2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ecemcim güzel cicili bicili bişiler giyersin ben gecelikle çıkmazdım herhalde. buralarda pek kimsem yok bakalım ben yapabilecekmiyim mevlüt falan

canım benim eltimin evini kimse bilmiyor diye kayınvalidemin evinde oldu mevlüt...Seninde annenlerde falan okutulur...YAPILIR YANİ:)

evet canım ya çekiyorum şimdi bu gün annemde kızdı eşimde. bir daha yapmıcam ya

Benim sülalem olduğu gibi ızmirde kızlar. Ben burda mevlüt falan yapamam. Ama Bayrama ızmire gideriz sanırım. Gittiğimiz zaman orda yapılcak mevlütümüz. Bayramdan sonraya kalır yani. Bakalım nasip.

Benim sülalem olduğu gibi İzmirde kızlar. Ben burda mevlüt falan yapamam. Ama Bayrama İzmire gideriz sanırım. Gittiğimiz zaman orda yapılcak mevlütümüz. Bayramdan sonraya kalır yani. Bakalım nasip.

tatlım ozamana kadar 40 çıkmmış olabilir bebeğin tam zamında doğarsa geç olmaz yani merak etme

anam ne kayınvaldeymiş o öyle, onun gelini olasım geldii :)))))
tadını çıkar valla, oohhhh

Eslemcim ne kadar hamaratsın sen öyle ya.. Bayıldım valla. Güle güle yatsın bebişin içinde.

anam nazar etmeyin beni heee kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim gülüm a.s.

canım şok oluruzu hepimizde snei düşünemiyorum delikafadulden

oğlum olacağına üzülmem sevinirim ancak aldıklarıma, yaptıklarıma üzülürüm
bakalım hayırlısı

Benim sülalem olduğu gibi İzmirde kızlar. Ben burda mevlüt falan yapamam. Ama Bayrama İzmire gideriz sanırım. Gittiğimiz zaman orda yapılcak mevlütümüz. Bayramdan sonraya kalır yani. Bakalım nasip.

benim sülalem de olduğu gibi izmirde. eşimin ailesi de burda değil. bakalım arkadaş eş dost toplanırız herhalde biz de. izmire gitme şansım pek olmıcak sanırsam o aralar.

tatlım ozamana kadar 40 çıkmmış olabilir bebeğin tam zamında doğarsa geç olmaz yani merak etme

Valla bayramda 20 eylülmüş. Doktorun verdiği tarihte doğum olursa bebiş 15 günlük falan olcak. O kadar erkende yola çıkılırmı bilmemki??

benim sülalem de olduğu gibi izmirde. eşimin ailesi de burda değil. bakalım arkadaş eş dost toplanırız herhalde biz de. izmire gitme şansım pek olmıcak sanırsam o aralar.

Olmadı annenler falan gelir zaten cnm. Benimde gideceğim meçhul yani. Napalım

kısmetse bende mevlütü bayramdan sonra düşünüyorum
Akika kurbanı keseriz, Allahım nasip ederse
kurbanın etiylede mevlüt okuturuz inşallah
büyük olasılıkla kırkının çıkmasına yakın bi zaman olur
öyle gecelikde giyemem uykum gelir sonra :)))))
şık ve sade bi elbise giyerim artık

FUSSıLET canım nasılsın paşan nasıl bakalım ???
msn de yakalayamadım seni bir türlü bir girip bir çıkıyorsun sanırım sorun var haaa ?

tatlım gerçi ne zaman doğurcaz belli olmaz biliyosun kız bebekelr erken gelebiliyor yada hesapta olmayan bişiyoluyor yada sabırsız bebekler yola girdimi erteleyemiyorsun

KIZLAR annem bugün 6 aylık bebeğin mevlütüne gitti...bebeğin babanneside hoca üstelik...erken olsa daha iyi ama geçte olsa bişe olmaz...

oda olur cnaım bizde bebek doğduktan sonra kesicez Allah'ın izniyle hemen

canım bu akika kubanını kesince 7 yıl boyunca kesmen gerekmiyormu yoksa ben mi yanlış biliyorum
benimde bebeğim için adağım var hele bir doğsun hayırlısı ile o zaman ilk işim kurbanımızı kesmek tabii bizim ki farklı ama merak ettim
adak dağıtılıyor akika yenilebiliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…