amın canım:Saruboceq:kesinlikle öyle galiba şimdi bazen gün içinde hiç oynamıyor yada çok hafif oynuyor ben hissetmiyorum eşim akşam işten geliyor aşkım yaa hiç oynamadı bu gün kızın diyorum eşim kulağını karnıma dayıyor başlıyor gülmeye sanırım bebeğin dönüş hareketleri oluyor oda ses çıkartıyor ufak pıt pıt diye sesler ve su sesi geliyor o öyle gülüyor ya karnımı öpüyor kızıımmmm aşkım benim diyor özledin mi babayı diyor tekrar kulagını dayıyor sesleri daha net duyuyormuş ben çatlıyorum yaa keşke ben de duysam diyorum halbuki biz zaten sık sık hissediyoruz dimi içimizde yavrularımızı ama ona ragmen bende sesini duymak istiyorum diyorum hakikaten çok bencilim demi :)))
eşimde diyor minicik benim kızım yoruluyor uyuyor hep oynayacak hali yok ya diye ama gelde dinle
bazen çok net hissediliyor bazen hafif hafif dediğin gibi sanırım bir süre sonra tekme mi çarpıyormu yoksa hıçkırıyormu hissediyorsun dün mesela resmen hıçkırıyordu inanamazsın elimi koydum baya sürdü pıt pıt diyeo kadar çok sevindim ki anlatamamm
sanada az kaldı canım bu gün yarın başlarsın sende Rabbim korusun yavrularımzı
kızlar 22+1 deyım düzenli kılo almaya baslamıştım
ama bu hafta kılo almadım hatta verdım galibabebişe bi zararı olur mu?? Yha gelişemezse cok korkuyorum yyha bilgisi olan var mı??
amın canım:Saruboceq:
duygularını yaşadıklarını o kadar güzel anlatmışınmı...duygulandım valla...rabbım hepimizim melegını korusun
HAYIRLI olsun öncelikle. malesef doktor konusu çok sıkıntılı bir konu. ben içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneyi tercih etmeni tavsiye ederim. eğer durumunuz müsaitse özel üniversite hastanelerine yada içinde bebek yoğun bakımı olan hastanelere git derim. tıp merkezleri ankarada oldukça yetersiz. ben de şimdi 21 haftalığım doktorumle cumartesi konuşacam ben de ayrıntılı ultrason için. rapor düzenlememesi ilginç, ama bu konuda malesef yüksek bir meblayı gözden çıkarmak gerekir. bence de değecek bir şey bebeğimiz için. ben de ekstra gitmeyi düşünüyorum eyüp ekici diye çok ünlü bir radyolıg var ankarada, ama çok ayrıntılı rapor düzenliyormuş.... ona gitmeyi düşünüyorum. 300-400 arası birşey benim duyduğum. biryerlerden kısıp gitcem, sonrada pişman olamk istemem.
dediğin gibi özel ler tapiki yüksek meblağ, ama ücreti düşük olunca da dediğin gibi malesef ayrıntılı incelemiyorlar...
20- 24 üncü hafta arası giriyorlar benim duyduğum kişiler. ama ben 21 inci haftadayım, daha girmedim. doktorumla bu cumartesi görüşcem. sanırım 1 kaç hafta içinde girerim. bu arada umarım istediğin gibi bir doktor bulursun. sanırım istanbullu olan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olabilirler.
baharcik hoş geldin canım
merhaba canım hoşgeldin nasılsınız bakalım ??
hoşbulduk canım, oğlumla tepişip duruyoruzsen nasılsın?
Ya kızlar size bir şey soracağım... İki gün önce farkettim, böyle yatakta yatarken hafif mekik çeker gibi başınızı yukarı doğru kaldırdığınızda (Karın kaslarınızı sıktığınızda) sizin de göbeğinizin tam ortası şişiyor muO şişkinlik nedir ki oğlum mu, yoksa rahim mi acaba???
hoşbulduk canım, oğlumla tepişip duruyoruzsen nasılsın?
Ya kızlar size bir şey soracağım... İki gün önce farkettim, böyle yatakta yatarken hafif mekik çeker gibi başınızı yukarı doğru kaldırdığınızda (Karın kaslarınızı sıktığınızda) sizin de göbeğinizin tam ortası şişiyor muO şişkinlik nedir ki oğlum mu, yoksa rahim mi acaba???
hiç denemedim güzelim...ama bence sende deneme böyle şeyler...
yok deneme değil de yağlandım şöyle güzelceeee, hafiften kalkıyım dedim, o sırada dikkatimi çekti :)
kızlar bebek hareketlerinden söz etmişsiniz bende 21 haftaya girdim bende öyle pıt pıt yada bi kıpırtılar hissediyorum bazen yoğun bazen az benim aklıma takılan bişey var şuan bebek tam olarak göbek deliği hisasındamı yani göbek deliğin oralardamı hissetmeliyiz yoksa biraz daha aşağıdamı. Ben tam afedersiniz şeyimin :) yani anlayın işte vajinamın biraz üstünde hissediyom o pıt pıtları göbeğimde deil öylemi oluyo ??
Sehercım bende oluyor:) o demekle degılde kızlar bazen gobegım acıkken oyle kalkıyorum oluyor:)
ben de dikkat ettim ona bir kere yerimden kalkarken sıktım karnımı ortası çıktı :) içim kötü oldu bir daha da yapmamaya çalışıyorum
kızlar bebek hareketlerinden söz etmişsiniz bende 21 haftaya girdim bende öyle pıt pıt yada bi kıpırtılar hissediyorum bazen yoğun bazen az benim aklıma takılan bişey var şuan bebek tam olarak göbek deliği hisasındamı yani göbek deliğin oralardamı hissetmeliyiz yoksa biraz daha aşağıdamı. Ben tam afedersiniz şeyimin :) yani anlayın işte vajinamın biraz üstünde hissediyom o pıt pıtları göbeğimde deil öylemi oluyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?