mozicim, senin ayaklardaki sorun bende de var. ama kaşıntısızından. nefret ediyorum. bana hamile değilken de oluyor ama aldığım kremler fayda etmiyordu. şimdi göbeğimin acısı sırtımın ağrısı öyle bastırıyor ki ayaklarımı iplemiyorum. allah beterinden saklasın diye bu yüzden diyorlar işte.
sana tavsiyem ucu kapalı terlik bile giyme. en açığından terlik giy canım. ben kapalı ayakkabı ve mus çorap giydim son zamanlarda, zaten alt yapısı vardı azdılar. sıcaklayınca ayaklarım oluyor bu meret. ama her hangi bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum.
sizlere de günaydın :)
ben fena bir gece geçirdim. size geçen hafta işaretlediğim göbeğimdeki o bölge yine acıdı . iğne batması , ütü yanığı dokununca hassasiyet hiç bir pozisyon fayda etmedi. ayaktayken oluyordu ama dün yatarken geçmedi. şimdi de batıp batıp duruyor. kimsede olmayan bir şey bende neden oldu bilmiyorum. sinir sıkışması sanki ama neden göbeğimde neden orada ve neden bu kadar şiddetli. doktoru arasam bir şey yapabileceğini de sanmıyorum
sizlere de günaydın :)
ben fena bir gece geçirdim. size geçen hafta işaretlediğim göbeğimdeki o bölge yine acıdı . iğne batması , ütü yanığı dokununca hassasiyet hiç bir pozisyon fayda etmedi. ayaktayken oluyordu ama dün yatarken geçmedi. şimdi de batıp batıp duruyor. kimsede olmayan bir şey bende neden oldu bilmiyorum. sinir sıkışması sanki ama neden göbeğimde neden orada ve neden bu kadar şiddetli. doktoru arasam bir şey yapabileceğini de sanmıyorum
Günaydın kızlar.. Nabersiniz? Bende bugün çalışanlardanım. Keşke bizde evde olsaydık :çok üzgünüm:
Buarada Hepimizin 19 Mayıs Bayramı kutlu olsun.
Bircancım kıyamam ben sana. Bizde seni çok seviyoruz. Ne olursa olsun kendini sıkmamaya çalış güzelim. İş hayatı maalesef böyle işte. Herzaman süper olmuyor. Bebeğin için sakin olmalısın. Şeniz
Yasemincim annenin doğumgünü kutlu olsun. Nice yıllara inşallah.
Günaydın Meryemcim ve Pembecim
Neyse moralimizi bozmayalım kızlar yaaaa. Buarada 2 gün kaldı minik kuzumu görmeye çok heyecanlıyımmmmmmm alkisalkisalkis
canım acaba bebekcikler birbirine dokunmak istiyor da seni mi bunaltıyor öyle bir video izlemiştim ben. İkiz bebekler birbirlerine dokunma ihtiyacı duyarlarmış belki ondandır:sm_confused:
Günaydın genç anneler 19 mayıs bayramınız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!
Hep genç kalalım inşallahalkisalkisalkis
yok canım ya onunla alakası yoktur bacaklarını karnımıza çarpmalarını bile yumuşak yumuşak hissediyoruz. dokunsunlar birbirlerine minnoşlarım sevsinler birbirlerini...
sanırım ağırlık (göbeğimin) çok olmasa bile bana fazla geldi üst bölgeyi aşağı çekiyor ve kasıyor (göğü kafesimin alt bölgesinde açıklığın olduğu yerler var ya orası)
korkum sonraki aylar ne yapacağım...
canım benimde aynısı oluyor iğne batmesi gibi nefes alınca sağa sola dönerken batıyor hep arada oluyor sonra geçiyor ama oldumu canımı çok yakıyor.
geçmiş olsun tatlım senin tam nerende oluyor
yok canım ya onunla alakası yoktur bacaklarını karnımıza çarpmalarını bile yumuşak yumuşak hissediyoruz. dokunsunlar birbirlerine minnoşlarım sevsinler birbirlerini...
sanırım ağırlık (göbeğimin) çok olmasa bile bana fazla geldi üst bölgeyi aşağı çekiyor ve kasıyor (göğü kafesimin alt bölgesinde açıklığın olduğu yerler var ya orası)
korkum sonraki aylar ne yapacağım...
evet tatlım haklısın değmez başkaları için bebeğimi üzmeye dimi?
ayy yubbiii ne akdar büyüdü kim bilir ezgi nazım hihoyyyt
eger agırlıktan oluyoırsa bu bel bantları sana fayda sağlar diye düşünüyorum
msmscim ama göbeğimi elimle tutuyorum o da olmuyor. ama her halükarda alacağım ben o bandı. antalyada nerden alacağım bilmiyorum. netten sipariş veririm bugün belki.
hatırlatmak için tekrar ekliyorum. Ama bircan benimki ağrıyınca hiç bir şey yapamıyorum nefesimi kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?