2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi ki uyandınız olsun erken kalkamk iyidir. boş ver. nasılsınız oğluşunla

Günaydın güzel eylül anneleri , oh oh havalar ısındı ben terliklerimi giydim üzerimde de tişört çok mutluyum ama öğleden sonra kavruluruz heralde :)) Olsun bebişimde 2 gündür acayip hareketli daha ne isterim ....

Günaydın kızlar,

Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur. Yarın tatil olduğu için bugün çok daha kolay geçecek benim için:))) Umarım herkes iyidir...

canım ya ne güzel yarın tatil biz yine çalışıyoruz ve çok sıkıcı hele tatil günü olupta çalışmakta çok sıkıcı ve zor geliyor bizim için değişen bişiy olmaycak :1no2:

canım iyi ki uyandınız olsun erken kalkamk iyidir. boş ver. nasılsınız oğluşunla

iyiyiz vallaa sizi sormalı bircancım......... evet yaa cok uyuyunca gune halsiz baslıyorum ii olmuyooo.........( hernekadar desemdeeeeee seviyorum uyumayıı napimmmm)))))

tatlım izmir kaynıyor gece bile o kadar sıcaktı ki anlatamam ya ne olcak şimdiden böyle dayanılmaz bir sıcak. iş yerinde açtık biz klimaları oh serin serin başka türlü durulcak gibi değil

ayolll ben tişört bilee giyemiyommmm cıkardımm mini elbiselerimiii.... hos göbeegimmleee komikk duruyozzz ama olsunnn burasııı cok sıcak......

hanımlar ve tatlı bebişleri nasılsınız hafta sonu nasıl gectı çok sukur bız çok ıyı gectı evde dınlendık 2 hafta sonra dr zıyaretımız var ınsallah bebeğimi göreceğim çok özledim onu çok tatlı tepıklenıyor her seferınde aklım basımdan gıdıyor hemen elımı karnıma goturuyorum hıssedıyorum hatta bazen gozumle goruyorum hafıf bı cıkıntı olup kayboluyor

olsun canım bugünde böyle olsun günaydın sanada oğluşadaaa.
Günaydın kızlar,

Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur. Yarın tatil olduğu için bugün çok daha kolay geçecek benim için:))) Umarım herkes iyidir...
ayy gözünaydın canım yaa.
gunaydın hanımlar hayırlı gunler
sanada hayırlı günler cangemacımm.

ayy dimi yaz moduna girdik artıkk.maşallah bebişedee.

günaydın güzel annişler... sonunda yaz geldi havalar acaip ısındı ... neler giyeceğiz bu sıcaklarda özellikle çalışan anneler.. giyim konusunu nasıl çözeceksiniz... hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum valla?CADIARZU

canım aynen öyle oluyor ufak bir çıkıntı görülüyor hissettiğimiz yerde.bu kadar yağ tabakasına rağmen benim bile görünüyorsa senin gibi çıtırlarda direkt görünür yaniii:)

cumartesi işten çıktıktan sonra eve gittim temizlik yaptım biraz ama canım çıktı balkondu çamaşırlardı süpürge toz derken akşam oldu eşim geldi yemek yedik sonra yeni doğan bebeğe gittik altın takmamıştık onu taktık hemde orda kalkdık bebeğin annesinin doğum günüymüş. saat 11 de geldik tam hadise çıkmıştı yetiştik evimizde izledik 1 de yattık sabah 11 de kalkıp alsancağa kahvaltıya gittiksonra deniz kenarında 1 saat yürüdük eşim biraz bişiyler aldık evimize geldik eşim biraz dışarı çıktı bende 2,5 saat ütü yaptım sonra tekrar yürüdük 45 dk. kayınvalidemelre uğradım biraz sonra evimizdrydik duş aldım yattım

bu arada kızlar inanılmaz susuyorum içim yanım yanım yanıyor.bide sıcak olunca buharlaşıcam diyorum heralde.ya sizde de var mı çok susama hali ve de eskisi gibi böbreklerim çalışmıyor sanki.azaldı şırşırlar.

ben sabah kot pantalon giydim çıkardım üstüne badi giymiştim onud açıakrdım dolabın önüünde ben bakıyorum onlara onlar bana ay şimdiden şaşırıyorum napcaz sonra bilmeme hadi şimdi giyebiliyoruz yine herşeyi 1-2 aya giyemeyeceğiz

evet canım sanki içimde tanker var dolduruyorum hep içim yanıyor su istiyorum bende

Benim cumartesim biraz yoğunda evde biraz temizlik falan yapayım deim , kaldırılacak şeyleri, kaldırdım , akşamına da arkadaşlar geldi , ama pazar sabahı kalktığımda ayaklarım davul gibi şişmişti basamıyordum resmen , ağlayacaktım resmen ... Akşama doğru indi artık çok ayakta kalınca şişiyor ayaklarım bunun dışında bebişim kıpır kıpırdı çok şükür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…