of of çıldiriciiiimmmm....herkes isim bile ayarladı daha benim minnoşumun cinsiyeti bile belli degil...annecigini merakta bırakıyo benim kuzucum bi türlü göstermiyo annemm.....
Ayy canım yaa... zaten cibinlik diye ölüyordum sen de aklıma soktun bak şimdi... Çilek'te çok güzel modeller var.. 80 tl idi artmadıysa tabi... ama çok toz olmaz mı ya, bebekler zarar görmez mi sence...
Çocuk emniyetli dolap nasıl oluyor canım??
Ben önce Çilek'e gittim, sonra baktım oyuncak gibi bebek odası bir de krem rengi vazgeçtim. Sonra mobilyacılar sitesinde 180 cm uzayabilen bir beşik, oyuncak dolabı, şifoniyeri ve elbise dolabını aldım... Pembe tabi ki:) şirin ve uzun süre kullanacağı bir takım... tülü alıp almamakta kararsızım, sağlıksız olur diye korkuyorum bir de tül yerine geniş dönenceler taksak ebbeişlerimizin gelişimi için daha iyi değil mi... tül gözümü tatmin edecek ama dönence bebeklerin beynini ne dersin???
ayyy canımmm... gözün aydın.. darısı ikinciye inşallah...evet, annelik şimdiden çok güzel benim için de karnıma vurdukça hoşlanacağım tek şey galiba... allah onlara sağlık versin.. Rusya'da zorlanmıyor musun tamamen farlı bir kültürde??
[/QUOTE]ayyyyyyyyyyyyyyyyy guzellim onlar kendilerine guvenemiyordur keske turkiyede olsadin yaaaaaaa simdi sezaryan yapican galiba cunku ilk bebegi sezaryan olanin digerleride oyle oluyormusssssss ya seni n kan degerlerin nasil her testde kaan vere vere ne kalcak seker sendeyasakkelimekafamçokkarıştı
BEBISLERIMIZIN ISIMLERININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
Cingene00 kiz Bade :ecrin_bebek:
Hko_8 erkek Yusufgamyoncuiremsu
Guluncani erkek Yagizgamyoncuiremsu
Guluzar erkek Sahingamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
:asigim:
merhaba canım dediğin gibi pek sık uğrayamıyorum vede çok misafir var hastakarımız var inşallah daha sık uğramaya çalışacağım bundan sonra ilgilendiğin için sağol canımselma kzlar wawwwwwwwwwwwwww ne goruyorum oyl kutu kutu pense,pusching,derya devrim,utlar wauwwwwwwwwwwwwwwwww kizlar nerelerdesiniz sizzzzzzzzzzzzzz fazla ugramiyorsunuz burayaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook gulcan canim nasilsin ne yapiosun minik pasamiz nasil hala isim bulamadiniz mi kiz:CüvCüv:
günaydın arkadaşlarrrr.Bircancım sen gelmişsin her zaman ki gibi sabah şekeri sana ayrı bi günaydın.birazdan gelecek kıslaradaaa.dilek,sad,msms de gelir kocaman günaydınn.
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın şeker sen pek erken kalkmazdıınn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?