Şu habere bakın ya Allahaşkına :1shok:
ABD'de bir annenin 11 ay önce dünyaya getirdiği ikizlerin babalarının farklı olduğu ortaya çıktı.
Telegraph gazetesinin haberine göre, Teksas eyaletinin Dallas kentinde yaşayan Mia Washington ve nişanlısı James Harrison, 11 aylık Justin ve Jordan adlı ikizlerin farklı yüz özellikleri olduğunu fark ederek DNA testi yaptırmaya karar verdi.
Babalık testi sonucunda, Justin ve Jordan'ın aynı babadan olmadıkları ortaya çıktı. Testi yapan laboratuvar, bugüne kadar böyle bir sonuçla karşılaşılmadığını, böyle bir şeyin bir daha görüleceğinin sanılmadığını açıkladı.
Bu arada, Fox News televizyonuna konuşan Mia Washington, gebe kaldığı dönemde bir başkasıyla ilişkiye girdiğini itiraf etti. "Farklı babaları olan ikizlerim var. Bu, tüm Amerika'da ve dünyada bula bula beni buldu. Şoke oldum" diyen ikizlerin annesi, çocuklarına zamanı gelince durumu açıklayacağını, ancak diğer babaya haber vermeyi düşünmediğini söyledi.
James Harrison ise nişanlısının ihanetini affettiğini, çocukları birlikte büyüteceklerini belirtti.
ama aynı anda bırlıkte olması lazım ıkı adamla kı bu mumkun dııl nası olmus bole bısey ki
ya ne zaman doğurucaz belli değil yani bakalım biz nolcaz
Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Kızlar az önce çok komik bişi oldu ya. Odamdaki klima tam kapının üstünde. Bende dışarı çıkıcaktım kapıyı bir açtım, sular döküldü. Klimadan sızma yapmış. Ayyy su döküldü ya diye bağırdım. Yan odadaki arkadaşım fırladı geldi.Gözleri pörtlemiş vaziyette. Klima su akıtıyo dedim. Sen ne sandın dedim? Suyun geldi diye ödüm koptu dedi kaydirigubbakcemile3
ilğinç ama nasıl olur anlamadımŞu habere bakın ya Allahaşkına :1shok:
ABD'de bir annenin 11 ay önce dünyaya getirdiği ikizlerin babalarının farklı olduğu ortaya çıktı.
Telegraph gazetesinin haberine göre, Teksas eyaletinin Dallas kentinde yaşayan Mia Washington ve nişanlısı James Harrison, 11 aylık Justin ve Jordan adlı ikizlerin farklı yüz özellikleri olduğunu fark ederek DNA testi yaptırmaya karar verdi.
Babalık testi sonucunda, Justin ve Jordan'ın aynı babadan olmadıkları ortaya çıktı. Testi yapan laboratuvar, bugüne kadar böyle bir sonuçla karşılaşılmadığını, böyle bir şeyin bir daha görüleceğinin sanılmadığını açıkladı.
Bu arada, Fox News televizyonuna konuşan Mia Washington, gebe kaldığı dönemde bir başkasıyla ilişkiye girdiğini itiraf etti. "Farklı babaları olan ikizlerim var. Bu, tüm Amerika'da ve dünyada bula bula beni buldu. Şoke oldum" diyen ikizlerin annesi, çocuklarına zamanı gelince durumu açıklayacağını, ancak diğer babaya haber vermeyi düşünmediğini söyledi.
James Harrison ise nişanlısının ihanetini affettiğini, çocukları birlikte büyüteceklerini belirtti.
şimdi bazı erkekler sanırım bizim bilmedigimizi biliyor :))Evet cnm ya ondan diyorum zaten. Erkeklerde bilinçlenmeye başlamış bu konularda şakkıdı
canım güle güle kullanın inşallahh çok güzel
canım böyle bir şey, ama benimkinin renkleri açık mavi ve lacivert...
Teşekkür ederiz kızlar, daha iyisi sizin olsun :)
seher gule gule kullan tatlım
yume anladım canım saol resim için. bende kanguru ve ana kucağı var. diğerlerini de zamanla alıcaz artıkın :)
ilğinç ama nasıl olur anlamadım(
şimdi bazı erkekler sanırım bizim bilmedigimizi biliyor :))
canım güle güle kullanın inşallahh çok güzel
oluyormus kızlar ben daha oncede okumustum ıkızlerın araında 2 ay vardı. tabı ıkısıde aynı gun dogduda. anne korunurken hamıle kalıyor. tek bebek buda yetmıyor 2 aylıkken tekrar hamıle kalıyor:) çopk ender gorunen bişeymıs. yanı korunun kızlar:)
haber için yorumum evet bu tıbben mümkünmüş çünkü kadının rahiminde 48 saat canlı kalıyor sperm annenin şaşırmasına gerek yok haketmiş yani adamda bravo affetmiş gerçi onların ahlak anlayışı farklı
teşekkür ederim canım gönderdim :))aşkolsun emsalcım gonder ben kabul ederım
oluyormus kızlar ben daha oncede okumustum ıkızlerın araında 2 ay vardı. tabı ıkısıde aynı gun dogduda. anne korunurken hamıle kalıyor. tek bebek buda yetmıyor 2 aylıkken tekrar hamıle kalıyor:) çopk ender gorunen bişeymıs. yanı korunun kızlar:)
sehercim o bahsettıgım mekık çeker durumdakı şisen yer rahım değil canım...ben gebelıkten önce öle bişey farketmiştim....sorması ayıp 5 li sete kaça aldın nette 80 civarı falan...ben 4 lüsünü sordum canım 56 dedi anakucagı yok içinde....
bircan sen 45 demiştin canım onun içinde ana kucagı varmıydı bi yanlışlık olmasın...bana mı pahalı dediler
sehercim o bahsettıgım mekık çeker durumdakı şisen yer rahım değil canım...ben gebelıkten önce öle bişey farketmiştim....sorması ayıp 5 li sete kaça aldın nette 80 civarı falan...ben 4 lüsünü sordum canım 56 dedi anakucagı yok içinde....
bircan sen 45 demiştin canım onun içinde ana kucagı varmıydı bi yanlışlık olmasın...bana mı pahalı dediler
canım dikkatli ol eminim orası çok sıcaktır bol bol su iç
şekerim nelerdesin sen yaaaaa :))
geliyorsunda ben mi görmüyorum seni yoksa(
nasıl senin kuzucuklar sen nasılsın herşey yolundamı
ya bu arada ben sanırım hiç izlemiyorum karnımı o yüzden henüz dışardan gözlemlemedin ama eminim dikkatle baksam gözle görürüm ben genelde elimi koyuyorum bebişim oynarken sıcaklıgımı hissetsin diye konuşuyorum onunla gülüyorum ağlıyorum falan :))
canım benim yaaaa kıyamam arkadaşına sevildiğini bil yani bak :))
kızı korkutmuşsun komikte olmuş ama seni seven birirnin öyle bir halde nasıl korktugunu tahmin edemiyorum bile
bana nıye adam 4 lüye 56 dedi....haftaiçi gideyim oraya saol canımtatlım 45 mina bebenin tam akrşısında aynı bu setin seherinin aynısı.
canım ben toptancısına gittim, 52'ye aldım... ama burda da normal bir yerden 75-80 civarı alıyorsun...
kızlar bebeğin hıçkırması bu haftalarda hissedilir mi ben iki gündür hıçkırma gibi hareketler hissediyorum bana mı öyle geliyor
kızlar bebeğin hıçkırması bu haftalarda hissedilir mi ben iki gündür hıçkırma gibi hareketler hissediyorum bana mı öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?