noluo be hepınıze bırden yoruldum uykum geldı.bak bız evdeyız yatabılırız ama bız bıle yatmıoz.sızle cene calabılmek ıcıın:)
bu arada gamze nerde yaa.o olsaydı sımdı guldururdu sızı uykunuz falan kalmazdı
uykum geldiii
noluo be hepınıze bırden yoruldum uykum geldı.bak bız evdeyız yatabılırız ama bız bıle yatmıoz.sızle cene calabılmek ıcıın:)
bu arada gamze nerde yaa.o olsaydı sımdı guldururdu sızı uykunuz falan kalmazdı
sızı dınleyıp bıseyler hazırlamaya gıdıorum.oglumu benden cok dusundunuz allah razı olsun hepınızden.
evet çok acıktım yanıma birşey almadım bugün aceleyle çıktım yavrukuş çok acıktıcokacimcoook
Gülcan korkma benim oğlumun da öyle gidiyor önemli değilmiş o kadar bir kaç gün hata payı olur dedi dr.
Bu arada hanımlar normal doğumdan o kadar korkmayın , kendinizide illa şu olcam bu olcam diye şartlandırmayın ( zorunlu olanlar hariç )
hamılelere ozel koltuk yapsınlar ısyerlerınde sooole ayaklarını uzatıp yatabıleceklerı:)ama o zaman hepınız aksam kı bkm mutfaktakı skectekı kadına benzersınız.su otobuste horlayarak uyuyup ınkar eden:))
hko ettım cnm
sizin göbüş çizgileriniz çıktı benım kı koyulaşıyo...ama göbegimin üstüne dogruda çıkıyo bu yaaa.göbegı tam ortadan bölüyo çok ılgınççç
ilahi gülcan alemsin haaa :)) şimdi öyle görünmesine bakma seno magazayı tam hatırlamıyorum ama bakmışımdır harelde bütün magazaları dolaştık çünkü hatta orda pançoda bi park yatak gördüm burda bulabılırsem pançoda ondan alcam...
maalesef bu gittigimin sadece bfd ölçüsü var....ac ölçüsü daha öncekı haftaların var...benım yavrumun kafa ölçüsü diğer ölçülerden bir hafta önden gidiyo koca kafalı olcak galıba:uhm:
benim dr.unda çıkan ultrason kagıtlarında kilo boy falan yazmıyor sorunca bakıp söylüyor ekranda yazıyor ama kagıtta yazmıyorben karar verdim bizim ultrason makınaları damdık bişey kesin...
hamılelere ozel koltuk yapsınlar ısyerlerınde sooole ayaklarını uzatıp yatabıleceklerı:)ama o zaman hepınız aksam kı bkm mutfaktakı skectekı kadına benzersınız.su otobuste horlayarak uyuyup ınkar eden:))
İyi hemen ben konuyu değiştireyim ve sinir olduğum şeyi söyleyeyim iş yerimde bir kadın var , üst kat ev oranın işlerine bakıyor 30 senelik emektar, kadın bir tuhaf sinir oluyorum ya hamileliğimin ilk gününden beri her şeyime karışıyor , patronlar karışmıyor yediğime içtiğime o karışıyor , yok onu ye yok bunu yeme ,her gün inceliyor yüzün şişmiş şuran bööle olmuş , bugün de pat diye yemek yerken geldi ayaklarımı inceledi ayakların şişmiş tuzlu yeme diyor bana , bende ekstra tuz atmıyorum içinde ne varsa onu yiyorum dedim ...Ofisimiz de yemek seçme şansım yok , muhit olarak da pahalı bir yer her gün dışarda yiyemem , evden de getirmem çünkü hep birlikte oturup yiyoruz anlayacağınız her öğlen yemek yerken biri bana karışıyor ve ben bu duruma sinir oluyorum kadın yaşlı aksi ve hasta , laf söyleyemiyorum ama bir gün kalbini fena kırıcam evde kalmış kızı var 34 yaşında bence çekemiyor üslubuda sinirime dokunuyor anaç bir şekilde söylese hak vericem ama cadı gibi yırtınıyor .
bende öle bi çizgi yok henüz olmazsa olmuyormu???kaydirigubbakcemile3
yokmu yakın bi yerler alıp gelebileceğin ay bide sen tüm gün kapalı bi labaratuardamısın kıyamam bensana??? bende meyve sıkıntısı çekiyorum son günlerde biraz daha artsa şöle adını vermiyim beklediğim meyveler ....bi vakti gelse de yesemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?