2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buarada benim ayağımdada mantar var maalesef. Bende bundan çekiyorum. Ama ilaç kullanamıyorum korkumdan. Doktora gittiğimde sorucam. Başka benim gibi olan varmı ?

daha önce yazmıştım benim ayakta diil ama vücudumda çıktı doktora sordum ilaç kullanılıyomuş ama tabi önce doktora gidilicek hamile olduğun söylenicek vs beni çok rahatsız etmiyo bende gitmedim valla ama duş jeli falan kullanmıyorum artık zeytin yağı sabunu kullanıyorum doğal dikkat ediyorum bide napiim bi o eksik kalsın şimdi göz diş bissürü doktora gittim sıkıldım artık

Ayy akşam çalışmakta çok zor ya. Allah yardımcın olsun cnm bnm

sagol seker yaaaaaaa hemde ne kadar zor geliyor sormaaaaaaaaaaaaaaaa aksam 9da evde olucammmmmmmm neyse ben kaciyorum kendinize iyi bakin optum oglusumun ezgi naza selami varrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

Ama bu kaşıntısı beni deli edecek ya. Çıldırıyorum resmen. -tatlicadiarzu- bir çözüm yolu söyle inşallah doktorum tabi başka doktora gitmeden dediğin gibi

kız meryem kolay olsun dedık sen tam takım yemek cıkardın.bızı anca menemen paklar ozgenın dedıgı gıbı.ha onlar olsa yenmez mı hiç ama su durumda bende hakkaten onu yapacak g..t yok:))))bılıosun:))

Hamilelikte , hastalıklar hiç çekilmiyor ya özellikle havalar ısındı daha da bunaltır bence ... Aman hiç birimiz hasta olmayalım da uğraşmayalım da ...

sagol seker yaaaaaaa hemde ne kadar zor geliyor sormaaaaaaaaaaaaaaaa aksam 9da evde olucammmmmmmm neyse ben kaciyorum kendinize iyi bakin optum oglusumun ezgi naza selami varrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

Saol tatlım aldık öpücüğünüzü kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin dikkat et kendine

kız meryem kolay olsun dedık sen tam takım yemek cıkardın.bızı anca menemen paklar ozgenın dedıgı gıbı.ha onlar olsa yenmez mı ama su durumda bende hakkaten onu yapacak g..t yok:))))

Ben bu sıcakta zaten tam tekmil yemek yapanlara da gıptayla bakıyorum özellikle çorba hiç yapmam ben , çok nadir tarhana olur oda domatesli ...

kız meryem kolay olsun dedık sen tam takım yemek cıkardın.bızı anca menemen paklar ozgenın dedıgı gıbı.ha onlar olsa yenmez mı hiç ama su durumda bende hakkaten onu yapacak g..t yok:))))bılıosun:))

menemen yemekmı yaf:) ben yapıyım desem adam begenmezde:) yaa bana cok kolay gelıyor o yemek:)

Ama bu kaşıntısı beni deli edecek ya. Çıldırıyorum resmen. -tatlicadiarzu- bir çözüm yolu söyle inşallah doktorum tabi başka doktora gitmeden dediğin gibi

ahh canım bilmemmi babam çok çekti kesin verir bişey doktor belki kremleri kullanabiliyosundur ilaçlar ağır oluyo ama

canım acaip sıkıldı bu gün akşamda kına gecesi var. oğluşumla bir iki tur halaya gireriz göçmen halayına

neyse ben cıkıyom kızlar kendınıze ıyı bakın. konu ıle ılgılı kımse bılgı vermedı ama olsn belkı yardımcı olan bırı cıkar hayırlı aksamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…