2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de bi trülü katılamadım size hep kaçırıyom yazılanlarııı bugün kabul günüm mübarek gelen giden tanıdıklar bi rahat vermedi ayoll bana

Son düzenleme:
sızı dınleyıp bıseyler hazırlamaya gıdıorum.oglumu benden cok dusundunuz allah razı olsun hepınızden.

optımumda demastock a baktın mı
o magazayı tam hatırlamıyorum ama bakmışımdır harelde bütün magazaları dolaştık çünkü hatta orda pançoda bi park yatak gördüm burda bulabılırsem pançoda ondan alcam...
eger ölçümleri yazarsan doğru çıkıyor canım

maalesef bu gittigimin sadece bfd ölçüsü var....ac ölçüsü daha öncekı haftaların var...benım yavrumun kafa ölçüsü diğer ölçülerden bir hafta önden gidiyo koca kafalı olcak galıba:uhm:

Canım çok geçmiş olsun ablana. Allah bebeğinize sağlıklı , uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.

Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3

Maşallah Sehercim kocaman olmuş göbüşün... Ama çok tatlı gerçekten

ya gulcan ılahı guldurdun benı.suan oyle gtmesı normal cunku hem erkek bebek,hem de bası bedenıyle orantılanmadı henuz.allah ıılıpını versın

ben optımumdakı demstock tan prematuıre bebek tulumu aldım. 3 lu tulum 3 tl ıdı:):)

bırde dun kesfettık ama çok gezemedık esımle. ıkıtellıde bırsuru magazanın fabrıkasatısı var kanz da harıka fıyatlar

noluo be hepınıze bırden yoruldum uykum geldı.bak bız evdeyız yatabılırız ama bız bıle yatmıoz.sızle cene calabılmek ıcıın:)
bu arada gamze nerde yaa.o olsaydı sımdı guldururdu sızı uykunuz falan kalmazdı

Gülcan korkma benim oğlumun da öyle gidiyor önemli değilmiş o kadar bir kaç gün hata payı olur dedi dr.

Bu arada hanımlar normal doğumdan o kadar korkmayın , kendinizide illa şu olcam bu olcam diye şartlandırmayın ( zorunlu olanlar hariç )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…