amın canımm ıns.
ya kızlar ben sabah kahvaltı ettım daha bısey yemedım hıc caım ıstemıo artık benım sıcaklardan
o magazayı tam hatırlamıyorum ama bakmışımdır harelde bütün magazaları dolaştık çünkü hatta orda pançoda bi park yatak gördüm burda bulabılırsem pançoda ondan alcam...optımumda demastock a baktın mı
eger ölçümleri yazarsan doğru çıkıyor canım
kıslar herkese merhaba;
geçen perşembe ablam üçüncü doğumunu gerçekleştirdi. Size perşembeden beri birebir tecrübe ettiğim şeyleri yazayım istedim.
öncelikle ablam sezeryan oldu. üçüncü sezeryan olduğu için galiba diğerlerinden çok daha yıpratıcı oldu. Ve sezeryan isteyen ben sezeryandanda gözüm korktu. Bayağı ağrısı var. Hareket etmekte zorlanıyor.
Hastanede iki gün kaldı. Iki gecelik bir pijama kullandı kızlar. Eve gelincede yeni bir pijama. Ve üç gün içinde bebişin üstü 5 kere falan değiştirildi.
Ihtiyaç listelerinizi hazırlarken bunları göz önünde bulundurun.
Meme ucu kremi herşeyden daha önemli kıslar ablam doğumdan iki gün önce başladı ama yetmedi. Yara olmaya başladı bile.
Ben lansınoh alıcam. Ablamınki daha farklı bi krem ama lansınoh öneren çok
Kızlar bu da dün fotoğrafını çektiğim 22 hafta 5 günlük göbüşüm :) Bakın bakalım oğlum büyümüş mü kaydirigubbakcemile3
o magazayı tam hatırlamıyorum ama bakmışımdır harelde bütün magazaları dolaştık çünkü hatta orda pançoda bi park yatak gördüm burda bulabılırsem pançoda ondan alcam...
maalesef bu gittigimin sadece bfd ölçüsü var....ac ölçüsü daha öncekı haftaların var...benım yavrumun kafa ölçüsü diğer ölçülerden bir hafta önden gidiyo koca kafalı olcak galıba:uhm:
Benim ultrason çıktısında direkt yazıyor bebişin boyualkisalkisalkis
yaaa akşam olsun eve gidelim
uykum geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?