Günaydın Bircancım merak etme , ben de çalışıyorum aslına bakarsan internete girmek için geldimKızlar hepimizin 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlu olsun bu arada bugün anneciğimin doğum günü :) Yanında değilim aradım kutladım ...
iyiyim bircancım
dün yazdıklarınız okudum bir sayfa atladım bir sayfa okudum anca bitti :)
sana da günaydın ve bayramın kutlu olsun
yazık sizi bugün de mi çalıştırıyorlar?
Teşekkür ederim özgecim :)) Napayım açtım radyoyu oturduğum yerde dans ediyorum :)) Yoksa bugün hiç geçmez Ankara memur şehri böyle tatillerde şehir bomboş oluyor ne güzel ...
Günaydın genç anneler 19 mayıs bayramınız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!
Hep genç kalalım inşallahalkisalkisalkis
Bircancım sabah sabah senle benden başka kimse olmayacak sanırım , benim eşime de tatildi bugün yazık erkenden kalkıp beni getirdi , İş varken çalışmak koymuyor ama iş yok şu ara ve diğer çalışanlar izinli işte en sinir bozucu olan tarafı bu ...
sizlere de günaydın :)
ben fena bir gece geçirdim. size geçen hafta işaretlediğim göbeğimdeki o bölge yine acıdı . iğne batması , ütü yanığı dokununca hassasiyet hiç bir pozisyon fayda etmedi. ayaktayken oluyordu ama dün yatarken geçmedi. şimdi de batıp batıp duruyor. kimsede olmayan bir şey bende neden oldu bilmiyorum. sinir sıkışması sanki ama neden göbeğimde neden orada ve neden bu kadar şiddetli. doktoru arasam bir şey yapabileceğini de sanmıyorum
gunaydın kızlarrr bugun oglene kadar bende buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?