özgecim bu dogru zaten bana doktor böle hesaplayıp boyunu söylüyo en son fl 35mm di....ama benım dr gr olarak hala söylemıyo bununda bi formülü yok mu yaaaakaydirigubbakcemile2
özgecim bu dogru zaten bana doktor böle hesaplayıp boyunu söylüyo en son fl 35mm di....ama benım dr gr olarak hala söylemıyo bununda bi formülü yok mu yaaaakaydirigubbakcemile2
tamam ıstanbul pahalı ama acemisine:) biz veriyormuyuz sanıyorsun o lkadar para:)
kıyamam sana ben alıyım sana kaydirigubbakcemile3
sorma meryem o kadar dolaştık herşey pahalı geldı koca gun dolaştık bi tuluma.....eeee acemısıyız dogru dıyosun.ne nerden alınır bilmiyozkı....ama optımumda çok güzel şeyler vardı özellıkle kızlar için........
tamam ıstanbul pahalı ama acemisine:) biz veriyormuyuz sanıyorsun o lkadar para:)
300 gr dan sonra solemesı lazım bıze soyledı artık:)
bılmıyorum valla önceden 20 dolsun öle ölçmez diyodu...eeee doldu ç.ba girdim ultrasona yıne yok bılmıyom valla.....haftaya bı daha gitcam zaten kontrolle ...bundada sölemezseÇok üzgünüm çoookOk cnm. Senin doktor neden gramını söylemiyor ya hakkaten?? Onun formulunude buılursam yazarım cnm :smiley-cool:
gğlcan cım canım burdan bebğinin kilosunu hesaplayabilirsin
Bebek Kilosu Hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
geçen hafta ist.daydım...ıst. gerçekten pahalı ya ızmır çok ucuz bu bakımından...o kadar gezdık sadece yazlık bi tulum aldım okadar..herşeyimi izimirden alcam ignesine kadar...izmirliyim onurlu ve gururluyum:lepi:....ksk bide yükselseydı daha mutlu olcaktım...
bılmıyorum valla önceden 20 dolsun öle ölçmez diyodu...eeee doldu ç.ba girdim ultrasona yıne yok bılmıyom valla.....haftaya bı daha gitcam zaten kontrolle ...bundada sölemezseÇok üzgünüm çoook
saol canım tşk ederimŞeniz...kafa ölçüsü vardıda bel çeverisinin ölçüsü varmı bi bakıyım...hesaplayımmm hemen
walla ben de acemisiyim pek çıkıp gezdiğim sölenemez. eminönüne gittik geçen hafta çok ucuz demişlerdi ben pek ucuzluk göremedim. biliyorsan paylaş kuşum biz de ödemeyelim o kadar para a.s.
saol emsalcım
ben albume oglusun cıcıclerını eklıodum gormemısım yazdıgını.sımdıden cok gusel bı duygu allah senın ded deıgın gıobı kucagımzda da gostersın ın s cumlemızınkını.
seher koca gobuk olmusun sen de canım masllah ne guuzel
canım ben bakırkoy ebrudan kot aldım. 1 bedenler kalmıstı 25 tl ye aldım. ondan oncekını benettondan 30 tl ye aldım. ıkı kot bana yetıyor su an:)
amın canımm ıns.
ya kızlar ben sabah kahvaltı ettım daha bısey yemedım hıc caım ıstemıo artık benım sıcaklardan
amın canımm ıns.
ya kızlar ben sabah kahvaltı ettım daha bısey yemedım hıc caım ıstemıo artık benım sıcaklardan
ben lcw den bir kot bir de gri spor pantalon aldım onlar da bana yetiyor şimdilik fiyatları da o civarda da ben bebiş için uygun bişiler bulamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?