2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozicim, senin ayaklardaki sorun bende de var. ama kaşıntısızından. nefret ediyorum. bana hamile değilken de oluyor ama aldığım kremler fayda etmiyordu. şimdi göbeğimin acısı sırtımın ağrısı öyle bastırıyor ki ayaklarımı iplemiyorum. allah beterinden saklasın diye bu yüzden diyorlar işte.

sana tavsiyem ucu kapalı terlik bile giyme. en açığından terlik giy canım. ben kapalı ayakkabı ve mus çorap giydim son zamanlarda, zaten alt yapısı vardı azdılar. sıcaklayınca ayaklarım oluyor bu meret. ama her hangi bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum.

Evet cnm haklısın. Kapalı ayakkabı giymemek lazım. Zaten benimkilerde o yüzden azdı. Krem bende kullanamıyorum. Çünkü hamilelikte zararlıymış o kremler. Doktoruma gidince sorucam artık. Yoksada idare edicez bunu bu şekilde.

kahvaltı etmedim daha enerjim kötü. çakıldım kaldım laptopun başına. daha doğrusu ayağa kalkarsam acım artacak ondan korkuyorum.

neyseki bugün hava serin dün çok sıcaktı...

canım acaba bebekcikler birbirine dokunmak istiyor da seni mi bunaltıyor öyle bir video izlemiştim ben. İkiz bebekler birbirlerine dokunma ihtiyacı duyarlarmış belki ondandır:sm_confused:

canım benimde aynısı oluyor iğne batmesi gibi nefes alınca sağa sola dönerken batıyor hep arada oluyor sonra geçiyor ama oldumu canımı çok yakıyor.

geçmiş olsun tatlım senin tam nerende oluyor

evet tatlım haklısın değmez başkaları için bebeğimi üzmeye dimi?

canım acaba bebekcikler birbirine dokunmak istiyor da seni mi bunaltıyor öyle bir video izlemiştim ben. İkiz bebekler birbirlerine dokunma ihtiyacı duyarlarmış belki ondandır:sm_confused:

yok canım ya onunla alakası yoktur bacaklarını karnımıza çarpmalarını bile yumuşak yumuşak hissediyoruz. dokunsunlar birbirlerine minnoşlarım sevsinler birbirlerini...

sanırım ağırlık (göbeğimin) çok olmasa bile bana fazla geldi üst bölgeyi aşağı çekiyor ve kasıyor (göğü kafesimin alt bölgesinde açıklığın olduğu yerler var ya orası)

korkum sonraki aylar ne yapacağım...

eger agırlıktan oluyoırsa bu bel bantları sana fayda sağlar diye düşünüyorum

canım benimde aynısı oluyor iğne batmesi gibi nefes alınca sağa sola dönerken batıyor hep arada oluyor sonra geçiyor ama oldumu canımı çok yakıyor.

geçmiş olsun tatlım senin tam nerende oluyor

hatırlatmak için tekrar ekliyorum. ama bircan benimki ağrıyınca hiç bir şey yapamıyorum nefesimi kesiyor.

hımmm canım benim bende ondan şikayetçiyim doktora gidince soracağım. Bizim işyerinde tecrübeli anne var ona sordum karnın yukarı çıktığı için baskı yapar dedi normal belini dik tutmaya çalış dedi afedersin sopa yutmuş gibi oturuyorum ama biraz daha rahatım eskiye nazarandelikafadulden

evet tatlım haklısın değmez başkaları için bebeğimi üzmeye dimi?

Değmez tabi cnm. İyiki bebişlerimiz varya. Bende kendimi kötü hissettiğimde kızımla konuşuyorum. İyiki varsın annecim diyorum. Onlar bizim yaşama amacımız bence artık :ecrin_bebek:

ayy yubbiii ne akdar büyüdü kim bilir ezgi nazım hihoyyyt

Evet yaaaa kızım kocaman olmuştur artık. Yaşasınnnn kaydirigubbakcemile2

eger agırlıktan oluyoırsa bu bel bantları sana fayda sağlar diye düşünüyorum

msmscim ama göbeğimi elimle tutuyorum o da olmuyor. ama her halükarda alacağım ben o bandı. antalyada nerden alacağım bilmiyorum. netten sipariş veririm bugün belki.

neyse yaaa boşverin beni mıy mıy amma ağladım çene yaptım size. istanbul nasıl kızlar izmir nasıl hava nasıl oralarda bunalıyor musunuz? :)

msmscim ama göbeğimi elimle tutuyorum o da olmuyor. ama her halükarda alacağım ben o bandı. antalyada nerden alacağım bilmiyorum. netten sipariş veririm bugün belki.

elinle tutmak gecici cözüm yani anında bır rahatlama olurmu bılmıyorum. Allah şifanı versin canım. artık gebekliğimizin balayı dıye adlandırılan kısımlarıda bıtmek uzere. bu sebeple sacma yerlerde bıze sacma gelen agrılar vs oluyormus. su an olan agrıların ılerıde artmaması ıcın mutlaka tedbır almak lazım

hatırlatmak için tekrar ekliyorum. Ama bircan benimki ağrıyınca hiç bir şey yapamıyorum nefesimi kesiyor.

benimki biraz daha aşşaığıda göbek deliğimin üstündeyanında oluyor batmaya başlayınca nefes alamıyorum alınca yürüken ayrı acı veriyor doktora sorucam bende sanırım aynı acıyı hisediyoruz ne zaman olcağı geçiceği belli olmuyor

günaydın kızlaaarrrr :) :) :)
19 Mayısımız, aynı zamanda Atamızın doğum günü kutlu olsuunnn :)
bu arada o ağrıdan bende de oluyor bircan, yürürken nefesim kesiliyor kalıyorum olduğum yerde :bbo:
sancı giriyor tam göbeğimin 2-3 parmak sağına, anneme sordum çok normal dedi...
ani hareketlerde falan da olur onun için ani hareket yapmamaya çalış dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…