2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: ayyy Allah korusun ne suyu lan bu kadar erken:)

kızlar cumartesi alışverişe çıktık, kendime bir tane lohusa pijaması ve bir tane de gecelik aldım. Oğlumun da 5'lı port bebe setini aldık :) Artık pek bir eksiğimiz kalmadı gibi...

ya ben de bebişe bir iki zıbın alttan bağlamalı badilerden falan aldım hastane çıkışı aldım. kendime hiçbişi alamadım henüz 5ki port bebe seti ne yahu çok cahil kalmışım ben

yume cim güle güle kullan aldıklarını...

emsalcim evet izne çıksamda dağ evinde kalsam dün gittik orası sepserin nasıl güzelll

saolun kızlar.ama canım cok yandı haa.resımlerın hakkında yapılan yorumlara tesekkur edıorum bu arada:)

Buarada su mevzusu açılmışken, bir arkadaşım var. 32. haftasında. Kızın suyu çokmuş normalden. Ve erken doğum tehlikesi var. 34. haftaya kadar dayansan süper olur demiş doktor. Kesinlikle yürüyüş yapması ve ani hareketler yapması yasak. Allah korusun valla ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

valla çok geç kaldın.. bu dediklerinin hepsini yaptım... hemde en kötü hikayeleri dinledim.. o yüzden şimdi de çok korkuyommm:1shok:
ne diyeyim canım sen kendin kaşınmışsın o zaman naniknanik
şaka bir yana sen bakma takılma yani benim tanıdıgım bir çok kişi çok kolay doğum yaptı
Rabbim hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin ve hepimizin yardımcısı olsun
yolundum geldım-tatlicadiarzu-
güle güle kirlen denir bu durumda ama keşke kirlenmesek :)))
bu arada loğusa lık döneminde temizlenirsen malum şeyler yok denecek kadar azalıyormuş haberiniz olsun

Arkadaşım erkek ama sırnaşık şey

kız erkek fark etmez ama :))
maşallaahh erkek adam suyu falan da bilirmiş :roflol:

Şu habere bakın ya Allahaşkına :1shok:

ABD'de bir annenin 11 ay önce dünyaya getirdiği ikizlerin babalarının farklı olduğu ortaya çıktı.

Telegraph gazetesinin haberine göre, Teksas eyaletinin Dallas kentinde yaşayan Mia Washington ve nişanlısı James Harrison, 11 aylık Justin ve Jordan adlı ikizlerin farklı yüz özellikleri olduğunu fark ederek DNA testi yaptırmaya karar verdi.

Babalık testi sonucunda, Justin ve Jordan'ın aynı babadan olmadıkları ortaya çıktı. Testi yapan laboratuvar, bugüne kadar böyle bir sonuçla karşılaşılmadığını, böyle bir şeyin bir daha görüleceğinin sanılmadığını açıkladı.

Bu arada, Fox News televizyonuna konuşan Mia Washington, gebe kaldığı dönemde bir başkasıyla ilişkiye girdiğini itiraf etti. "Farklı babaları olan ikizlerim var. Bu, tüm Amerika'da ve dünyada bula bula beni buldu. Şoke oldum" diyen ikizlerin annesi, çocuklarına zamanı gelince durumu açıklayacağını, ancak diğer babaya haber vermeyi düşünmediğini söyledi.

James Harrison ise nişanlısının ihanetini affettiğini, çocukları birlikte büyüteceklerini belirtti.

ya ben de bebişe bir iki zıbın alttan bağlamalı badilerden falan aldım hastane çıkışı aldım. kendime hiçbişi alamadım henüz 5ki port bebe seti ne yahu çok cahil kalmışım ben

canım böyle bir şey, ama benimkinin renkleri açık mavi ve lacivert...

yume cim güle güle kullan aldıklarını...

emsalcim evet izne çıksamda dağ evinde kalsam dün gittik orası sepserin nasıl güzelll

seher gule gule kullan bacım sen de bebegın de ıns

:roflol::roflol:

Sehercim güle güle kullan aldıklarınızı

Teşekkür ederiz kızlar, daha iyisi sizin olsun :)

ama aynı anda bırlıkte olması lazım ıkı adamla kı bu mumkun dııl nası olmus bole bısey ki

ya ne zaman doğurucaz belli değil yani bakalım biz nolcaz

saolun kızlar.ama canım cok yandı haa.resımlerın hakkında yapılan yorumlara tesekkur edıorum bu arada:)

benim fazla canım yanmıyor sanırım çok dayanıklıyım ama hemile kaldıgımdan beri tedirgin oluyorum gittigim zaman
geçen hafta gittim ilk anda birden çekilince hafiften hopladım bir baktım benim minik meleğin pıt diye attı tekmeyi ben güldüm kendime ama kadın da fark etmiş seninki kaçtı dedi nerden anladın dedim karnının şurası doluydu ben siri çekince burdan buraya geldi diye gösterdi :))) doğruydu yanii bildi
bu arada sanırım seni bir ben görmedim arkadaşlık göndereyim kabul edermisin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…