2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

of of çıldiriciiiimmmm....herkes isim bile ayarladı daha benim minnoşumun cinsiyeti bile belli degil...annecigini merakta bırakıyo benim kuzucum bi türlü göstermiyo annemm.....

of of çıldiriciiiimmmm....herkes isim bile ayarladı daha benim minnoşumun cinsiyeti bile belli degil...annecigini merakta bırakıyo benim kuzucum bi türlü göstermiyo annemm.....

üzülme be sivaslı 4 ay sonra gözlerinle görcen zaten yani bu gidişle sen bi kız bide erkek ismi düşün her ihtimale karşı

canım bebeğin emeklerken yada yürürken dolabı yada çekmeceleri üstüne çekip düşürmemesi için allah korusun çekmeceden tutunurken çekerde üzerien düşürüse yaralanasın diye çekmeceleri güvenlik önlemi düşünüyorum -tatlicadiarzu- anlatabikdimmi ??

kızlar merhaba...allah saglıcakla ısmet etsın ınsallah dogdugunda oğlumuzun adını DORUK koyacagız galıba...ısım lıstesıne ekleyebılırsenız cok sevınırım..herkes kendıne cok ıyı baksın

ya ne zaman ben buraya gelsem herkez gidio (( komik ve ilginç :))) kızlar benide isim lisyesine ekleyin eğer son anda bi değişiklik olmazsa gökşen koyacağız :))) pushing kız gökşen

[/QUOTE]

Benide ekleyin Ecem87 erkek Alp Eren

YıNE KıMSE YOK KIZLAR 2 GÜNDÜR MıSAFıRDEN GÖZ AÇAMIYORUMM ÇOK YORULDUMM... bebeğim misafirler varken hiç oynamadı biraz dinlendimm şimdi hissediyorum pompişimi.... yarın aşı olmaya gideceğim ..herkese iyi geceler...

merhaba canım dediğin gibi pek sık uğrayamıyorum vede çok misafir var hastakarımız var inşallah daha sık uğramaya çalışacağım bundan sonra ilgilendiğin için sağol canım

günaydın arkadaşlarrrr.Bircancım sen gelmişsin her zaman ki gibi sabah şekeri sana ayrı bi günaydın.birazdan gelecek kıslaradaaa.dilek,sad,msms de gelir kocaman günaydınn.

günaydın şeker sen pek erken kalkmazdıınn:)

aallahh iyligini versinn dogru kalkmazdımm eşim nöbetteydi gece simdide geldi kahvaltı istedii ee banada yaptırdııı ayıldım tabiiii o gidittii bende uyuyayım geri dedimm ama olmadı uyandık bikere oglumlaaa...............

Günaydın kızlar,

Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur. Yarın tatil olduğu için bugün çok daha kolay geçecek benim için:))) Umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…