Değmez tabi cnm. İyiki bebişlerimiz varya. Bende kendimi kötü hissettiğimde kızımla konuşuyorum. İyiki varsın annecim diyorum. Onlar bizim yaşama amacımız bence artık :ecrin_bebek:
Evet yaaaa kızım kocaman olmuştur artık. Yaşasınnnn kaydirigubbakcemile2
pembe hani bel ağrılarına da iyi gelir diyorduk ya, bence şu geniş olan daha iyi olurmuş gibi geliyor....
https://www.deppo.com/?a=product.detail&productId=549539&tabIndex=1&analyitcs=1
günaydın kızlaaarrrr :) :) :)
19 Mayısımız, aynı zamanda Atamızın doğum günü kutlu olsuunnn :)
bu arada o ağrıdan bende de oluyor bircan, yürürken nefesim kesiliyor kalıyorum olduğum yerde :bbo:
sancı giriyor tam göbeğimin 2-3 parmak sağına, anneme sordum çok normal dedi...
ani hareketlerde falan da olur onun için ani hareket yapmamaya çalış dedi...
ya şekerim işte onu petişko almıştı da çok sert gelmişti kullanılabilir gibi değil diyordu ya o yüzden incesini tercih ettim hususi
bir de antalya da yazın çekilmez öyle şeyler. biz üstü açık yattık dün gece. pikeler oramıza buramıza dolandı o kadar.
ya şekerim işte onu petişko almıştı da çok sert gelmişti kullanılabilir gibi değil diyordu ya o yüzden incesini tercih ettim hususi
bir de antalya da yazın çekilmez öyle şeyler. biz üstü açık yattık dün gece. pikeler oramıza buramıza dolandı o kadar.
herkese günaydıııınnn :) bugün nasılsınız bakalım???
canım sanada geçmiş olsun bir daha olmasın hiç. seninde gençlik bayramın kutlu olsun Atamızında doğum günü kutlu olsun
msms cim hava serinledi . son bir kaç gün mevs. norm. üstü ve bunaltıcıydı. böyle güzel oldu.
senin zamanında inşallah daha makul bir sıcaklık olur. çok sıcak da çekilmmiyor. bu arada şehire inmeyi planlıyor musunuz?
canım inşallah guzel olur. şehire inmeyi düşünmüyoruz canım. zaten gezdiğim bildiğim yerler. benim için tatil ye iç yat :roflol: umarım bu bır haftada bir file dönmem:)
pembe o kılodu sıcakta gıyebılecekmısın? anca şimdi biraz giyersin diye düşünüyorum ben. onun yerıne benı çok rahat ettıren alttan gecmeli atletler var ya onlarıda dene ıstersen karnı desteklıyor bence
iyiz canım sen nasılsın? bebekin napıyor.:uhm:
Tatilde resim çekinirde eklersin artık Meryem dimi. Görelim senide kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?