Öyle cnm bu işler nasip işi ya. Şimdiden plan yapmayada gerek yok. Zamanı gelince olcak işte
kızlar ben son kontrolüme gittiğimde doktorum rahim 4 cm yukarı çıkmış...senden erken doğum beklemiyorum dedi.. Erken doğum beklediklerim 2.5 cm altında oluyor senin bu riskin yok dedi..
Peki doktorlarınız sizlere bu konuyla ilgili açıklama yaptı mı?
ama bu adam bide angut analmıyor bişiy söylüyosun kendi dediğini duyuyo sen ne dersen de manyak yani. gitti kurtulduk
kızlar ben son kontrolüme gittiğimde doktorum rahim 4 cm yukarı çıkmış...senden erken doğum beklemiyorum dedi.. Erken doğum beklediklerim 2.5 cm altında oluyor senin bu riskin yok dedi..
benım doktorum herhangı bısey soylemedı
dediğim dedik diyen aptal tiplerden yanii
neyseki gitmiş :)))
sen takma sakin ol kasma kendini ve erkekini
bu arada yeni resmin çok güzel olmuş
benim doktorum hiç öle ayrıntılı bilgi vermiyordu. bu ctesi başka bir doktor için randevu aldım umarım bu doktorum iyi çıkar da eşimin dilinden kurtulurum walla.
Ela senin canınmı sıkkın???
evet mozi nerden anladın
evet mozi nerden anladın
canım bu akika kubanını kesince 7 yıl boyunca kesmen gerekmiyormu yoksa ben mi yanlış biliyorum
benimde bebeğim için adağım var hele bir doğsun hayırlısı ile o zaman ilk işim kurbanımızı kesmek tabii bizim ki farklı ama merak ettim
adak dağıtılıyor akika yenilebiliyormu
bana erken doğum beklemiyorum diyince içim çok rahatladı...sizde gidince sorun kesinlikle...zaten bebeğe bakarken ultrasonda hemen bunuda ölçüyor....Neyse kızlar ben çıkıyorum ütü falan yapıcam....kocamdan izin aldım...akşamda izmite annemlere gidicem..2 günlük izin verdi inşallah daha fazla kalırım:) hadi görüşürüz...kendinize ve bebeklere iyi bakın..
yaa onu bende çok merak ediyorum ama benim dr.um bişey demedi o konuda nasıl soracagız bu konuyu rahim ağzının uzunlugunumu ölçüyorlar öyle mi belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?