizim yerimizede kaydirigubbakcemile3 biz iyiyiz sende iyisin inşallah

su yok derken yetrlı su yok dedı yanı sumu ıcmme gerekıyordu herhalde ondan bahsettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…