2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya töbe töbe de şebnem özinalın kızı aynı babaıs ne yazıkki yaa bide toroman acayip tatlı ama güldüren cinsinden töbe yarabbıııım benden ne çıkcak acep yaaaa

neyse kızlar ben kacıom yoksa o begenmedıgınız menemenı de yapamıcam:))))kendınıze ve bebelere ıyı bakın allaha emanet olun

kızlar bende kaçıyorum opüyorum hepınızı. işlerimi toparlıyım. bircanım üzme kendını boşver

slm kızlar gündüzcü gurubu teker teker çıkıyor sıra akşamcılarda yani bende...ben gelincede pek kimse kalmıyo...nasılısnız bakalım bebeler nasıl...benim bebe içimde durmadan kıpırdıyo teyzeleri...aman maşallah...:CüvCüv:

sivaslı geçmiş olsun tatlımmm...kıpır kıpırlar demı artık daha çok hissediyoruz yavrularımızı....

canlarım çok saolun.... berbat durumdayım hapşırıyorum öksürüyorum gözlerimden yaşlar akıyo :S neyse bebegim iyi olsunda geçer....yavrucuklarımız bizle olduklarını artık dahada .çok hissettiriyo :):):)

günaydın canlarım.
hepinizi o kadar çok seviyorum ki bu sıkıcı iş yerinde tek tesellim sizsiniz o kadar zor geldim ki işe sizde olmasanız inanaın çok zor. iyi ki ksk. klubü var iyi ki sizler varsınız. hepinizi çooooooooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooooook seviyorum.

herkes nasıl? güzel melekler nasıl?

biz şimdi kahvaltı yaptık oğluşumla herkese kahvaltıları afiyet olsun yarasın bebiklerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…