Kızlar buarada benim ayağımdada mantar var maalesef. Bende bundan çekiyorum. Ama ilaç kullanamıyorum korkumdan. Doktora gittiğimde sorucam. Başka benim gibi olan varmı ?
Ayy akşam çalışmakta çok zor ya. Allah yardımcın olsun cnm bnm
daha önce yazmıştım benim ayakta diil ama vücudumda çıktı doktora sordum ilaç kullanılıyomuş ama tabi önce doktora gidilicek hamile olduğun söylenicek vs beni çok rahatsız etmiyo bende gitmedim valla ama duş jeli falan kullanmıyorum artık zeytin yağı sabunu kullanıyorum doğal dikkat ediyorum bide napiim bi o eksik kalsın şimdi göz diş bissürü doktora gittim sıkıldım artık
sagol seker yaaaaaaa hemde ne kadar zor geliyor sormaaaaaaaaaaaaaaaa aksam 9da evde olucammmmmmmm neyse ben kaciyorum kendinize iyi bakin optum oglusumun ezgi naza selami varrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.
kız meryem kolay olsun dedık sen tam takım yemek cıkardın.bızı anca menemen paklar ozgenın dedıgı gıbı.ha onlar olsa yenmez mı ama su durumda bende hakkaten onu yapacak g..t yok:))))
çok yoğun ve sıkıntılıydı kızlar çok sıkıldım
cnm benim kıyamam sana. Çokmu yordular seni. ? Göster hangisi döveyimklava:
kız meryem kolay olsun dedık sen tam takım yemek cıkardın.bızı anca menemen paklar ozgenın dedıgı gıbı.ha onlar olsa yenmez mı hiç ama su durumda bende hakkaten onu yapacak g..t yok:))))bılıosun:))
Ama bu kaşıntısı beni deli edecek ya. Çıldırıyorum resmen. -tatlicadiarzu- bir çözüm yolu söyle inşallah doktorum tabi başka doktora gitmeden dediğin gibi
müdür olan kızı ağlattı beni sinir etti salak
ahh canım bilmemmi babam çok çekti kesin verir bişey doktor belki kremleri kullanabiliyosundur ilaçlar ağır oluyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?