İyi hemen ben konuyu değiştireyim ve sinir olduğum şeyi söyleyeyim iş yerimde bir kadın var , üst kat ev oranın işlerine bakıyor 30 senelik emektar, kadın bir tuhaf sinir oluyorum ya hamileliğimin ilk gününden beri her şeyime karışıyor , patronlar karışmıyor yediğime içtiğime o karışıyor , yok onu ye yok bunu yeme ,her gün inceliyor yüzün şişmiş şuran bööle olmuş , bugün de pat diye yemek yerken geldi ayaklarımı inceledi ayakların şişmiş tuzlu yeme diyor bana , bende ekstra tuz atmıyorum içinde ne varsa onu yiyorum dedim ...Ofisimiz de yemek seçme şansım yok , muhit olarak da pahalı bir yer her gün dışarda yiyemem , evden de getirmem çünkü hep birlikte oturup yiyoruz anlayacağınız her öğlen yemek yerken biri bana karışıyor ve ben bu duruma sinir oluyorum kadın yaşlı aksi ve hasta , laf söyleyemiyorum ama bir gün kalbini fena kırıcam evde kalmış kızı var 34 yaşında bence çekemiyor üslubuda sinirime dokunuyor anaç bir şekilde söylese hak vericem ama cadı gibi yırtınıyor .
bende de yok çizgi olur heralde olmadan da kaydirigubbakcemile3
bencede kimseyi takmamak he diyip geçmek lazım laf etiştirmye kalksak hangi birine yetiştirecegiz kioowwww baya sınır olmusuz.e yasemıncım sen bu kadının hasta oldugunu kendı agzınla solemıssın zaten nıe takıosun canım o zaman o konussun sen hıı de kafa salla gec.hıc sınırını bozma canım.ınsanlar ole ıste.napalım.bugun de benım gobegımın kucuk oldugunu soledıler kuaforde.6aylık nası bı gobek beklıolarsa.ki kucuk dııl daha kucuk olan arkadaslar var ve bu da normal bı durum.evet oyle dedım gectım napım laf mı yarıstırayım onunla.velhasıl takmıcaz kuzum kımseyı baska yolu yok
evet canım sabah bir ara naber nasılsın dedik bişbirimize o kadar :))emsal cim cnm görüşemiyoz cnm
İyi hemen ben konuyu değiştireyim ve sinir olduğum şeyi söyleyeyim iş yerimde bir kadın var , üst kat ev oranın işlerine bakıyor 30 senelik emektar, kadın bir tuhaf sinir oluyorum ya hamileliğimin ilk gününden beri her şeyime karışıyor , patronlar karışmıyor yediğime içtiğime o karışıyor , yok onu ye yok bunu yeme ,her gün inceliyor yüzün şişmiş şuran bööle olmuş , bugün de pat diye yemek yerken geldi ayaklarımı inceledi ayakların şişmiş tuzlu yeme diyor bana , bende ekstra tuz atmıyorum içinde ne varsa onu yiyorum dedim ...Ofisimiz de yemek seçme şansım yok , muhit olarak da pahalı bir yer her gün dışarda yiyemem , evden de getirmem çünkü hep birlikte oturup yiyoruz anlayacağınız her öğlen yemek yerken biri bana karışıyor ve ben bu duruma sinir oluyorum kadın yaşlı aksi ve hasta , laf söyleyemiyorum ama bir gün kalbini fena kırıcam evde kalmış kızı var 34 yaşında bence çekemiyor üslubuda sinirime dokunuyor anaç bir şekilde söylese hak vericem ama cadı gibi yırtınıyor .
delikafaduldendelikafadulden ben de çok afedersiniz göbeğimi almak mecburiyetinde kaldım bu kez çok fena kıllandım hormonlar bayağı düzensizleşti demek ki. Bir baktım kahverengi çizgi bir sevindim ki anlatamam ne oluyorsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende de var bende de vardelikafadulden
kızlar agdayı yapan kız dedı kı buraya gelen bazı hamılelerde bıkını bolgesı acayıp kararmıs oluo sızın hıc oyle olmamıs ne guzel dedı.ılk kez duydum ben de bıkını bolgesı kararan varmı aranızda?
canım bende hamilelik öncesi alıyordum ama şimdi almıyorum bende çok rahatsızım ama dr. alma dedi karın içi zara ve bebeğe zarar veriyormuş bende korktum
bence sende dikkat et
bu arada o çizgi bende de var :)) eminim er yada geç herkezde olacak hamile doğum yapan tüm tanıdıklarım da var o çizgi çünkü :))
kızlar agdayı yapan kız dedı kı buraya gelen bazı hamılelerde bıkını bolgesı acayıp kararmıs oluo sızın hıc oyle olmamıs ne guzel dedı.ılk kez duydum ben de bıkını bolgesı kararan varmı aranızda?
gulcancım bu senın ıcın canım
Gebelik muayenelerenizde yapılan ultrasonografide bebeğinizin ölçüleri (uyluk kemiği (FL), baş çevresi (HC), şakaklar arası mesafe (BPD) ve karın çevresi (AC) gerçekte (yani SAT'ınıza göre hesaplanan) haftanızla uyumlu olmayabilir ve çoğu durumda böyledir. Ultrasonografi cihazı doktorunuzun aldığı ölçümü kendi içinde yüklü olan ortalama değerlere göre gebelik haftasına çevirir ve çıkan değer sizin gerçek gebelik haftanızla +/- 10 güne kadar farklılık gösterebilir. Özellikle son haftalarda bebeğiniz ortalama değerlerden farklı çıkabilir. Değerler çok daha farklı çıktığında (genellikle ölçümler iki haftadan daha ufak veya büyük çıktığında) normaldışı bir durum (iri bebek veya gelişme geriliği) gündeme gelebilir.
evet canım ve işyeri şehire uzak mesafede gidemiyorum. senağlama arkadaş işi varmış gitti biraz kırıntı istedim sağolsun getirecek inşallah unutmaz:1no2: meyve ayyynen canım deli gibi meyve yiyesim var ama ne yesem ne alsam bilemiyorumfisfisfis
evet canım bende duymuştum iyi olmadığını fakat öyle çirkin göründü ki gözüme dayanamadım galiba tavsiyeni dinleyeceğim.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?