2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm guzel hamişler. bebişler nasıl umarım hersey yolundadır. bebegının hareketlerını dısardan goren varmı benım karnım sekılden sekıle gırıyo

Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.

Kızlar az önce çok komik bişi oldu ya. Odamdaki klima tam kapının üstünde. Bende dışarı çıkıcaktım kapıyı bir açtım, sular döküldü. Klimadan sızma yapmış. Ayyy su döküldü ya diye bağırdım. Yan odadaki arkadaşım fırladı geldi.Gözleri pörtlemiş vaziyette. Klima su akıtıyo dedim. Sen ne sandın dedim? Suyun geldi diye ödüm koptu dedi kaydirigubbakcemile3

bende genelde aşağılarda ama değişik yerlerde hissediyom bazende sanki sadece bir yere birikmiş bişey var gibi oluyo arada yaa hepsi çok güzel duygular. bazen bayagı hiisetmiyom sonra hissediyom diyorum oğlum sen uyandınmı bakim hııı bazende gece 2 ben uyumamışım oda hala kıpır kıpır eşime diyorumki napıyo bu çocuk bu saattde uyumuyomu bu saatede gezilirmi hiç :))

ben bazen yanlarda hissediyorum boşluk kısımlarımda bazende en aşağılarda belli olmuyoo

fussilet cim buralar da sıcaktı ama bugün güzel bir rüzgar var. bütün yaz nasıl geçecek onu düşünüyorum ben de kara kara

hzenbil hareketlerini sonbirkaç defadı pıt pıt şeklinde göbeğimde ayırt edebiliyorum ben de.

mozijiku çok güldüm yaaaaa ...

delikafadulden ay çok komik olmuşş :)))

valla çok geç kaldın.. bu dediklerinin hepsini yaptım... hemde en kötü hikayeleri dinledim.. o yüzden şimdi de çok korkuyommm:1shok:

ayy özgeeeeeeeeeee:roflol::roflol:

aman aman allah korusun...laelaelaelaelae

bende gecen gün erkek kardeşimle konuşuyorum ona heyecanlı heyecanlı anlatıyom 2.düzey usg ye girdim diyorum resimlerini verdiler bi görsen parmakları sayılıyo kafa tasını cekmişler aynı insan gibi yaa diyorum kardeşimde gülmeye başladı abla zaten insan o dedi :)))) gülmeye başladkk

:roflol: bak bu süpermiş işte. Ama bende mesela idrak edemiyorum bazen. Şaşkınlıktan olsa gerek :ecrin_bebek:

kızlar cumartesi alışverişe çıktık, kendime bir tane lohusa pijaması ve bir tane de gecelik aldım. Oğlumun da 5'lı port bebe setini aldık :) Artık pek bir eksiğimiz kalmadı gibi...

Ya buralar Çok sıcakk daha Şİmdİden kızlar
canım dikkatli ol eminim orası çok sıcaktır bol bol su iç
slm guzel hamişler. bebişler nasıl umarım hersey yolundadır. bebegının hareketlerını dısardan goren varmı benım karnım sekılden sekıle gırıyo
şekerim nelerdesin sen yaaaaa :))
geliyorsunda ben mi görmüyorum seni yoksa (
nasıl senin kuzucuklar sen nasılsın herşey yolundamı
ya bu arada ben sanırım hiç izlemiyorum karnımı o yüzden henüz dışardan gözlemlemedin ama eminim dikkatle baksam gözle görürüm ben genelde elimi koyuyorum bebişim oynarken sıcaklıgımı hissetsin diye konuşuyorum onunla gülüyorum ağlıyorum falan :))

canım benim yaaaa kıyamam arkadaşına sevildiğini bil yani bak :))
kızı korkutmuşsun komikte olmuş ama seni seven birirnin öyle bir halde nasıl korktugunu tahmin edemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…