2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vay nasıl birşey bu Allah nelere kadir ya neeler oluyor

kaydirigubbakcemile3 çok komik gerçekten

ilğinç ama nasıl olur anlamadım (

Evet cnm ya ondan diyorum zaten. Erkeklerde bilinçlenmeye başlamış bu konularda şakkıdı
şimdi bazı erkekler sanırım bizim bilmedigimizi biliyor :))

canım böyle bir şey, ama benimkinin renkleri açık mavi ve lacivert...

Teşekkür ederiz kızlar, daha iyisi sizin olsun :)
canım güle güle kullanın inşallahh çok güzel

oluyormus kızlar ben daha oncede okumustum ıkızlerın araında 2 ay vardı. tabı ıkısıde aynı gun dogduda. anne korunurken hamıle kalıyor. tek bebek buda yetmıyor 2 aylıkken tekrar hamıle kalıyor:) çopk ender gorunen bişeymıs. yanı korunun kızlar:)

seher gule gule kullan tatlım

yume anladım canım saol resim için. bende kanguru ve ana kucağı var. diğerlerini de zamanla alıcaz artıkın :)

ilğinç ama nasıl olur anlamadım (

şimdi bazı erkekler sanırım bizim bilmedigimizi biliyor :))

canım güle güle kullanın inşallahh çok güzel

Teşekkür ederim kızlar....

Bu arada geçmişi okuyamadım, göbeğini ekleyen oldu mu? :)

Aboooooowwwwww ne diyon bacım sen :roflol:

haber için yorumum evet bu tıbben mümkünmüş çünkü kadının rahiminde 48 saat canlı kalıyor sperm annenin şaşırmasına gerek yok haketmiş yani adamda bravo affetmiş gerçi onların ahlak anlayışı farklı

sehercim o bahsettıgım mekık çeker durumdakı şisen yer rahım değil canım...ben gebelıkten önce öle bişey farketmiştim....sorması ayıp 5 li sete kaça aldın nette 80 civarı falan...ben 4 lüsünü sordum canım 56 dedi anakucagı yok içinde....
bircan sen 45 demiştin canım onun içinde ana kucagı varmıydı bi yanlışlık olmasın...bana mı pahalı dediler

aşkolsun emsalcım gonder ben kabul ederım
teşekkür ederim canım gönderdim :))

canım şu hikaye ancak nasıl olabiilir biliyormusun ben daha önce duymuştum ama tabii na kadar doğru ne kadar değil bilemem
bir bayanda hamilemiş onunda ikizmiş ama döllenmelerin arasında zaman farkı varmış bi kaç ay kadar megersen kadnın iki tane rahimi varmış :uhm:
nasıl olur bilmiyorum ama petibor unde dedigi gibi düşünürsek kadın iki ayrı adamla ayrı günlerde yada aynı günlerde ilişkiye girmesi gerekir ki zaten hamileyken nasıl tekrar hamile kalır :uhm:
yalan haber olabilir

tatlım 45 mina bebenin tam akrşısında aynı bu setin seherinin aynısı.

canım ben toptancısına gittim, 52'ye aldım... ama burda da normal bir yerden 75-80 civarı alıyorsun...

haberi şimdi okudum çok şaşırdım:1shok:....ama gebelık başlayınca bütün duvarlar spermlere kapanıyo diye bılıyorum...allahım takdırı.gerçi bölesinede ne denırkı

kızlar bebeğin hıçkırması bu haftalarda hissedilir mi ben iki gündür hıçkırma gibi hareketler hissediyorum bana mı öyle geliyor

burdayım canım gırıyorum ama fırsat bulup yorum yazamıyorum. canım benım kuzucuklar canavar gıbı. bırı dısarda bırı ıcerde. malum havalarda ısındı evde durmak ıstemıyo gezıyoz bol bol. ıcerdekıde keyfı yerınde oda karnımda gezıyo. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bır dıkkat et bak cok guzel bısey yaa. dogumdan sonra en cok ozleyecegım bu hareketlerı

kızlar bebeğin hıçkırması bu haftalarda hissedilir mi ben iki gündür hıçkırma gibi hareketler hissediyorum bana mı öyle geliyor

evet hissediliyor nette de okumuştum zaten çok daha önceki haftakilerde de hissedilir diye yazıyor du birde dün yaşadıgım için kendimden biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…