2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa cıbınlık olcak şimdi.....banada biçok şey gereksiz gelıyo ama cibinlik şart ya padişahlar gibi yatsın içinde

Ayy canım yaa... zaten cibinlik diye ölüyordum sen de aklıma soktun bak şimdi... Çilek'te çok güzel modeller var.. 80 tl idi artmadıysa tabi... ama çok toz olmaz mı ya, bebekler zarar görmez mi sence...

Çocuk emniyetli dolap nasıl oluyor canım??

Ben önce Çilek'e gittim, sonra baktım oyuncak gibi bebek odası bir de krem rengi vazgeçtim. Sonra mobilyacılar sitesinde 180 cm uzayabilen bir beşik, oyuncak dolabı, şifoniyeri ve elbise dolabını aldım... Pembe tabi ki:) şirin ve uzun süre kullanacağı bir takım... tülü alıp almamakta kararsızım, sağlıksız olur diye korkuyorum bir de tül yerine geniş dönenceler taksak ebbeişlerimizin gelişimi için daha iyi değil mi... tül gözümü tatmin edecek ama dönence bebeklerin beynini ne dersin???

ayyy canımmm... gözün aydın.. darısı ikinciye inşallah...evet, annelik şimdiden çok güzel benim için de karnıma vurdukça hoşlanacağım tek şey galiba... allah onlara sağlık versin.. Rusya'da zorlanmıyor musun tamamen farlı bir kültürde??

canımmm o günleri görmeye az kaldı inan darısı tüm isteyenlere

canım hani bebek yürüyeme başladığında çekmeceleri çekip allah korusun üstüne düşürebilir diye cekmecelerin kapalı kalması için kenarına bant gibi bişi çekmeyi düşünüyorum istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatabilceğim ama bebeği açmasına izin vermiyeceği bişi anlatabil dimmi bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir -tatlicadiarzu-

ayyy canımmm... gözün aydın.. darısı ikinciye inşallah...evet, annelik şimdiden çok güzel benim için de karnıma vurdukça hoşlanacağım tek şey galiba... allah onlara sağlık versin.. Rusya'da zorlanmıyor musun tamamen farlı bir kültürde??[/QUOTE]

amin canım evet burda ilk günlerde çok zorlandım ama insan bi süre sonra heryere ve herşeye alışıyo gerçekten napalım 3 yıl dayancam artık nasıl olsa geri döncemizi biliyomda o beni rahatlatıyo
bende cibinliği tavsiye ederim camlarda tel yoksa bebişi uyurken sineklerden koruyo
ilk doğumumda hiç unutmam bebiş 5 günlüitü eve bi kara sinek girmiş ona saldırıp avuilarımla yakaladım ve attım annem şaşkınlıktan diyecek laf bulamadı ben asla bırak sineği karıncadan bile tiksinen bi insandım onu nasıl elledim bilemiyorum insan anne olunca bebeğini korumak için canavar kesiliyoklava:

anladım canım, aslında süper bir fikir hele de mutfağa yaptırmak daha doğru sanki... ablamın oğlu raflarda ne varsa yere indiriyor... bütün oyuncakları bir kenara atıp.. tencere tava kaşık allah ne verdiyse:))

[

benım bıldıgım onun tülleri yıkanabılıyo canım haftada bır yıkarız...zaten makınalar boş kalmıcak artık........[/QUOTE]

yıkanıyorsa süper.. alacam kesin... babamız cuk diyor... dönence al diyor ama olmadı değiştire değiştire takarız.... çok heveslendim yaaa...

ya kızlar normal doğum yapan var mı aranızda? nasıl dayandınız? ben sezeryan sonrasından çok korkuyorum.. başkalarına muhtaç olmak istemiyorum kendi çocuğumun altını kendim değişmek, ona bakmak istiyorum ama sezeryanla doğum yapanlar eğilemiyor bile...siz ne düşünüyorsunuz?? bir arkadaşım bahsetti, kendini çok kötü hissetmiş 1 ay kaynanası bir ay annesi... sen yapamazsın diyip kızı bunalıma sokmuşlar

selma kzlar wawwwwwwwwwwwwww ne goruyorum oyl kutu kutu pense,pusching,derya devrim,utlar wauwwwwwwwwwwwwwwwww kizlar nerelerdesiniz sizzzzzzzzzzzzzz fazla ugramiyorsunuz burayaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook gulcan canim nasilsin ne yapiosun minik pasamiz nasil hala isim bulamadiniz mi kiz:CüvCüv:

selam canım hoşgeldin.... bebiş nasıl

[

benım bıldıgım onun tülleri yıkanabılıyo canım haftada bır yıkarız...zaten makınalar boş kalmıcak artık........

yıkanıyorsa süper.. alacam kesin... babamız cuk diyor... dönence al diyor ama olmadı değiştire değiştire takarız.... çok heveslendim yaaa...

ya kızlar normal doğum yapan var mı aranızda? nasıl dayandınız? ben sezeryan sonrasından çok korkuyorum.. başkalarına muhtaç olmak istemiyorum kendi çocuğumun altını kendim değişmek, ona bakmak istiyorum ama sezeryanla doğum yapanlar eğilemiyor bile...siz ne düşünüyorsunuz?? bir arkadaşım bahsetti, kendini çok kötü hissetmiş 1 ay kaynanası bir ay annesi... sen yapamazsın diyip kızı bunalıma sokmuşlar[/QUOTE]

ahhh canım yaralı parmagın üstüne bastın..ben hep sezeryan derdim hamıle kalmadan önce..ama artık normal dıyorum...çnükü benım bir an önce toparlanmam lazım.....bebgıme bakabılmek için..ben tekırdagdayım benım ailem ızmırde eşimin ailesı ıspartada...ben ızmırde dogum yapcam allah ansip ederse...e dogumdan sonra anamamın evınde çakılı kalamayacagıma göre.....dogumdan 15-20 gün sonra doneriz.bebegıme bakmam için iyileşmem lazım....işin açıgı bende bira zbiraz korkmaya başladım nasıl yapcam diye.bide şimdi soranlar oluyo normal dogum nasıl yapcan dıyolar korkutuyo arkadaslar.....çatır çatır dogurcaz yapcak bişey yok en fazla bi kaç saat çok sancımız olcak zaten allah sabrını verir diyorum...

[

benım bıldıgım onun tülleri yıkanabılıyo canım haftada bır yıkarız...zaten makınalar boş kalmıcak artık........

ya kızlar normal doğum yapan var mı aranızda? nasıl dayandınız? ben sezeryan sonrasından çok korkuyorum.. başkalarına muhtaç olmak istemiyorum kendi çocuğumun altını kendim değişmek, ona bakmak istiyorum ama sezeryanla doğum yapanlar eğilemiyor bile...siz ne düşünüyorsunuz?? bir arkadaşım bahsetti, kendini çok kötü hissetmiş 1 ay kaynanası bir ay annesi... sen yapamazsın diyip kızı bunalıma sokmuşlar[/QUOTE]
mumkun oldugunca normal dogum yapmaya calıs canım ama sezeryan olursada ıyı bır sezeryanda ıkı gunde kalkılıyor. okadar abartılacak bırsey yok.

meraba canım sorma yaaaa burdaki dr bi dünya test istedide onlarla uğraşıyoz ondan giremiyom eşimin akciğer filmini bile istedi bide 9 ayrı dr dan muayenemi ooooof hergün hastane hastane geziyom

şükür canım benım pek keyfım yok dün gece kötü bi rüya gördüm onun etkısı...ama yavrum kıpır kıpır moral veriyo bana...kurban olsun ona annesi.oglumun adı yagız olcak teyzesi...senın ogluşun nasıl keyıfler nasıllll

arkadaslar cesaretınızı yuksek tutun dogum konusunda ozaman dogum daha rahat gerceklesıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…