2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım öyle kişilerden uzak duracaksın, bir de söylediklerini duymazlıktan gel bence... Hiç kafana takma... Hatta çok kızarsan in kızılaya, bizim işyerinde aşçımız ev yemekleri yapıyor :) bayağı da güzel olur hani :) beraber yeriz....

bende de yok çizgi olur heralde olmadan da kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden ben de çok afedersiniz göbeğimi almak mecburiyetinde kaldım bu kez çok fena kıllandım hormonlar bayağı düzensizleşti demek ki. Bir baktım kahverengi çizgi bir sevindim ki anlatamam ne oluyorsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende de var bende de vardelikafadulden

denızcım canım,her zaman soluorum allah sıze guc kuvvet versın bu sıcaklarda kolay diil.neyse az kaldı sayılır dogum ıznıne deyıp bıraz moral verelım sıze

bencede kimseyi takmamak he diyip geçmek lazım laf etiştirmye kalksak hangi birine yetiştirecegiz ki
benimde göbeğime 5 buçuk aylık kocaman diyorlar sinir oluyorum ama doğrudur diyorum çekip gidiyorum birde benim eltimde hamile geçen gün maşallah iyi kilo almışsın diyo kendi almamış ya bende dedim kocam sağolsun hiç bişeye el sürdürmüyor dedim :))
emsal cim cnm görüşemiyoz cnm
evet canım sabah bir ara naber nasılsın dedik bişbirimize o kadar :))
bu ara msn e fazla giremiyorum girsemde uzun kalamıyorum ara ara dinleniyorum ya aç kapa olmasın diye birde pc uylu moduna geçiyor bir süre sonra herşeyi otamatik kapatıyor milley diyecek kız kafayı msn i bir açıp bir kapatıyo demesin diye açmıyorum :))

aman canım çekemiyormuş işte sen söylüyorsun boşver gitsin:mymeka: takma kafana günde kırk kişi kırk şey söylüyor göbek aşağıda göbek yukarıda göğüs kocaman yok ayakların büyüdü mü herşeyim iyi benim de geç boşver:sm_cool:

gulcancım bu senın ıcın canım

Gebelik muayenelerenizde yapılan ultrasonografide bebeğinizin ölçüleri (uyluk kemiği (FL), baş çevresi (HC), şakaklar arası mesafe (BPD) ve karın çevresi (AC) gerçekte (yani SAT'ınıza göre hesaplanan) haftanızla uyumlu olmayabilir ve çoğu durumda böyledir. Ultrasonografi cihazı doktorunuzun aldığı ölçümü kendi içinde yüklü olan ortalama değerlere göre gebelik haftasına çevirir ve çıkan değer sizin gerçek gebelik haftanızla +/- 10 güne kadar farklılık gösterebilir. Özellikle son haftalarda bebeğiniz ortalama değerlerden farklı çıkabilir. Değerler çok daha farklı çıktığında (genellikle ölçümler iki haftadan daha ufak veya büyük çıktığında) normaldışı bir durum (iri bebek veya gelişme geriliği) gündeme gelebilir.

Yok kadına cevap vermiyorum netice de yaşlı , ama her gün her gün daral geldi uzak duracak bir pozisyonda yok kadın tüm gün ofiste gezinip duruyor , ya desem ofisin malını kıskanıyor kendi yanımdan getirdiklerime bile karışıyor of valla insan kahrı çekmek çok zor ...

canım bende hamilelik öncesi alıyordum ama şimdi almıyorum bende çok rahatsızım ama dr. alma dedi karın içi zara ve bebeğe zarar veriyormuş bende korktum
bence sende dikkat et
bu arada o çizgi bende de var :)) eminim er yada geç herkezde olacak hamile doğum yapan tüm tanıdıklarım da var o çizgi çünkü :))

kızlar agdayı yapan kız dedı kı buraya gelen bazı hamılelerde bıkını bolgesı acayıp kararmıs oluo sızın hıc oyle olmamıs ne guzel dedı.ılk kez duydum ben de bıkını bolgesı kararan varmı aranızda?

Evet ya insanlar ne kadar meraklı ,ölçüp biçmeye çok az tanıdığım var sadece gözümün içine bakıp konuşan , sinir oluyorum konuşurken üstünü başını kaşını , gözünü inceleyen insanlara niye kusur arıyorsun ki , neyi paylaşamıyorsun neyi çekemiyorsun ,Allah hepimizi ayrı ayrı yaratmış aynı olamayız ki ...

ahh yasemıncım öle kadınlardan ben neler çekıyorum...herkes prof olmuş haberımız yok...ben kımseye tepkıde veremem şakayla karışık yüzünede vuramam..içime atarım aglarım anca....en ii yisimi uzak durmak bölelerınden....ınsanlar hep kıskandıgı için sölüyo aslında...çekememezlık var....ınsanlar hakkımızda ne düşünüyorsa allah onlara 100 katını versin

Hayır canım benim koltukaltlarım karardı ama ilerki dönemlerde kararma olabileceğini duydum bende , kararırsa korkma sakın :))) Ama biraz da esmerlere özgü diye biliyorum ...

evet canım bende duymuştum iyi olmadığını fakat öyle çirkin göründü ki gözüme dayanamadım galiba tavsiyeni dinleyeceğim.kaydirigubbakcemile5

ben ilk defa duydun canım (

canım benım çok teşekür ederımŞeniz...ben sizi çok sevıyorum....hiç bi amaç gözetmeksızın biribirimize yardım ediyoruz...iyiki varsınız....:1hug:

Benim derdim sürekli pohpohlanmak değil aman ne cicisin de demesin kimse , benim derdim bir süreç bu ve tabiki olumlu olumsuz fiziksel değişiklikler yaşayacağım , psikolojikte ... Ama sen benim zaten bildiğim bir şeyi bir de aşşalar ibi söylersen ee ben sinir yaparım sonra da hamile kadınalr sinirli oluyor derler, herkes patavatsızca yüzüne herşeyi söylerse tabi sinirlenirsin hamile olmak demek milletin gazını almak demek değil ...

evet aynen yaaa çeşit azaldı iyiceee

evet canım bende duymuştum iyi olmadığını fakat öyle çirkin göründü ki gözüme dayanamadım galiba tavsiyeni dinleyeceğim.kaydirigubbakcemile5

neyse almışsın ya artık muhtemelen doğuma kadar gider sana :))
insan alışkın olmayınca dayanamıyor ama yapacak bişey yok şimdi bile açıp baktım acaba diyorum zaman zaman ama dr.a sorarken eşim yanımdaydı ben göbeğimdeki kılları yolsam oda beni yolar sanırım :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…