glnz sen korkma canım senınkı baska bısey.oglan gezıo ıcerde galıba bugun canı asagılarda dolasmak ıstemıs.bazen cok yukarı tekmelıolar o zaman tedırgın omuız da dımı asagı olunca odumuz kopuo.dun mother&baby dergısı aldım.pelın kormukcu anlatıo ıste.anneler hamılelıgın tadını cıkarsın panık olmasınlar rahat olsunlar dıe.tabı kendı atlatmıs atıo cart cart.ulan nası olalım bısey bılmıoz kı hangısı normal hangısı dııl.en ufak sancıda ben dıom anam acaba??allah korusun ya ben cok pımpırıklıyım valla
glnz sen korkma canım senınkı baska bısey.oglan gezıo ıcerde galıba bugun canı asagılarda dolasmak ıstemıs.bazen cok yukarı tekmelıolar o zaman tedırgın omuız da dımı asagı olunca odumuz kopuo.dun mother&baby dergısı aldım.pelın kormukcu anlatıo ıste.anneler hamılelıgın tadını cıkarsın panık olmasınlar rahat olsunlar dıe.tabı kendı atlatmıs atıo cart cart.ulan nası olalım bısey bılmıoz kı hangısı normal hangısı dııl.en ufak sancıda ben dıom anam acaba??allah korusun ya ben cok pımpırıklıyım valla
canim iyiyiz cok sükür.haklisin walla pek zaman bulamiyorum.kosusturmaca geciyo biraz.oglusda iyi cok sükür tekmeleyip duruyo.haftaya sali seker testi yapilcak bakalim hayirlisi artik.hersey yolunda gider insallah.
sen nasilsin prensesin nasil?
yemek yedik geldik biz herkese afiyet olsun
anladım canım çok teşekkür ederim sorayım diyecegim ama ilk kontorole gittigimde bu testleride yaptırıp yanımda götürecegimay bı gıdemedım ama:)
emsalcım ılk once 50 gr ıle yapılıo onda 135mg uzerınde cıkarsa o zaman 100 gr lık yapılıo nıe senınkı dırak 100 grlık ıstemıs.sen de bunu sor bakalım?
bilmiyorum ki canım bu gün sordum sağlık ocagında dr.a oda şaşırdı çok kiloluda değilsin niye böyle istemiş diye ilk 1-2-3 saat a bakılıyor bide tabii onunla kalsa iyi bir sürü daha test varCanım benimde 50 gr ile yapılacak. Neden 100 gr istediki acaba senden? Benim bildiğim eğer 50 gr da terslik çıkarsa 100 gr ile yapıyorlar...
iyi olmanıza çok sevindim çok fazla yorma kendini canım
maşallahhhh paşa ya hareketli desene :)))
hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz canım
bizde iyiyiz Allah a şükür ara ara sancılar ve bel ağrısı dışında herşey yolunda
prensesim de iyi şükür teyzesi ama benim ki azcık tembel çok sık oynamıyor işine gelirse :)) tabii ben de çok doyumsuzum sık sık oynasın çat çat vursun istiyorum galiba yoksa normal sanırım oynaması ama daha çok hissetmek istiyorum kızımı :))
hadi kolay gelsin sana.... ben çok utanıyom ama son aylarda mecburen gidicem artık...:asigim:
kızlar dogum sancısı cok betermıs ya.orda ınsanın neresı agrıo?
anladım canım çok teşekkür ederim sorayım diyecegim ama ilk kontorole gittigimde bu testleride yaptırıp yanımda götürecegim
neyse canım çok oyaladık seni sen git hadi Allah a emanet olun
bilmiyorum ki canım bu gün sordum sağlık ocagında dr.a oda şaşırdı çok kiloluda değilsin niye böyle istemiş diye ilk 1-2-3 saat a bakılıyor bide tabii onunla kalsa iyi bir sürü daha test var
bu arada bu glikoz ve ogit aynı şeymi acaba biliyomusun ??
kızlar dogum sancısı cok betermıs ya.orda ınsanın neresı agrıo?
normal emsal aslında biz biraz bencıllık yapıyoruz...hep oynasın istiyoruz:a015:...yavrucakların etı ne butu ne.... nasıl yorulurya onlar...bende hıssedıyurm barız belli ama öle güm diye bişey değil yanı..ben hep öle hıssetcegımızı sanıyodum...-tatlicadiarzu-
bide siz el kol hareketleri ayırt edebılıyomusunuz...dün okudum ben ayırt edemiyorummmm:çok üzgünüm:
normal emsal aslında biz biraz bencıllık yapıyoruz...hep oynasın istiyoruz:a015:...yavrucakların etı ne butu ne.... nasıl yorulurya onlar...bende hıssedıyurm barız belli ama öle güm diye bişey değil yanı..ben hep öle hıssetcegımızı sanıyodum...-tatlicadiarzu-
bide siz el kol hareketleri ayırt edebılıyomusunuz...dün okudum ben ayırt edemiyorummmm:çok üzgünüm:
Gülcan bizim biraz daha geride ya haftamız biz o yüzden ayırt edemiyoruz bence , bir kaç hafta daha geçsin bizde algılarız diye düşünüyorum baksana kelebek kıpırtılarından tık tıklara geçtik yakında güm gümler gelir merak etme süprizzzzz
kızlar 22+1 deyım düzenli kılo almaya baslamıştım
ama bu hafta kılo almadım hatta verdım galibabebişe bi zararı olur mu?? yha gelişemezse cok korkuyorum yyha bilgisi olan var mı??
Evet cnm aynı şey ogit ve glukoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?