kıslar herkese merhaba;
geçen perşembe ablam üçüncü doğumunu gerçekleştirdi. Size perşembeden beri birebir tecrübe ettiğim şeyleri yazayım istedim.
öncelikle ablam sezeryan oldu. üçüncü sezeryan olduğu için galiba diğerlerinden çok daha yıpratıcı oldu. Ve sezeryan isteyen ben sezeryandanda gözüm korktu. Bayağı ağrısı var. Hareket etmekte zorlanıyor.
Hastanede iki gün kaldı. Iki gecelik bir pijama kullandı kızlar. Eve gelincede yeni bir pijama. Ve üç gün içinde bebişin üstü 5 kere falan değiştirildi.
Ihtiyaç listelerinizi hazırlarken bunları göz önünde bulundurun.
Meme ucu kremi herşeyden daha önemli kıslar ablam doğumdan iki gün önce başladı ama yetmedi. Yara olmaya başladı bile.
Ben lansınoh alıcam. Ablamınki daha farklı bi krem ama lansınoh öneren çok
bız yarın seker yuklemesı ıcın doktora gıdıcektık yarın resmı tatılmıs.ben de sevınıodum oglusu gorcem dıe
bız yarın seker yuklemesı ıcın doktora gıdıcektık yarın resmı tatılmıs.ben de sevınıodum oglusu gorcem dıe
allah beterınden korusun ama heryerım agrıo yaw
-catılarım agrıo genıslıomuymus neymıs
-hemoroıdım agrıo
-başım agrıo
daha sayayım mı??
allah beterınden korusun ama heryerım agrıo yaw
-catılarım agrıo genıslıomuymus neymıs
-hemoroıdım agrıo
-başım agrıo
daha sayayım mı??
aman peti maşallah allah nazardan saklasın kocanla muhabbetinizi :)
bu arada uçkla gidebilecek misin izmire. ayrıca oda felan da almayacaksın herhalde bu gidişle taşınmadan önce ha?
hadi ben yemeğe kaçtım...herkese afiyet olsunnnn
afiyet olsun yarasın bebekine
akşam eşim gececiydi daha rahat yatarım diye umuyordum koca yatakda ama sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan döndüm durdum eşim varken daha iyi uyuyormuşum neyse bu gece çalışmayacak uyurum bir güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?