tulaycım ıns ıclerı sut dolsun tassın.halıl ıbrahım pasa bol rızıkla gelsın sıze.
herkese hayırlı haftalar güzel bi hafta geçirmek dilegi ile geçmişi okuyum dedim bitiremedım siz yazın ben size yetişirimsırnaşık şeysırnaşık şey
bircancım ve bebeklerimi soran güzel anneler, atladım galiba birisini ben? kızlarım hareketli maşallah. bazen daha fazla ama sırt üstü yatıp sağa ya da sola dönünce daha bir hareketleniyorlar. çok zevkli :)
akşam eşim gececiydi daha rahat yatarım diye umuyordum koca yatakda ama sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan döndüm durdum eşim varken daha iyi uyuyormuşum neyse bu gece çalışmayacak uyurum bir güzel
alışıyo insan ya tek başıma mümkün diil uyuyamıyorum gerçi ben ayıptır söylemesi evlenmeden öncede uyuyamazdım annem beni uyuturduyada kardeşim
KARANFİL burdan girebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...eylul-anneleri-gobekler-tokusturulsun-31.html
ya laf arasında kaynadı gitti ben bu sabah baya aşşağıda hissettim tepikleri resmen vajinada normalmi arkadaşlar
kızlar ben agdaya gıdıcem gıdıp hazırlanıım de kocıs bıraksın bu sıcakta yuremeyeyım.gelınce grsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?