2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaaar merhabalar aman göbüşler tokuşturulmuş maşşallah valla ne tatlı göbükler olmuş. Benim göbük de bugün şişti. Kiloda alıyorum sanki ama yeteri kadar gibi. Neler neler konuşulmuş ben eksik listesi çıakrdım ayın 30 unu bekliyorum heyecanla. Gelse de gitsekkaydirigubbakcemile3 Benim bebek hareketleri hep aşağıda canım ben de gidince soracağım neden bu denli aşağıda diye merak ediyorumfisfisfis

canım benım engellencek bısey kalmadı fissür olusmus cunku(yıne de bakım bi

canım sizi tedirgin etmek istemem ama benimde vajinama bıcak sokuluyor gibi ağrılarım vardı gün içinde sık sık oluyordu acile gitmiştim bir ağrı kesici ile serum verdiler daha sonra doktorum bana bir iilaç vardi bu rahime baskı yapacak ve sizi rahatlatacak dedi aynı zamanda erken doğum ve prametüre doğumları engelleyecek dedi 1 aydır iilaç kullanıyorum hala o sancılarım ara ara oluyor
ben hiç ters tekme diye bişey duymadım haziran ın 4 ünde kontrolüm var bakalım o zaman ilaca devam yada bırak diyecek dr.um bakalım
sizde her ihtimale karşı dikkatli olun derim ben kendizi çok fazla yormayın

emsalcım solemen ıyı oldu.senın o kullandıgın ılacın ısmı ne?doktoruma solım
ben bunu doktora sormustum bebegın tekmesı rahım agzına denk geldıgınde oyle can yakar demıstı.her zaman olmuo ama bazen yerımden sıcrıom gercekten.

geçmiş olsun canım... benimde aynı şekilde sancılarım oluyo arada bıçak gibi... dikkat edelim o zman uyardığın için sağol...:teselli:

ya benimki bıçaktan çok resmen tekme pıt pıt yani neyse hafta sonu sorarım çatlak doktoruma

pre_par ismi canım günde 4 kez içiyorum 6 saat arayla ama faydası oldu o ağrılarım azaldı şimdi o kadar sık olmuyor dediğin gibi birden girince ağrı insan yerinden sıçrıyor
ama dikkatli olun iyice sor soruştur canım yavrularımız Allah a emanet çoğu gitti azı kaldı inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız kuzularımızı kucaklarımıza

Merhabalar,

nabersiniz, ne var ne yok, geçmişi okuyup geliyorum hemen,

emsalcim geçmiş olsun bu arada canım

glnz sen korkma canım senınkı baska bısey.oglan gezıo ıcerde galıba bugun canı asagılarda dolasmak ıstemıs.bazen cok yukarı tekmelıolar o zaman tedırgın omuız da dımı asagı olunca odumuz kopuo.dun mother&baby dergısı aldım.pelın kormukcu anlatıo ıste.anneler hamılelıgın tadını cıkarsın panık olmasınlar rahat olsunlar dıe.tabı kendı atlatmıs atıo cart cart.ulan nası olalım bısey bılmıoz kı hangısı normal hangısı dııl.en ufak sancıda ben dıom anam acaba??allah korusun ya ben cok pımpırıklıyım valla

saol emsalcım ben solım bunu doktora mutlaka.bıze magnezyum ılacını verırken demıstı ıste bu ılac erken dogumu da onler agrıları da bılmem ne dıe ama hala oluo arada.o yuzden doktora bu ılacı tavsıye edeyım ben:))

geçmiş olsun canım... benimde aynı şekilde sancılarım oluyo arada bıçak gibi... dikkat edelim o zman uyardığın için sağol...:teselli:
çok teşekkür ederim canım
her ağrı aynı olacak diye bişey yok belki ama dikkatli olmakta fayda var en değerli varlıklarımız bebeklerimiz herşey onlar için Allah hepimizin yardımcısı olsun ve yavrularımızı korusun
ya benimki bıçaktan çok resmen tekme pıt pıt yani neyse hafta sonu sorarım çatlak doktoruma

demek ki senin ki yaramaz azcık :))
sen yinede sor canım drçlarımız bizi en iyi şekilde aydınlatır ama dediğim gibi ben hiç ters tekme diye bişey duymamıştım ilk kez sizlerden duydum bende onu sorayım varmı böyle bişey diye gittiğim zaman :)))

ni dimek cınım rici ederim :))
bu arada nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz geöen gün msn e geldin ama hemen çıktın yakalayamadım seni :))
yakışıklı oğluşun nasıl

canim iyiyiz cok sükür.haklisin walla pek zaman bulamiyorum.kosusturmaca geciyo biraz.oglusda iyi cok sükür tekmeleyip duruyo.haftaya sali seker testi yapilcak bakalim hayirlisi artik.hersey yolunda gider insallah.
sen nasilsin prensesin nasil?

Merhabalar,

nabersiniz, ne var ne yok, geçmişi okuyup geliyorum hemen,

emsalcim geçmiş olsun bu arada canım
merhaba canım Allah a şükür biz iyiyiz siz nasılsınız ???
çok teşekkür ederim arkadaşım
yaa dimi ama işi bitmiş ahkam kesiyor :))
dediğin gibi sanki 10 tane doğurdukta soğuk kanlı olacagız bende senin gibiyim ödüm kopuyor çoğu zaman
eşim kızıyor böyle yapma her ağrıda korkma aklına kötü şeyler getirme diye
her anım dua etmekle geçiyor gece gündüz
inşallah 3 ay sonra hepimiz burda güzel güzel yavrularımızı konuşuyor olacagız Allah ın izni ile 4 gözle o günleri bekliyorum :))

sor bakalım canım muayne sırasında belli olur sanırım Allah korusun öyle bir risk varsa
ben magnezyum kullanmıyorum vermedi bana bilmiyorum (
ya birde size bişey soracağım seker yüklemesi için benim dr.um 100 gr. ogit le yapılacak ve 1 saat 2 saat 3 saat sonrasına bakılacak dedi bu gün iilaç almak için gittim sağlık ocağına sordum yapıyomusunuz diye hayır dedi ancak özelde yaptırabilirsiniz çok detaylı istemiş dedi sizden nasıl istedi normalde bir kez bakılıyormuş ve 50 gr. glikoz ile bakılıyormuş

ay bı gıdemedım ama:)
emsalcım ılk once 50 gr ıle yapılıo onda 135mg uzerınde cıkarsa o zaman 100 gr lık yapılıo nıe senınkı dırak 100 grlık ıstemıs.sen de bunu sor bakalım?

Canım benimde 50 gr ile yapılacak. Neden 100 gr istediki acaba senden? Benim bildiğim eğer 50 gr da terslik çıkarsa 100 gr ile yapıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…