2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amın canım:Saruboceq:
duygularını yaşadıklarını o kadar güzel anlatmışınmı...duygulandım valla...rabbım hepimizim melegını korusun

kızlar 22+1 deyım düzenli kılo almaya baslamıştım
ama bu hafta kılo almadım hatta verdım galiba bebişe bi zararı olur mu?? Yha gelişemezse cok korkuyorum yyha bilgisi olan var mı??

senın kılonla bebegın kılosunun orantısı yok. Yanı sen aldın oda alacak yada sen verdın oda verecek dıye bısey yok. Ben az aldım ama bebegımden normalınden kılolu

saol hayatım bilgiler için. bugün randevu aldım Central Hospital Fatma Nur Hanım dan. artık bu son olur inşallah yoksa eşim evde doğurtcak beni :çok üzgünüm:

merhaba canım hoşgeldin nasılsınız bakalım ??

hoşbulduk canım, oğlumla tepişip duruyoruz sen nasılsın?

Ya kızlar size bir şey soracağım... İki gün önce farkettim, böyle yatakta yatarken hafif mekik çeker gibi başınızı yukarı doğru kaldırdığınızda (Karın kaslarınızı sıktığınızda) sizin de göbeğinizin tam ortası şişiyor mu O şişkinlik nedir ki oğlum mu, yoksa rahim mi acaba???

hiç denemedim güzelim...ama bence sende deneme böyle şeyler...

aman maşallahhhh :))
bende iyiyim çok şükür canım
dediğin şeyi hiç hissetmedim çünkü o şekilde yataktan kalkamıyorum :))
kasıklarım ve belim ağrıyor o zaman çok o yüzden top gibi yatakta yuvarlanarak kalkıyorum :roflol:

kızlar bence dopum nasıl olur duğum nasıl olur biter olayına fazla girmeyin didiklemeyin bence en iyisi
aksi halde korkacaksınız sakın video falan da izlemeyin kimsenin doğum hikayelerinide dinlemeyin
cahil cesareti ile gidelim doğuma :)))
gerçi ben büyük ihtimal sezeyan olacağım için sizlerle vedalaşıp helalleşip güle oynaya giderim sanırım :))

Sehercım bende oluyor:) o demekle degılde kızlar bazen gobegım acıkken oyle kalkıyorum oluyor:)

kızlar bebek hareketlerinden söz etmişsiniz bende 21 haftaya girdim bende öyle pıt pıt yada bi kıpırtılar hissediyorum bazen yoğun bazen az benim aklıma takılan bişey var şuan bebek tam olarak göbek deliği hisasındamı yani göbek deliğin oralardamı hissetmeliyiz yoksa biraz daha aşağıdamı. Ben tam afedersiniz şeyimin :) yani anlayın işte vajinamın biraz üstünde hissediyom o pıt pıtları göbeğimde deil öylemi oluyo ??

ben göbek deliğimin azcık altında hissediyorum canım. o kadar aşağı inmedi hiç tepikler. bir iki defa da gözümle görme şansım oldu süper oluyor yaaaa

Sehercım bende oluyor:) o demekle degılde kızlar bazen gobegım acıkken oyle kalkıyorum oluyor:)

ben de dikkat ettim ona bir kere yerimden kalkarken sıktım karnımı ortası çıktı :) içim kötü oldu bir daha da yapmamaya çalışıyorum

Ne tuhaf bir duygu değil mi kaydirigubbakcemile3

Canım şu an rahmin genişliyor, bebeğinin de alanı geniş :) her yerde hissedebilirsin. Fakat en üst seviyesi, şu an sanırım göbek deliğinin bir parmak üstü olmalı... Ben de genelde aşağıda hissediyorum, şu son günlerde biraz üstlerde hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…