2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Pambe ıstanbulda hava cok guzel ama ıs yerınde bunun onemı yok:) ınsallah oglenden sonra acık alanda olucaz. Antalya nasıl sen ondan haber ver:)

msms cim hava serinledi . son bir kaç gün mevs. norm. üstü ve bunaltıcıydı. böyle güzel oldu.

senin zamanında inşallah daha makul bir sıcaklık olur. çok sıcak da çekilmmiyor. bu arada şehire inmeyi planlıyor musunuz?

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

pembe hani bel ağrılarına da iyi gelir diyorduk ya, bence şu geniş olan daha iyi olurmuş gibi geliyor....
https://www.deppo.com/?a=product.detail&productId=549539&tabIndex=1&analyitcs=1

ya şekerim işte onu petişko almıştı da çok sert gelmişti kullanılabilir gibi değil diyordu ya o yüzden incesini tercih ettim hususi
bir de antalya da yazın çekilmez öyle şeyler. biz üstü açık yattık dün gece. pikeler oramıza buramıza dolandı o kadar.

gunaydin sekerler nasilsiniz
hasta olanlara gecmis olsun.
bebislerini gorenlerin gozu aydinn
cici alanlar gulerek giydirsin

canım sanada geçmiş olsun bir daha olmasın hiç. seninde gençlik bayramın kutlu olsun Atamızında doğum günü kutlu olsun

Bence ince olanı al pembe. Dediğin gibi Antalya öbürü kesinlikle kullanılmaz

sahi yaaa...
ay burası da çok sıcak oluyor valla antalya kadar olmasa da... o kadar olmasa da sıcaktan nefret ederim kafamçokkarıştı
annem kardşeime hamileyken normal korse kullanıyordu, aynı bu bantlar gibi destekleyici olarak, çok da faydasını görüyordu..
ileri derecede bel fıtığı vardı ve 34 yaşındaydı son hamileliğinde...
bunlara bakarsak bu inceler de gayet kullanışlıdır o zaman değil mi...

canım sanada geçmiş olsun bir daha olmasın hiç. seninde gençlik bayramın kutlu olsun Atamızında doğum günü kutlu olsun

sağol canım, doktora sorayım ben bu c.tesi bakalım...
pimpiriği sevmem ama hamilelikte herşeyi danışmak gerek değil mi :)

canım inşallah guzel olur. şehire inmeyi düşünmüyoruz canım. zaten gezdiğim bildiğim yerler. benim için tatil ye iç yat :roflol: umarım bu bır haftada bir file dönmem:)

pembe o kılodu sıcakta gıyebılecekmısın? anca şimdi biraz giyersin diye düşünüyorum ben. onun yerıne benı çok rahat ettıren alttan gecmeli atletler var ya onlarıda dene ıstersen karnı desteklıyor bence

canım inşallah guzel olur. şehire inmeyi düşünmüyoruz canım. zaten gezdiğim bildiğim yerler. benim için tatil ye iç yat :roflol: umarım bu bır haftada bir file dönmem:)

Tatilde resim çekinirde eklersin artık Meryem dimi. Görelim senide kaydirigubbakcemile5

% 90 pamuklu diyor ya ondan olabililir diye düşündüm bir de o bantı çıplak tene takamam galiba. yüksek külot almam lazım bir tane. paçalı don alıp rahatlamak lazım :) atlet hele hiç giyilmez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…