2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircancım ve bebeklerimi soran güzel anneler, atladım galiba birisini ben? kızlarım hareketli maşallah. bazen daha fazla ama sırt üstü yatıp sağa ya da sola dönünce daha bir hareketleniyorlar. çok zevkli :)

yerim ben onları ya hareket ettikçe onlar insan mutlu oluyor ya

akşam eşim gececiydi daha rahat yatarım diye umuyordum koca yatakda ama sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan döndüm durdum eşim varken daha iyi uyuyormuşum neyse bu gece çalışmayacak uyurum bir güzel

ayy kıyamam size ben yanlızmıydınız. bu gece yatarsınız babişinizle

slm güzel annişlerrr ve melekleri nasılsınız bakalım ??
MSMS bebişinin odasını güle güle kullanın inşallah
DıLEK canım benim ne güzel riya görmüşsün öyle :)) bende iki kez aynı rüyayı gördüm çok güzeldi Rabbim inşallah o günleri hayırlısı ile hapimize göstersin
GLNZ çok geçmiş olsun arkadaşım kendine çok dikkat et havalara aldanıp üşütme Allah şifa versin
PETıBOR sana çok geçmiş olsun senin işinde zor hem gebelik hem sıcaklar hem homoroit (
geçmişi okudum aklımda kalanlara yazdım kalmayanlarda ksusra bakmasın :))
bu arada DıLEK çim şimdi senin albüne bakacağım meraktan çatlayacağım :))

şükür bitirdim geçmişi hızlı hızlı okudum
msms,gülay ,cangame bebişleriniz için aldıklarınızı iii günlerde kullansın yavrucaklar....

glnz ,peti geçmiş olsun arkadaslar kendımı tanıyamıyorum her gün biyerım agrıyo garip bişey

glnz yerım ben o göbegi maşallah sadece göbek var.benım yanlarım çok doldu-tatlicadiarzu-

peti ben senın göbüşü göremedım arkadaslık teklıfımı kabul edermısınsırnaşık şey

alışıyo insan ya tek başıma mümkün diil uyuyamıyorum gerçi ben ayıptır söylemesi evlenmeden öncede uyuyamazdım annem beni uyuturdu yada kardeşim

benim en büyük sıkıntım evlenmeden önce nasıl yatacağım iki kişi idi uyumak için bazı şartlarım vardı yalnız olmkada bunlardan biriydi ama evlenince dediğin gibi alışıyorsun ve bir süre sonra tek başına yatamıyorsun çok ilginç
umarım çok sıcak bir yaz olmaz bu arada

kızlar ya ben bı de chıcconun lıteway urununu begendım.sızce hangısı daha kullanıslı olur.?mervenın gosterdıgı mı yoksa lıteway mı

ya laf arasında kaynadı gitti ben bu sabah baya aşşağıda hissettim tepikleri resmen vajinada normalmi arkadaşlar

ben bılmıorm kı normaalmı benım bazen vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo o zaman anlıom asagıyı tekmeledıgını doktor ole demıstı

kızlar ben agdaya gıdıcem gıdıp hazırlanıım de kocıs bıraksın bu sıcakta yuremeyeyım.gelınce grsz

Biz geldiiiiik, geçmişi okuduk geldik. Biz çooook sıkıldık eve gitmek istiyoruzzzzzzz..

Gece yataktan kalkarken bir ağrı saplanıyor kasığıma bebişi mi sıkıştırıyorum acaba.
Ezcanede bottom creme gibi bir krem gormüştüm dogumdan sonra hemeroid'u engelliyor yazıyordu, çok dikkat etmedim ama bi araştırmak lazım belki işine yarar peti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…