Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Kızlar az önce çok komik bişi oldu ya. Odamdaki klima tam kapının üstünde. Bende dışarı çıkıcaktım kapıyı bir açtım, sular döküldü. Klimadan sızma yapmış. Ayyy su döküldü ya diye bağırdım. Yan odadaki arkadaşım fırladı geldi.Gözleri pörtlemiş vaziyette. Klima su akıtıyo dedim. Sen ne sandın dedim? Suyun geldi diye ödüm koptu dedi kaydirigubbakcemile3
kızlar cumartesi alışverişe çıktık, kendime bir tane lohusa pijaması ve bir tane de gecelik aldım. Oğlumun da 5'lı port bebe setini aldık :) Artık pek bir eksiğimiz kalmadı gibi...
canım benim yaaaa kıyamam arkadaşına sevildiğini bil yani bak :))
kızı korkutmuşsun komikte olmuş ama seni seven birirnin öyle bir halde nasıl korktugunu tahmin edemiyorum bile
Arkadaşım erkek ama sırnaşık şey
ayyy olay 10 kat daha fazla komikleşti cnm yaaaaaaaaa:roflol::roflol:
ne diyeyim canım sen kendin kaşınmışsın o zaman naniknanikvalla çok geç kaldın.. bu dediklerinin hepsini yaptım... hemde en kötü hikayeleri dinledim.. o yüzden şimdi de çok korkuyommm:1shok:
güle güle kirlen denir bu durumda ama keşke kirlenmesek :)))yolundum geldım-tatlicadiarzu-
Arkadaşım erkek ama sırnaşık şey
kız erkek fark etmez ama :))
maşallaahh erkek adam suyu falan da bilirmiş :roflol:
ya ben de bebişe bir iki zıbın alttan bağlamalı badilerden falan aldım hastane çıkışı aldım. kendime hiçbişi alamadım henüz5ki port bebe seti ne yahu çok cahil kalmışım ben
yume cim güle güle kullan aldıklarını...
emsalcim evet izne çıksamda dağ evinde kalsam dün gittik orası sepserin nasıl güzelll
seher gule gule kullan bacım sen de bebegın de ıns
:roflol::roflol:
Sehercim güle güle kullan aldıklarınızı
Buarada su mevzusu açılmışken, bir arkadaşım var. 32. haftasında. Kızın suyu çokmuş normalden. Ve erken doğum tehlikesi var. 34. haftaya kadar dayansan süper olur demiş doktor. Kesinlikle yürüyüş yapması ve ani hareketler yapması yasak. Allah korusun valla ve yardımcısı olsun :Saruboceq:
saolun kızlar.ama canım cok yandı haa.resımlerın hakkında yapılan yorumlara tesekkur edıorum bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?