2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde dr suyun ii dedi ama bu haftaladan sonra bebeğin suya çok ihtiyacı olurmuş o yüzden bende artık en 2 litre su içiyorum tabi tuvalete mekik dokuyorum :)))

benimde dr suyun ii dedi ama bu haftaladan sonra bebeğin suya çok ihtiyacı olurmuş o yüzden bende artık en 2 litre su içiyorum tabi tuvalete mekik dokuyorum :)))

sen su dedın kalktım ıkı bardak su ıctım canım.ben sanırım bıraz ıhmal edıyorum bu su olyını

Cuma günü doktordaydık. kilo almışım iki hafta içinde gebeliğim süresince ilk kilo alışım. Doktor 6 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama 3 kilo almış olarak gel dedi(
Oğlumun durumuda iyiyimiş. Şeker yüklemesi yapılacak. Glıkoz için arkadaşlar çokmu kötü bu şey yaa. Doktor içmekte zorlanırsan ilom sık içine dedi. Yaptıran arkadaşların tecrubelerinden yararlanmak isterim.

ihmal etme canım çok önemliymiş bende su içmeyi çok sevmem ve kolay kolay susamam ama kzım için :))şimdi elimde sürekli şişeyle dolaşıyorum :)) hem çatlaklar içinde iyi olur

yaptırmadım 15 haziranda yaptırıcam ama korkulcak bişi olacağını zannetmiyorum sadece aç olmak biraz kötü nasıl dayanırım bilmiyorum sekerli su içiyosun bi bardak sonra kan veriyosun bu kadar ama o adar zaman kim aç kalıcak senağlama ilk kilo alışım demissin ne kadar aldınki ?? ben seviniyodum çok kilo almıyorum diye sonra ağustos annelerinden kilonun alınması gerektiği ile ilgili bi yazı okudum ondan sonra kilo almak için uğraltım daha soğrusu kızımı beslicek şeyler yemeye çalışıyorum sütü 2buçuk bardağa çıkarsım cevizi bademi bol tüketiyorum öğünlerimi kaçırmıyorum meyve bo bol yiyorum baktım ondan sonra almam gereken kiloları aldım sende dikkat et canım galiba iştahın yok seninde benim gii zorla biraz kendini hamileliğe zayıf başladın galiba sende ??

ben annenin su içmesiyle bebeğin suyunun artmadığını öğrendim su içmek tabiki faydalı ama amniyos sıvısının miktarını biyolojik etmenler belirliyomuş

çatlaklar için ne kullanıyosunuz

tabiki canım alakası bile o suyla ama dr lar suyun hamileyken çok önemli olduğunu düşünüyo şöle düşününce suyun vucudumuza sayısız faydssı var en bassit örneği kabızlık problemini kaldırıyodu bu da hamilelik çok ii bişi :)) çatlaklar için dr um bana organik bi krem verdi vucudum pul pul dökülüyodu benim soyuluyodu odas içeriğinde kimyasalların olmaddığı tamamıyla doğal içinde zeytinyağı aloa vera gibi bi çok faydalı yağlar var -tatlicadiarzu-

bende daha yaptırmadım canım ya.ama cok zor deyıldır herhalde ne yapalım cocugmuz ıcın katlanacaz

Benim 4 ay bitene kadar kusmalarım oluyordu. Onlar geçince iştahımda yerine geldi. 70 kiloyla başladım boyum 1.75 şuan 74 kilo olmuşum. Yani 4 kilo almışım. Doktor vitamini haftada 1 iç dedi. Porotein ağırlıklı beslen. dedi. Pilav makarna beyaz et sana fayda getirmez sadece kilo aldırır. Tatlıdan uzak dur dedi. Ben yinede haftada 1 tane dondurma yerim.:))) Hamurlu tatlılar daha tehlikeli. Bebğin kilo durumu iyiyimiş. Onu nasıl başardım bilemiyorum.

çatlaklar için ne kullanıyosunuz

ben henuz hıc catlamadım ınsallah catlaam .doktorun verdıgı bır kırem var ama ısmını hatırlıyamadım bır onu suruyorum bır de bebe yagı sabah aksam surunuyorum.bolbol surmek lazım yoksa ılerde cok morel bozuyor doguran arkadaslardan bılıyorum

boyunda uzun muş kilon ii sayılır -tatlicadiarzu- benim dr aynen pilav makarna az ye dedi çok tüketme sebze ve meyve ağırlıklı beslen dedi benm de 5 aya kadar bulantılarım devam etti hala arada sırada yokluyo beni ama ben yinede yemeye çalışıyorum bi 6 kilo daha alırsam 12 kilo ile bitiririm sağlıklı olarak aslında dr bana 16 kiloya kadar izin verdi çünkü ben düşük klolu başladım hamileliğe şimdiye kadar 6 kilo aldım son 3 ayım kaldı 25 . haftadayım o zamanda bi 6 kilo alırsam tamamdır -tatlicadiarzu- zaten sıcaklar başaldı çok yemek yiyiemem bo sebze ve meyve tüketirim

çatlakları şimdi göremeyiz zaten doğumdan sonra göbek inince ortaya çıkıyolar ben ilk hamileliğimde hiç olmadı sanıyodum doğumdan sonra göbeğimde altı yedi tane gördüm şimdiden önlem almak lazım sanırım :CüvCüv:

kızlaar oğlum yeni konuşmaya başladı biraz önce anneciiiiiiii aşkıııı canııııı diye beni öptü sevinçten ağladım anne olmak çooook güzel yaaa sizi hiç bi karşılık beklemeden çoook seviyo sadece annesi olduğunuz için

girmiyorum malesef canım sende hoşgeldin nasılsın bakalım ??

sağol canım ya benimde misafirlerşim var memleketten onlarla uğraşuyorum kayıonlarım rahatsız onlar için geldiler ben şimdi çıkıyorum canım sonra tekrar görüşürüz kendine ve bebişine iyi bak canıma.s.

herkese iii pazarlar oldum olası pazarı sevmem...bugunde pek keyfım yok zaten.sabah bı rüya gördm.çok etkılendım.açtım muslugu anlattım suya.su gibi akıp gitsin diye...

kutu kutu ınan yazını okuyunca agladım...zaten duygusaldım okumak yettı...ne güzel bizde o gunleri görürüz ınş. anne dediği günleriii:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…