2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim bu dogru zaten bana doktor böle hesaplayıp boyunu söylüyo en son fl 35mm di....ama benım dr gr olarak hala söylemıyo bununda bi formülü yok mu yaaaakaydirigubbakcemile2

Ok cnm. Senin doktor neden gramını söylemiyor ya hakkaten?? Onun formulunude buılursam yazarım cnm :smiley-cool:

tamam ıstanbul pahalı ama acemisine:) biz veriyormuyuz sanıyorsun o lkadar para:)

sorma meryem o kadar dolaştık herşey pahalı geldı koca gun dolaştık bi tuluma.....eeee acemısıyız dogru dıyosun.ne nerden alınır bilmiyozkı....ama optımumda çok güzel şeyler vardı özellıkle kızlar için........

optımumda demastock a baktın mı

tamam ıstanbul pahalı ama acemisine:) biz veriyormuyuz sanıyorsun o lkadar para:)

walla ben de acemisiyim pek çıkıp gezdiğim sölenemez. eminönüne gittik geçen hafta çok ucuz demişlerdi ben pek ucuzluk göremedim. biliyorsan paylaş kuşum biz de ödemeyelim o kadar para a.s.

300 gr dan sonra solemesı lazım bıze soyledı artık:)

Ok cnm. Senin doktor neden gramını söylemiyor ya hakkaten?? Onun formulunude buılursam yazarım cnm :smiley-cool:
bılmıyorum valla önceden 20 dolsun öle ölçmez diyodu...eeee doldu ç.ba girdim ultrasona yıne yok bılmıyom valla.....haftaya bı daha gitcam zaten kontrolle ...bundada sölemezseÇok üzgünüm çoook

saol canım tşk ederimŞeniz...kafa ölçüsü vardıda bel çeverisinin ölçüsü varmı bi bakıyım...hesaplayımmm hemen

walla gide gide kasımpaşa yükseldi gene biz de çok üzüldük dün ya... olsun ben de izmirliyim onurlu ve gururluyum hihoyyyt

saol emsalcım
ben albume oglusun cıcıclerını eklıodum gormemısım yazdıgını.sımdıden cok gusel bı duygu allah senın ded deıgın gıobı kucagımzda da gostersın ın s cumlemızınkını.
seher koca gobuk olmusun sen de canım masllah ne guuzel

eger ölçümleri yazarsan doğru çıkıyor canım

walla ben de acemisiyim pek çıkıp gezdiğim sölenemez. eminönüne gittik geçen hafta çok ucuz demişlerdi ben pek ucuzluk göremedim. biliyorsan paylaş kuşum biz de ödemeyelim o kadar para a.s.

canım ben bakırkoy ebrudan kot aldım. 1 bedenler kalmıstı 25 tl ye aldım. ondan oncekını benettondan 30 tl ye aldım. ıkı kot bana yetıyor su an:)

aminnn canım inşallahh
bu arada aldıklarının hepsi birbirinden güle güle giysin inşallahh

amın canımm ıns.
ya kızlar ben sabah kahvaltı ettım daha bısey yemedım hıc caım ıstemıo artık benım sıcaklardan

canım ben bakırkoy ebrudan kot aldım. 1 bedenler kalmıstı 25 tl ye aldım. ondan oncekını benettondan 30 tl ye aldım. ıkı kot bana yetıyor su an:)

ben lcw den bir kot bir de gri spor pantalon aldım onlar da bana yetiyor şimdilik fiyatları da o civarda da ben bebiş için uygun bişiler bulamıyorum ya.

amın canımm ıns.
ya kızlar ben sabah kahvaltı ettım daha bısey yemedım hıc caım ıstemıo artık benım sıcaklardan

canım saat çok geç olmuş ama. en azından süte ekmek doğra ye serin serin. ben bebe biküvisi ile yapıyorum walla en azından aç kalmıyorum cokacimcoook

amın canımm ıns.

canım nerdeyse akşam oldu zorlada olsa yemen gerek gerçi bende şimdi yedim bişeyler sabah kahvaltıdan sonra öğlen vakti meyve yemiştim ama bebişler için yemek yemek gerek
bence sen hemen bişeyler atıştır

yaaa bebeğimi gormem cumartesıye kaldıyarın resmı tatılmıs ya.otekı gunler de kocısın ısı varmıs.ff

özgecim bu dogru zaten bana doktor böle hesaplayıp boyunu söylüyo en son fl 35mm di....ama benım dr gr olarak hala söylemıyo bununda bi formülü yok mu yaaaakaydirigubbakcemile2

Benim ultrason çıktısında direkt yazıyor bebişin boyualkisalkisalkis

ben lcw den bir kot bir de gri spor pantalon aldım onlar da bana yetiyor şimdilik fiyatları da o civarda da ben bebiş için uygun bişiler bulamıyorum ya.

bebek içinde soylıyım canım. emın onunde havuzlu han var. 10 15 tl arası çok guzel tulumlar var. yıne buralarda chıcco nun %40 ındırımlı magazası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…