cnm inan yerine kenan daha uyumlu ve güzel bence...sinan ve kenan
arkadaslar cesaretınızı yuksek tutun dogum konusunda ozaman dogum daha rahat gerceklesıyormus.
ayyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam ya bilirim canim yabanci ulkede test manyagi oluyorsun resmennnnnnnnnn kendine dikkat et aman hastanelerden hastalik falan kapmada benneyaptımki oglusunun anne demis ayyyyyy ne guzel yaaaaaa allah bebislerinin nasibini bol etsin canimmmmmmmm:CüvCüv:gamyoncuiremsumeraba canım sorma yaaaa burdaki dr bi dünya test istedide onlarla uğraşıyoz ondan giremiyom eşimin akciğer filmini bile istedi bide 9 ayrı dr dan muayenemi ooooof hergün hastane hastane geziyom
şükür canım benım pek keyfım yok dün gece kötü bi rüya gördüm onun etkısı...ama yavrum kıpır kıpır moral veriyo bana...kurban olsun ona annesi.oglumun adı yagız olcak teyzesi...senın ogluşun nasıl keyıfler nasıllll
cok iyi teyzesi senin bebisin nasil yaramazlik yapiyormu gobusundeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
guluncani sen nasılsın canoo...oğluşun nasıl....
ayyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam ya bilirim canim yabanci ulkede test manyagi oluyorsun resmennnnnnnnnn kendine dikkat et aman hastanelerden hastalik falan kapmada benneyaptımki oglusunun anne demis ayyyyyy ne guzel yaaaaaa allah bebislerinin nasibini bol etsin canimmmmmmmm:CüvCüv:gamyoncuiremsu
canimmmmmmmmm fazla ruyalarin etkisinde kalma bak bebisinide etkilersin yapma oyle hayira yorki hayirli seyler olsun yagiz pasamizin iyi olmasinaa sevindimmmmmm bizde cuma gunu gorduk teyzesi herseyi cok iyi babasinin kopyasiiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook
kizlar bebisinin isimleri belli olanlar yazsinda listeye ekleyim :asigim:
ya ben öle nari nazlı biri değilimdir dayanırım o acıyada sancıyada..ama o allah kurtarsın lafı yokmu benı bitirıyo....ya neden kurtarıyo anlamıyom ben hayatımdan gayet memnunum yavrum içimde zaran veren kımse ne güzel.....
saol canım yaaa senden de çok test istiyolarmı
canim benden cok fazla sey istemediler hele esimden hiccccccccc her ulkeninki ayri oluyor herhaldeeeeeeeeeeee aman sen dikkatet kendineeeeeeeeeeeee:CüvCüv:
guluzar erkek sahinBEBISLERIMIZIN ISIMLERININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
Cingene00 kiz Bade :ecrin_bebek:
Hko_8 erkek Yusufgamyoncuiremsu
Guluncani erkek Yagizgamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
:asigim:
gezinip yüzüp duruyor... bayılıyorum hareketleirne bir de doktordayken dil çıkarıp sıvı alırken gördüm... ya biz şimdiden böyleyiz .. doğunca ne olcaz:)))
ahhh canım yaralı parmagın üstüne bastın..ben hep sezeryan derdim hamıle kalmadan önce..ama artık normal dıyorum...çnükü benım bir an önce toparlanmam lazım.....bebgıme bakabılmek için..ben tekırdagdayım benım ailem ızmırde eşimin ailesı ıspartada...ben ızmırde dogum yapcam allah ansip ederse...e dogumdan sonra anamamın evınde çakılı kalamayacagıma göre.....dogumdan 15-20 gün sonra doneriz.bebegıme bakmam için iyileşmem lazım....işin açıgı bende bira zbiraz korkmaya başladım nasıl yapcam diye.bide şimdi soranlar oluyo normal dogum nasıl yapcan dıyolar korkutuyo arkadaslar.....çatır çatır dogurcaz yapcak bişey yok en fazla bi kaç saat çok sancımız olcak zaten allah sabrını verir diyorum...
beş sene önce benım başıma dolap kapagı düştü :uhm:alnımdan burnuma kadar yarıldı...içerde 12 dışarda 7 dikiş attılar ....yüzümün halı nasıl dı içinin kemıgı belli oluyo...o derinin içine bikez hava girince zor iyileşiyo...ben bişey demeyım herkes için hayıırlısı ne ise öle dogum yapsınnn
saol canım testlere bide aç karnına gidiyom öğlene kadar açlıktan ölüyom geçen hafta tam 6 tüp kan verdim haftaya gene istiyolar bıktım yaaa ne pimpirikli milletmiş bunlar kalp ultrasonumu ekg mi bile çektiler bıktım kardeşim yaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?