2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

DıLEK canım benim nerelerdesin sabahtan beri hiç sesin çıkmadı özledim ben sizi yaa

kızlar yaa benım bır sorum olcak. malum sıcaklar arttı. güneşe cıktıgım zaman yuzum domates gıbı kızarıyo ustelık gunes koruyucuda kullanıyorumm. off yaa hıc ıse yaramıyo. baska ne yapabılırım yuzumun kızarmaması ıcınn bılgısı olan varmısenağlama

vajına bolgesının kararmasını ılk defa duydum bnde öle bişey yok hatta gittim baktım yıne yokk...aman olmasın zaten...

canım benım çok teşekür ederımŞeniz...ben sizi çok sevıyorum....hiç bi amaç gözetmeksızın biribirimize yardım ediyoruz...iyiki varsınız....:1hug:

ben de burdakı herkesı artık kardesım gıbı gorıorum.mesela baska ayın annelerını okuyunca yok dıorum bızım eylul annelerının sohbetı daha tatlı.bana mı oyle gelıo bılmıorum.ama yasasın:enbuyukkk:

haahhhhh tam yarama parmak bastın (
sabah öğlen sıcağına kalmadan gidip ilaçlarımı alayım yavaş yavaş geze dedim
yüzüme koruyucumu sürdüm çıktım
saat 11 de evden çıktım 1 saat sürmadi gidip gelmem
eve bir geldim ter içinde kalmışım aynaya baktım amaaanınnnn pancar gibi olmuşum
korktum bir an elimi yüzümü ayagımı yıkadım yarım saatte anca kendime geldim
ne yapacağız kızlarr biz

ay bileme ki görmek nasip olmuyo ki anlayayım kararmış mıkaydirigubbakcemile3 benimde çizgim hala yok kızlar.. ama olacak bütün hamilelerde olur çünkü

yalnız degılmısım demekkı mıllete bakıyom beyaz beyaz dolasıyo bende kırmızı kırmızı dolasıyomm bu yuzden yaz mevsımını hıc sevmıyorummmm

sende beyazsın benım gibi bende öelyim kıpkırmızı oluyorum...ama bi çaresi varmı bılmıyrummm

canım benım çok teşekür ederımŞeniz...ben sizi çok sevıyorum....hiç bi amaç gözetmeksızın biribirimize yardım ediyoruz...iyiki varsınız....:1hug:

bende öyleyim kızlar gelmezsem sizi ve ne durumda oldugunuzu görmezsem aklım kalıyor sizde. birde öyle alıştım ki hiç dışarıya çıkmasam sıkılmam sizinle zaten çıkmıyorum daa :))) akşam eşim geliyor ben pc başında hafta sonu geliyor gidiyor ben pc başında bazen hadi artık kalk dinlen yeter artık diyor :))
Kızlar sakın göbeğinizi almayın , bu değişiklikler doğumdan sonra kaybolacak cinsten alırsanız , gitmez belki ...
aman Allah korusun ama dediğin gibi dr.da alamayın zararlı dedi hamileikten oluyor doğumdan sonra dökülecek onlar dedi

kızlar(doktorumu aradım bu lanet hemoroid için.genel cerraha gorunmen lazım sen gebelık haftanı soyle o senı muayene edıp gerekjlı ılacı verır dedı.ama elle muayene edecek dımı(((((

yalnız degılmısım demekkı mıllete bakıyom beyaz beyaz dolasıyo bende kırmızı kırmızı dolasıyomm bu yuzden yaz mevsımını hıc sevmıyorummmm
değilsin canım bak gülcan da öyleymiş :))
sende beyazsın benım gibi bende öelyim kıpkırmızı oluyorum...ama bi çaresi varmı bılmıyrummm
canım ben çok beyaz tenli değilim ama çok esmerde sayılmam aynı dert bendede var tenle alakalı bişeydir belki bilemiyorum ki
kıpkırmızı oluyorum dışarıya çıkınca

kızlar(doktorumu aradım bu lanet hemoroid için.genel cerraha gorunmen lazım sen gebelık haftanı soyle o senı muayene edıp gerekjlı ılacı verır dedı.ama elle muayene edecek dımı(((((

canım neyle ederse etsınler. sıkıntısı cekecegıne dr gorsun. belkı sadece bakarlar. hatta hamılesın elle zorlayacagını sanmam

Canım benim burdayım ama acayip yoğunum bu nedenle bugünlük yalnızca okumakla yetiniyorum çok işim var çünkü... Bende sizleri çok özledim tatlım.

canımın içiii kıyamam ben sana
neyseki 1 saat kaldı yarında tatil dinlenirsiniz eylül le birlikte bol bol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…