2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben son kontrolüme gittiğimde doktorum rahim 4 cm yukarı çıkmış...senden erken doğum beklemiyorum dedi.. Erken doğum beklediklerim 2.5 cm altında oluyor senin bu riskin yok dedi..
Peki doktorlarınız sizlere bu konuyla ilgili açıklama yaptı mı?

ya onu bende merak ediyorum gören sne aşağıda taşıyorsun dedi gidince sorucam bende

benim doktorum hiç öle ayrıntılı bilgi vermiyordu. bu ctesi başka bir doktor için randevu aldım umarım bu doktorum iyi çıkar da eşimin dilinden kurtulurum walla.

bana erken doğum beklemiyorum diyince içim çok rahatladı...sizde gidince sorun kesinlikle...zaten bebeğe bakarken ultrasonda hemen bunuda ölçüyor....Neyse kızlar ben çıkıyorum ütü falan yapıcam....kocamdan izin aldım...akşamda izmite annemlere gidicem..2 günlük izin verdi inşallah daha fazla kalırım:) hadi görüşürüz...kendinize ve bebeklere iyi bakın..

yaa onu bende çok merak ediyorum ama benim dr.um bişey demedi o konuda nasıl soracagız bu konuyu rahim ağzının uzunlugunumu ölçüyorlar öyle mi belli oluyor

süresi yok canım, ne zaman durum müsait ise o zaman kesilebilir
tabi doğunca kestirmek daha iyi olur çünkü akikanın niyeti çocukları belalardan, hastalıklardan korumaktır yaa
peygamber efendimiz bile kendisi için kesmiş akika.
erkek çocuklar için 2 kız çocukları için 1 akika hayvanı kesilir.
ister pişir dağıt ve ye, istersen çiğ olarak dağıt.
herkes yiyebilir canım, ama adak sadece dağıtılıyor bildiğim kadarıyla

sende iyi bak kendine canım çok dikkat et bebeğimize ve kendine annenleride tanıyoruz ama selamlar

hadı ya demekkı normalde ne kadar cok konusuomusum:)
yok allaha sukur hanı suna canım sıkıldı dıyebılecegım bısey.ama aksam su popomdakı malum seyin agrısından hıc uyuyamadım.kalktım dus aldım bu kez de omzum tutulduarada vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo ve bu oldugunda hem korkuorum hem de sınırım bozuluo nıe oluo dıe.bı de kocıs ızınlı olmasına ragmen ısı varmıs halledılmesı gereken.o da adlıyeye gttı yalnız kaldım.ne bılım allah beterınden korusun ama kotu bı gun benım ıcın.

kızlar ben de kaçıyorum şimdilik. azcık yatayım başım ağrıdı.sonra eşim gelir azcık dışarı çıkarız herhalde bakalım. kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…