2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3

Doktora giden hatunlar. Şunu bir test etsenize. Bakalım doğrumu

Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre

çok güzel bir duygu artık minik bir insan var içimizde az önce hıçkırıyordu geçti şimdi kuzum benim şimdi bile kıyamıyorum doğunca nasıl olurum kim bilir doğurupda bırakıp kaçanları aklım almıyor

en güzelini yapıyorsun canım gez bol bol
yerim ben o kuzucukları :))
bundan sonra dikkat ederim canım

Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3

aman maşallah canım büyümüş büyümezmi...koca adam oldu artık onlar....yusyavarlak çok tatlı....

PETıBOR canım benim maşallahh sana ne güzel bir pozdu o öyle :))
Allah nazardan saklasın Anne olmak çok güzel bir duygu demi yaa

Canım bu hesaba göre benim en son ayrıntılı ultrasonda FL 33 mm idi. O zaman 23 cm olmuş oluyor. 20+3'de iken çekilmişti, mantıklı geldi...

maşallahhh senin oğlan ben burdayım diyor artık annesii :))

Allah a binlerce kere şükürler olsun bizede bu duyguyu yaşattı mucize gibi degil mi ??
onları ben oldum olası anlamam zaten ama şimdi hiiiiçççççç anlamıyorum dediğin gibi içinde hisset büyüt at gitsin nasıl bir zihniyettir anlamıyorum

gözünü sevdiğimin güzel izmiri herşeyin en güzelini en uygun fiyata bulabiliyorsun yaaa. ben burda bulamıyorum

geçen hafta ist.daydım...ıst. gerçekten pahalı ya ızmır çok ucuz bu bakımından...o kadar gezdık sadece yazlık bi tulum aldım okadar..herşeyimi izimirden alcam ignesine kadar...izmirliyim onurlu ve gururluyum:lepi:....ksk bide yükselseydı daha mutlu olcaktım...

Ben de yavaş yavaş hissediyorum sanırım onlar hıçkırık ara ara başlıyor , sonra duruyor :))

Ben hamile kalmadan önce nasıl vicdansızlar nasıl bırakırlar diyordum ama şu an ki iç güdümle diyorum ki bir annenin bebeğini bırakması için inanılmaz zor durumda olması gerekiyor , yani şu an dokunup koklayamadığımız varlıklara bu şekilde aşıkken doğduktan sonra farklı bir kudret olması lazım bırakmak için ...

özgecim bu dogru zaten bana doktor böle hesaplayıp boyunu söylüyo en son fl 35mm di....ama benım dr gr olarak hala söylemıyo bununda bi formülü yok mu yaaaakaydirigubbakcemile2

tamam ıstanbul pahalı ama acemisine:) biz veriyormuyuz sanıyorsun o lkadar para:)

Allah böyle bir şeyle sınamasın elbette ama bazıları resmen keyfi bırakıyorlar benim lafım onlara yinede ne kadar zor durumda olursam olayım böyle bir şeyi düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…