bana nıye adam 4 lüye 56 dedi....haftaiçi gideyim oraya saol canım
fıyatı uygunmuş canım güle güle kullansın ogluşun....
uğra canım benim bizde 55 demişti ama tanıdıkla gittik onlar b,zden önce 45 almışlar 45 demişstiniz dedik 45'e aldık
burdayım canım gırıyorum ama fırsat bulup yorum yazamıyorum. canım benım kuzucuklar canavar gıbı. bırı dısarda bırı ıcerde. malum havalarda ısındı evde durmak ıstemıyo gezıyoz bol bol. ıcerdekıde keyfı yerınde oda karnımda gezıyo. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bır dıkkat et bak cok guzel bısey yaa. dogumdan sonra en cok ozleyecegım bu hareketlerı
Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3
Doktora giden hatunlar. Şunu bir test etsenize. Bakalım doğrumu
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3
gözünü sevdiğimin güzel izmiri herşeyin en güzelini en uygun fiyata bulabiliyorsun yaaa. ben burda bulamıyorum
maşallahhh senin oğlan ben burdayım diyor artık annesii :))Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir duygu artık minik bir insan var içimizde az önce hıçkırıyordu geçti şimdi kuzum benim şimdi bile kıyamıyorum doğunca nasıl olurum kim bilir doğurupda bırakıp kaçanları aklım almıyor
gözünü sevdiğimin güzel izmiri herşeyin en güzelini en uygun fiyata bulabiliyorsun yaaa. ben burda bulamıyorum
çok güzel bir duygu artık minik bir insan var içimizde az önce hıçkırıyordu geçti şimdi kuzum benim şimdi bile kıyamıyorum doğunca nasıl olurum kim bilir doğurupda bırakıp kaçanları aklım almıyor
Doktora giden hatunlar. Şunu bir test etsenize. Bakalım doğrumu
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
geçen hafta ist.daydım...ıst. gerçekten pahalı ya ızmır çok ucuz bu bakımından...o kadar gezdık sadece yazlık bi tulum aldım okadar..herşeyimi izimirden alcam ignesine kadar...izmirliyim onurlu ve gururluyum:lepi:....ksk bide yükselseydı daha mutlu olcaktım...
300 gr dan sonra solemesı lazım bıze soyledı artık:)özgecim bu dogru zaten bana doktor böle hesaplayıp boyunu söylüyo en son fl 35mm di....ama benım dr gr olarak hala söylemıyo bununda bi formülü yok mu yaaaakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?