2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım çok incesiniz valla.siz olmasanız hiç çekilmicek iş güççççç

valla Ela cığım senin enerjini takdir ediyorum bütün gün hadi biz bilgisayarla çalışıyoruz ister istemez başındayız sen iyi bakabiliyorsun ben evde olunca giremiyorum valla canım git uzan biraz bizim içinde valla evde olsam bir saniye beklemem

sizin göbüş çizgileriniz çıktı benım kı koyulaşıyo...ama göbegimin üstüne dogruda çıkıyo bu yaaa.göbegı tam ortadan bölüyo çok ılgınççç

hamılelere ozel koltuk yapsınlar ısyerlerınde sooole ayaklarını uzatıp yatabıleceklerı:)ama o zaman hepınız aksam kı bkm mutfaktakı skectekı kadına benzersınız.su otobuste horlayarak uyuyup ınkar eden:))

evet çok acıktım yanıma birşey almadım bugün aceleyle çıktım yavrukuş çok acıktıcokacimcoook

yokmu yakın bi yerler alıp gelebileceğin ay bide sen tüm gün kapalı bi labaratuardamısın kıyamam bensana??? bende meyve sıkıntısı çekiyorum son günlerde biraz daha artsa şöle adını vermiyim beklediğim meyveler ....bi vakti gelse de yesemmm

ıyı de denızcım ben zaten gunduz normal ısımı sız sohbet ederken yapıorum gelıp ıkı laf atıp gıdıorum.ve ısım bıtınce de uzanıp kucagıma laptopu alıorum benım ıcın zevk halıne donusuo yanı burda yazısmak.sızın ıcın ekstra yaptgm bısıy yok malesef:)

ya cahıllık işteklava:.... hatta kocama dedim oglunun kafası sana çekmış büyük olcak dedim...sırnaşık şeysırnaşık şey

ay ben akşam seyredemedim onu yaaaasenağlamasenağlama

ıyi hemen ben konuyu değiştireyim ve sinir olduğum şeyi söyleyeyim iş yerimde bir kadın var , üst kat ev oranın işlerine bakıyor 30 senelik emektar, kadın bir tuhaf sinir oluyorum ya hamileliğimin ilk gününden beri her şeyime karışıyor , patronlar karışmıyor yediğime içtiğime o karışıyor , yok onu ye yok bunu yeme ,her gün inceliyor yüzün şişmiş şuran bööle olmuş , bugün de pat diye yemek yerken geldi ayaklarımı inceledi ayakların şişmiş tuzlu yeme diyor bana , bende ekstra tuz atmıyorum içinde ne varsa onu yiyorum dedim ...Ofisimiz de yemek seçme şansım yok , muhit olarak da pahalı bir yer her gün dışarda yiyemem , evden de getirmem çünkü hep birlikte oturup yiyoruz anlayacağınız her öğlen yemek yerken biri bana karışıyor ve ben bu duruma sinir oluyorum kadın yaşlı aksi ve hasta , laf söyleyemiyorum ama bir gün kalbini fena kırıcam evde kalmış kızı var 34 yaşında bence çekemiyor üslubuda sinirime dokunuyor anaç bir şekilde söylese hak vericem ama cadı gibi yırtınıyor .

ilahi gülcan alemsin haaa :)) şimdi öyle görünmesine bakma sen
bir dahaki gittiğinde dr.a sor bari kilosunu sen sormazsan söylemiyorlar
ben karar verdim bizim ultrason makınaları damdık bişey kesin...
benim dr.unda çıkan ultrason kagıtlarında kilo boy falan yazmıyor sorunca bakıp söylüyor ekranda yazıyor ama kagıtta yazmıyor

yaa rahat bir kolyuk dedin de aklıma geldi
şu emzirme koltukları dehşet rahat yaaa bebekle birlikte anne de uyur rahatlıkla
bir otur kalkmak istemezsin acayip dinlendiriyor insanı yumuşacık birde sallanıyor yaa offfff otur al kuzunu kucağına ondan sonra deymeyin keyfime :))

Ela valla evde olmak için neler vermezdim ne güzle işte bir yandan evinin işini yapıyorsun bir yandan bizle takılıyorsun çalışmak çok zoruma gidiyor hele sıcaklarda daha da zor olcak
Yasemin valla boş ver söyle laf altta kalma yaşlı olsun oda haddini bilsin

ay böleleri çevremizde çok maalesef takma kafana cnm sık dişini biraz daha az kaldı bu kadarını atlattık çok şükür

evet canım ve işyeri şehire uzak mesafede gidemiyorum. senağlama arkadaş işi varmış gitti biraz kırıntı istedim sağolsun getirecek inşallah unutmaz:1no2: meyve ayyynen canım deli gibi meyve yiyesim var ama ne yesem ne alsam bilemiyorumfisfisfis

oowwww baya sınır olmusuz.e yasemıncım sen bu kadının hasta oldugunu kendı agzınla solemıssın zaten nıe takıosun canım o zaman o konussun sen hıı de kafa salla gec.hıc sınırını bozma canım.ınsanlar ole ıste.napalım.bugun de benım gobegımın kucuk oldugunu soledıler kuaforde.6aylık nası bı gobek beklıolarsa.ki kucuk dııl daha kucuk olan arkadaslar var ve bu da normal bı durum.evet oyle dedım gectım napım laf mı yarıstırayım onunla.velhasıl takmıcaz kuzum kımseyı baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…