2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım neyle ederse etsınler. sıkıntısı cekecegıne dr gorsun. belkı sadece bakarlar. hatta hamılesın elle zorlayacagını sanmam

ahh ah.kıme ne kotuluk etmısım de bu bende cıkmıs kız meryem.ne zor seymıs anacım.yarın hastane acık olursa gozumu karartıp gıdecem bacım

eeee ben nasıl görüyorummmCADIARZU

özge bişey sorcam gülmeyın:asigim: ama ben sabahtan beri düşünüyom o göbek senın değil dimi

ahh ah.kıme ne kotuluk etmısım de bu bende cıkmıs kız meryem.ne zor seymıs anacım.yarın hastane acık olursa gozumu karartıp gıdecem bacım

Ah canım ah ben de azdığı zamanlar aynı şeyi söylüyorum benim ne suçum vardı diyorum ama yapacak bir şey yok özellikle annede babada olunca genetik olarak bireylerde olabiliyormuş , bir bağırsak zorluğu çekince olabiliyor , inşallah dr. görürde bir çaresi olur . Ama fisur oluştuktan sonra ne yazık ki tek çare cerrahi müdahale ben tırstığım için senelerdir gitmiyorum ...

Kızlar buarada benim ayağımdada mantar var maalesef. Bende bundan çekiyorum. Ama ilaç kullanamıyorum korkumdan. Doktora gittiğimde sorucam. Başka benim gibi olan varmı ?

kızlar herkese iyi akşamlar çalışmayanlar iyi tatiller çalışacaklara Allah kolaylık versin

bende normalde tuysuz olmama ragmen gobegimin ustu baya bir tuylendi ama dogumdan sonra gecer sakin alma diyor herkes o yuzden dokunmadim.

cilli ve cok acik tenli oldugum icin bende yuzume 30 faktor krem suruyorum henuz kizarma olmadi.

bende dun agdaya gittim ordaki kizda bana son haftalarda acayip sisiyor orasi cok kotu oluyor dedi tirstim
insallah bizim olmaz

özgecım benım babamda mantar vardı.kasır kanatırdı.ama mavı kapaklı bı krem kullandı kremın adı "t " harfıyle baslıo.ve koselı bı kapagı yok yuvarlak bı kapagı var.ama o kadar ıyı geldı kı sımdı yok mantarı.sen de bı eczacıya sor ıstersen.

cnm biliyorum travazol kremin ismi ama bir zararı olmasın bebeğe diye sürmüyorum. Doktora sorucam arıtk perşembe günü. Belki kullanabilirim.

ne pısırıcem ben kızlatr ya akıl verın.ama yaopması kolay olsun:)

bugun aynı soruyu soran arkadasıma cevabımı aynen gonderıyorum

kıyma al hemen köfte yap azcık kızart tencerının altına cığ patates dogra ustune kızarmıs köftelerı onun ustune bıraz domates bıraz bıber buyuk dogra domateslı suyunu yap
at ocaga yarım saate pişer bu arada bır pılav bır corba tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…