2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar cesaretınızı yuksek tutun dogum konusunda ozaman dogum daha rahat gerceklesıyormus.

ya ben öle nari nazlı biri değilimdir dayanırım o acıyada sancıyada..ama o allah kurtarsın lafı yokmu benı bitirıyo....ya neden kurtarıyo anlamıyom ben hayatımdan gayet memnunum yavrum içimde zaran veren kımse ne güzel.....

meraba canım sorma yaaaa burdaki dr bi dünya test istedide onlarla uğraşıyoz ondan giremiyom eşimin akciğer filmini bile istedi bide 9 ayrı dr dan muayenemi ooooof hergün hastane hastane geziyom
ayyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam ya bilirim canim yabanci ulkede test manyagi oluyorsun resmennnnnnnnnn kendine dikkat et aman hastanelerden hastalik falan kapmada benneyaptımki oglusunun anne demis ayyyyyy ne guzel yaaaaaa allah bebislerinin nasibini bol etsin canimmmmmmmm:CüvCüv:gamyoncuiremsu

canimmmmmmmmm fazla ruyalarin etkisinde kalma bak bebisinide etkilersin yapma oyle hayira yorki hayirli seyler olsun yagiz pasamizin iyi olmasinaa sevindimmmmmm bizde cuma gunu gorduk teyzesi herseyi cok iyi babasinin kopyasiiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook

kizlar bebisinin isimleri belli olanlar yazsinda listeye ekleyim :asigim:

bence doğumdan korkmayın o kadar kötü olsa ben 2. yi istemezdim ben sezaryen oldum akşama yürümeye başladım sadece 2gün yattım ama tabii 1 hafta oturup kalkarken birinin yardım etmesi gerekiyo

cok iyi teyzesi senin bebisin nasil yaramazlik yapiyormu gobusundeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

gezinip yüzüp duruyor... bayılıyorum hareketleirne bir de doktordayken dil çıkarıp sıvı alırken gördüm... ya biz şimdiden böyleyiz .. doğunca ne olcaz:)))

ahhh canım yaralı parmagın üstüne bastın..ben hep sezeryan derdim hamıle kalmadan önce..ama artık normal dıyorum...çnükü benım bir an önce toparlanmam lazım.....bebgıme bakabılmek için..ben tekırdagdayım benım ailem ızmırde eşimin ailesı ıspartada...ben ızmırde dogum yapcam allah ansip ederse...e dogumdan sonra anamamın evınde çakılı kalamayacagıma göre.....dogumdan 15-20 gün sonra doneriz.bebegıme bakmam için iyileşmem lazım....işin açıgı bende bira zbiraz korkmaya başladım nasıl yapcam diye.bide şimdi soranlar oluyo normal dogum nasıl yapcan dıyolar korkutuyo arkadaslar.....çatır çatır dogurcaz yapcak bişey yok en fazla bi kaç saat çok sancımız olcak zaten allah sabrını verir diyorum...[/QUOTE]

Bende de benzer sorun var canım...ama normal doğum yapmaya çalışan arkadaşlarım sonradan son anda sezeryan yaptılar.. ya ne bilim çok korkuyorum.. 9. aya girince sürekli panik olacak her sancıda.... ama sezeryanda tertemiz hazırlanıp gideriz...

mumkun oldugunca normal dogum yapmaya calıs canım ama sezeryan olursada ıyı bır sezeryanda ıkı gunde kalkılıyor. okadar abartılacak bırsey yok.[/QUOTE]

2 günde ise sorun değil canım ne bilim ablam 1 ay ne iş ne bir şey hiçbir şey yapamadı ... ondan korktum herhalde... bir de normal doğumda bebeğin ciğerleri daha iyi gelişiyormuş...

saol canım yaaa senden de çok test istiyolarmı

BEBISLERIMIZIN ISIMLERININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
Cingene00 kiz Bade :ecrin_bebek:
Hko_8 erkek Yusufgamyoncuiremsu
Guluncani erkek Yagizgamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
:asigim:

evet oyle denılıyor ama buda bırsey olmaması ıcın bır temennı.allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz.akla gelen basa gelır cunku aklına kotu seyler getırme

kızlar ben kaçtım adana yanıyor 35 derece şu an.. ve iştahım kesildi iyicene sıcaklardan ötürü..bari kalkıp meyve filan yiyeyim. Hepiniz sağlıcakla kalın...

beş sene önce benım başıma dolap kapagı düştü :uhm:alnımdan burnuma kadar yarıldı...içerde 12 dışarda 7 dikiş attılar ....yüzümün halı nasıl dı içinin kemıgı belli oluyo...o derinin içine bikez hava girince zor iyileşiyo...ben bişey demeyım herkes için hayıırlısı ne ise öle dogum yapsınnn

canim benden cok fazla sey istemediler hele esimden hiccccccccc her ulkeninki ayri oluyor herhaldeeeeeeeeeeee aman sen dikkatet kendineeeeeeeeeeeee:CüvCüv:

saol canım testlere bide aç karnına gidiyom öğlene kadar açlıktan ölüyom geçen hafta tam 6 tüp kan verdim haftaya gene istiyolar bıktım yaaa ne pimpirikli milletmiş bunlar kalp ultrasonumu ekg mi bile çektiler bıktım kardeşim yaaaklava:

guluzar erkek sahin

Bende de benzer sorun var canım...ama normal doğum yapmaya çalışan arkadaşlarım sonradan son anda sezeryan yaptılar.. ya ne bilim çok korkuyorum.. 9. aya girince sürekli panik olacak her sancıda.... ama sezeryanda tertemiz hazırlanıp gideriz...

mumkun oldugunca normal dogum yapmaya calıs canım ama sezeryan olursada ıyı bır sezeryanda ıkı gunde kalkılıyor. okadar abartılacak bırsey yok.[/QUOTE]

2 günde ise sorun değil canım ne bilim ablam 1 ay ne iş ne bir şey hiçbir şey yapamadı ... ondan korktum herhalde... bir de normal doğumda bebeğin ciğerleri daha iyi gelişiyormuş...[/QUOTE]
ay yesin onu teyzesi galiba dogduklarinda sevindirik olcaz canimmmmmmmmmmmmhihoyyytkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kiz sende dogumu neyle kiyasladin kiyamam acimisdirda gecmis olsun hayat yaaaaaa sezeryan insanina gore degisiyor bazisi 6ay bile suruyor bazisi 3gunde ayaga kalkiyor hersey bunye meselesi walla ben normal dogum diyorum en iyisi bebek icinde anne icindeeeeeeeee:CüvCüv:alkisalkisalkis

ayyyyyyyyyyyyyyyyy guzellim onlar kendilerine guvenemiyordur keske turkiyede olsadin yaaaaaaa simdi sezaryan yapican galiba cunku ilk bebegi sezaryan olanin digerleride oyle oluyormusssssss ya seni n kan degerlerin nasil her testde kaan vere vere ne kalcak seker sendeyasakkelimekafamçokkarıştı
BEBISLERIMIZIN ISIMLERININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
Cingene00 kiz Bade :ecrin_bebek:
Hko_8 erkek Yusufgamyoncuiremsu
Guluncani erkek Yagizgamyoncuiremsu
Guluzar erkek Sahingamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
:asigim:[/QUOTE]

ilk doğumumda dr bana bebek dört buçuk kilo doğuramazsın heryerin yırtılır dedi bende normal doğumdan korkuyodum sezaryeni seve seve kabul ettim aaaa bide çocuk doğdu minicik 3 kg kaşık kadar eşimde bende şok olduk dr dediki ultrasonda hatalar oluyomuş allahtan annecim yanımdaydı da bana o baktı sezaryen sonuçta bi ameliyat tabiki hoop diye normal hayata birden dönülmüyo ama o kadar da zor diil

türkiyede doğum yapmak isterdim ama kocişi bu kadar rus fıstıkla iki üç ay yalnız bırakma fikri hoşuma gitmiyo ben ona güvensemde ne olur ne olmaz şaşar beşer erkek milleti gözüm üstünde olsun bu kızlar çoook güzeller bide yarı çıplak dolaşıyolar yaaa

kızlar ben ameliyathanede çalıştıgım için sezeryanlarıda normal dogumlarıda görüyorum....sezeryanda dogan bebek mosmor doguyor oksijen fılan vererek ancak pembeye dönüyor bebek...ama normal dogumda pembecik doguyor...bana kalsa çok isterim normal dogurmayı ama bakalım benim çatım darmış hayırlısı olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…