gunaydın hanımlar hayırlı gunler
aallahh iyligini versinn dogru kalkmazdımm eşim nöbetteydi gece simdide geldi kahvaltı istedii ee banada yaptırdııı ayıldım tabiiii o gidittii bende uyuyayım geri dedimm ama olmadı uyandık bikere oglumlaaa...............
Günaydın kızlar,
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur. Yarın tatil olduğu için bugün çok daha kolay geçecek benim için:))) Umarım herkes iyidir...
canım iyi ki uyandınız olsun erken kalkamk iyidir. boş ver. nasılsınız oğluşunla
Günaydın güzel eylül anneleri , oh oh havalar ısındı ben terliklerimi giydim üzerimde de tişört çok mutluyum ama öğleden sonra kavruluruz heralde :)) Olsun bebişimde 2 gündür acayip hareketli daha ne isterim ....
Günaydın güzel eylül anneleri , oh oh havalar ısındı ben terliklerimi giydim üzerimde de tişört çok mutluyum ama öğleden sonra kavruluruz heralde :)) Olsun bebişimde 2 gündür acayip hareketli daha ne isterim ....
olsun canım bugünde böyle olsun günaydın sanada oğluşadaaa.aallahh iyligini versinn dogru kalkmazdımm eşim nöbetteydi gece simdide geldi kahvaltı istedii ee banada yaptırdııı ayıldım tabiiii o gidittii bende uyuyayım geri dedimm ama olmadı uyandık bikere oglumlaaa...............
ayy gözünaydın canım yaa.Günaydın kızlar,
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur. Yarın tatil olduğu için bugün çok daha kolay geçecek benim için:))) Umarım herkes iyidir...
sanada hayırlı günler cangemacımm.gunaydın hanımlar hayırlı gunler
ayolll ben tişört bilee giyemiyommmm cıkardımm mini elbiselerimiii.... hos göbeegimmleee komikk duruyozzz ama olsunnn burasııı cok sıcak......
en iyisini yapmışsın canım ohhhh giy gittsin boşver mini mini serin serin
hanımlar ve tatlı bebişleri nasılsınız hafta sonu nasıl gectı çok sukur bız çok ıyı gectı evde dınlendık 2 hafta sonra dr zıyaretımız var ınsallah bebeğimi göreceğim çok özledim onu çok tatlı tepıklenıyor her seferınde aklım basımdan gıdıyor hemen elımı karnıma goturuyorum hıssedıyorum hatta bazen gozumle goruyorum hafıf bı cıkıntı olup kayboluyor
ayolll ben tişört bilee giyemiyommmm cıkardımm mini elbiselerimiii.... hos göbeegimmleee komikk duruyozzz ama olsunnn burasııı cok sıcak......
günaydın güzel annişler... sonunda yaz geldi havalar acaip ısındı ... neler giyeceğiz bu sıcaklarda özellikle çalışan anneler.. giyim konusunu nasıl çözeceksiniz... hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum valla?CADIARZU
öylee vallaaaaaaa... kociş guluyoo bazen banaaa göbegimeeee tuhafına gidiyooo ama hosunada gidiyomuşşşşşşş........
bu arada kızlar inanılmaz susuyorum içim yanım yanım yanıyor.bide sıcak olunca buharlaşıcam diyorum heralde.ya sizde de var mı çok susama hali ve de eskisi gibi böbreklerim çalışmıyor sanki.azaldı şırşırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?