Ne tuhaf bir duygu değil mi kaydirigubbakcemile3
Canım şu an rahmin genişliyor, bebeğinin de alanı geniş :) her yerde hissedebilirsin. Fakat en üst seviyesi, şu an sanırım göbek deliğinin bir parmak üstü olmalı... Ben de genelde aşağıda hissediyorum, şu son günlerde biraz üstlerde hissettim :)
Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Kızlar az önce çok komik bişi oldu ya. Odamdaki klima tam kapının üstünde. Bende dışarı çıkıcaktım kapıyı bir açtım, sular döküldü. Klimadan sızma yapmış. Ayyy su döküldü ya diye bağırdım. Yan odadaki arkadaşım fırladı geldi.Gözleri pörtlemiş vaziyette. Klima su akıtıyo dedim. Sen ne sandın dedim? Suyun geldi diye ödüm koptu dedi kaydirigubbakcemile3
kızlar bence dopum nasıl olur duğum nasıl olur biter olayına fazla girmeyin didiklemeyin bence en iyisi
aksi halde korkacaksınız sakın video falan da izlemeyin kimsenin doğum hikayelerinide dinlemeyin
cahil cesareti ile gidelim doğuma :)))
gerçi ben büyük ihtimal sezeyan olacağım için sizlerle vedalaşıp helalleşip güle oynaya giderim sanırım :))
Ne tuhaf bir duygu değil mi kaydirigubbakcemile3
ya göbeğimi izliyorum sanki benim değilmiş gibi... birilerine anlatıyorum ama sanki başkasını anlatıyormuşum gibi.çok garip bişi yaaaa. ne zamanki dank ediyor benim içimde bir kalp daha atıyor amanın yerime duramıyorum
Kızlar az önce çok komik bişi oldu ya. Odamdaki klima tam kapının üstünde. Bende dışarı çıkıcaktım kapıyı bir açtım, sular döküldü. Klimadan sızma yapmış. Ayyy su döküldü ya diye bağırdım. Yan odadaki arkadaşım fırladı geldi.Gözleri pörtlemiş vaziyette. Klima su akıtıyo dedim. Sen ne sandın dedim? Suyun geldi diye ödüm koptu dedi kaydirigubbakcemile3
mozijiku çok güldüm yaaaaa ...
delikafadulden ay çok komik olmuşş :)))
ayy özgeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
aman aman allah korusun...laelaelaelaelae
bende gecen gün erkek kardeşimle konuşuyorum ona heyecanlı heyecanlı anlatıyom 2.düzey usg ye girdim diyorum resimlerini verdiler bi görsen parmakları sayılıyo kafa tasını cekmişler aynı insan gibi yaa diyorum kardeşimde gülmeye başladı abla zaten insan o dedi :)))) gülmeye başladkk
valla çok geç kaldın.. bu dediklerinin hepsini yaptım... hemde en kötü hikayeleri dinledim.. o yüzden şimdi de çok korkuyommm:1shok:
yolundum geldım-tatlicadiarzu-
canım dikkatli ol eminim orası çok sıcaktır bol bol su içYa buralar Çok sıcakk daha Şİmdİden kızlar
şekerim nelerdesin sen yaaaaa :))slm guzel hamişler. bebişler nasıl umarım hersey yolundadır. bebegının hareketlerını dısardan goren varmı benım karnım sekılden sekıle gırıyo
yolundum geldım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?