2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun gözünüz aydın.... darısı hayırlısıyla bizlere inşallah... demek ki bol bol pijama gecelik alacaz... tavsiyelerin için sağolll

bız yemege gıdıyoruz sonrada gezmeye cıkıcaz ogleden sonra ısten kaytardık bıraz gezelım ana oğul dedık:) hepınıze sımdıden afıyet olsun arkadaslar..

allah beterınden korusun ama heryerım agrıo yaw
-catılarım agrıo genıslıomuymus neymıs
-hemoroıdım agrıo
-başım agrıo
daha sayayım mı??

bız yarın seker yuklemesı ıcın doktora gıdıcektık yarın resmı tatılmıs.ben de sevınıodum oglusu gorcem dıe

öbürgün görürsün annesi dahada büyümüş olur

ya benim doktor şeker yüklemeside yaptırma dedi tetanozda yaptırmadı adam fena rahat ya kıyamam sana o glikozu içirmeye diyo hem bebegin kilosu anormal olsa yaparız ama gayet normal diyo kafamçokkarıştı ben de adama bayılıyom o kadar güveniyorum ki ne dese he diyom valla sorun çıkmaz umarım :1hug:

pembe ben 17 temmuzda ızmıre gıdıcem allah ızın verırse.o zaman 34.haftanın ıcınde olucam.gorumcemın dugunu var sonra da gerı gelmıcem artık bı daha dogumu ızmırde yapıcam cunku.doktor agustos 20-25 gıbı dedi dogum ıcın.zaten burdakı gorevımız de eylulde bıtıcek sonra nresı cıkarsa tayınımız bebemızle ordayız ınsss

-hemoroıdım agrıo
-başım agrıo
daha sayayım mı??

sayma canım sayma biliyoz birde gece uykuları yani uyuyamamaları var dönmekten çocuun başı dönmüştür valla nefesim bi daralıyo yatakta amanın sanki boğazlıyolar beni valla kocacımıda uyutmuyorum napiim

herkese hayırlı haftalar güzel bi hafta geçirmek dilegi ile geçmişi okuyum dedim bitiremedım siz yazın ben size yetişirimsırnaşık şeysırnaşık şey

-hemoroıdım agrıo
-başım agrıo
daha sayayım mı??

peticim geçen gün de söylemiştim. tekmelerle doğdukları günün hayali olmazsa hamilelik çekilir şey değil güzelim.

önce aman bende de önce düşük olmasın yok mide yanması, yok leke, yok polip, yok haftalar süren migren onlar geçti şimdi göbeğim acıyor sırtım öldürüyor...

allahtan kocalar anlayıslı.benımkıne dıorum ben senı uyutmadım salona gıdıorum hyr sacmalama ben uyurum sen ıyı olmana bak dıo kıyamam.gece agrımdan kalktım otrdum a glıcam ama sınırden gelmıs dızıme yatmıs gobegımı sevıo uyku sersemı.delü ya.sevıom kocısımı

valla şükür anlayışlılar ben de kaprisin doruklaırndayım valla yazık yaaa ama insan sinir oluyo gece uyuyamazken yanındakinin horuldamasına ne yapıp edip uyandırıyorum

aman peti maşallah allah nazardan saklasın kocanla muhabbetinizi :)

bu arada uçkla gidebilecek misin izmire. ayrıca oda felan da almayacaksın herhalde bu gidişle taşınmadan önce ha?

bircancım ve bebeklerimi soran güzel anneler, atladım galiba birisini ben? kızlarım hareketli maşallah. bazen daha fazla ama sırt üstü yatıp sağa ya da sola dönünce daha bir hareketleniyorlar. çok zevkli :)

yok pembe ya.ben sımdıden oda almayı dusunmuorum.gttım yerde de 1,5 yasıından once oda almayı dusunmuorum.zaten yanımızdan ayramıcaz gece gunduz.sımdıden almak ıstemedım oyuzden.ucakla gıdıcem bıletımı aldım.artık doktor raporuyla bıerım herhalde ucaga.yoksa almazlar

akşam eşim gececiydi daha rahat yatarım diye umuyordum koca yatakda ama sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan döndüm durdum eşim varken daha iyi uyuyormuşum neyse bu gece çalışmayacak uyurum bir güzel

akşam eşim gececiydi daha rahat yatarım diye umuyordum koca yatakda ama sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan döndüm durdum eşim varken daha iyi uyuyormuşum neyse bu gece çalışmayacak uyurum bir güzel

alışıyo insan ya tek başıma mümkün diil uyuyamıyorum gerçi ben ayıptır söylemesi evlenmeden öncede uyuyamazdım annem beni uyuturdu yada kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…