aynen tatlım yedim şimdi markete gittik bebeğimle yürüdükte biraz iyi geldi
ecemcim güzel cicili bicili bişiler giyersin ben gecelikle çıkmazdım herhalde. buralarda pek kimsem yok bakalım ben yapabilecekmiyim mevlüt falan
Elifcim doğumgünün kutlu olsun cnm. Daha nice güzel yıllara eşinle ve bebişinle inş.a.s.
Bircancım geçmiş olsun. ama artık dikkat et kendine. Islak saçla yatma sakın hava çok sıcak olsa bile.
Pembeeeee duydun Ecemden kıskandın hemen dimi kaydirigubbakcemile3 Sütler şıpır şıpır gelmiş. hadi gözünaydın.
Eslemcim ne kadar hamaratsın sen öyle ya.. Bayıldım valla. Güle güle yatsın bebişin içinde.
naber canım nasılsın?
Benim sülalem olduğu gibi İzmirde kızlar. Ben burda mevlüt falan yapamam. Ama Bayrama İzmire gideriz sanırım. Gittiğimiz zaman orda yapılcak mevlütümüz. Bayramdan sonraya kalır yani. Bakalım nasip.
afiyet bal şeker olsun hayatım.
Ay bence garip değil gayet güzel , şöyleki eşimin tarafında böyle oluyormuş yani kimse yadırgamıcak kendi arkadaşlarımda söylerim ben böyle olacağını bakalım gelsin de bir o günler , kayınvalidem yatak odası takımı aldı saten lila , perdeleriyle falan set ben de ona uykun bir gecelik ve sabahlık alıcam bir de tüylü terlik he he , oğlumun sepetini de o süsleyecek , kayınvalideme süs konusunda sonuna kadar güveniyorum vur deyince öldürür ne bileyim saçımı falan fönlerim oğluşuma da mevlüt kıyafetini almış zaten , Ayrıca bugüne kadar kendi kınamda , nişanımda düğünümde hep koşturup durdum hiç gelin gibi olmadım bu sefer elimi hiç bir şeye değdirmeden yatmayı tercih ediyorum -tatlicadiarzu-
Eslemcim ne kadar hamaratsın sen öyle ya.. Bayıldım valla. Güle güle yatsın bebişin içinde.
canım şok oluruzu hepimizde snei düşünemiyorum delikafadulden
iyiyim Allah a çok şükür canım sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıll ??
gittimi densiz müşteri karnınızı doyurdunuz mu :))))
Benim sülalem olduğu gibi İzmirde kızlar. Ben burda mevlüt falan yapamam. Ama Bayrama İzmire gideriz sanırım. Gittiğimiz zaman orda yapılcak mevlütümüz. Bayramdan sonraya kalır yani. Bakalım nasip.
tatlım ozamana kadar 40 çıkmmış olabilir bebeğin tam zamında doğarsa geç olmaz yani merak etme
benim sülalem de olduğu gibi izmirde. eşimin ailesi de burda değil. bakalım arkadaş eş dost toplanırız herhalde biz de. izmire gitme şansım pek olmıcak sanırsam o aralar.
evet ya gitti de karnımı doyurduk aşağı inene akdar kıpırdandı yavrum acıktı tabi.
Valla bayramda 20 eylülmüş. Doktorun verdiği tarihte doğum olursa bebiş 15 günlük falan olcak. O kadar erkende yola çıkılırmı bilmemki??
Olmadı annenler falan gelir zaten cnm. Benimde gideceğim meçhul yani. Napalım
ama bu adam bide angut analmıyor bişiy söylüyosun kendi dediğini duyuyo sen ne dersen de manyak yani. gitti kurtuldukyerim ben onu kıyamammm yaaa acıkmış kuzucuk
deli oluyorum böyle olmadık anda gelenlere
kısmetse bende mevlütü bayramdan sonra düşünüyorum
Akika kurbanı keseriz, Allahım nasip ederse
kurbanın etiylede mevlüt okuturuz inşallah
büyük olasılıkla kırkının çıkmasına yakın bi zaman olur
öyle gecelikde giyemem uykum gelir sonra :)))))
şık ve sade bi elbise giyerim artık
kısmetse bende mevlütü bayramdan sonra düşünüyorum
Akika kurbanı keseriz, Allahım nasip ederse
kurbanın etiylede mevlüt okuturuz inşallah
büyük olasılıkla kırkının çıkmasına yakın bi zaman olur
öyle gecelikde giyemem uykum gelir sonra :)))))
şık ve sade bi elbise giyerim artık
tatlım gerçi ne zaman doğurcaz belli olmaz biliyosun kız bebekelr erken gelebiliyor yada hesapta olmayan bişiyoluyor yada sabırsız bebekler yola girdimi erteleyemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?