hadı ya demekkı normalde ne kadar cok konusuomusum:)
yok allaha sukur hanı suna canım sıkıldı dıyebılecegım bısey.ama aksam su popomdakı malum seyin agrısından hıc uyuyamadım.kalktım dus aldım bu kez de omzum tutulduarada vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo ve bu oldugunda hem korkuorum hem de sınırım bozuluo nıe oluo dıe.bı de kocıs ızınlı olmasına ragmen ısı varmıs halledılmesı gereken.o da adlıyeye gttı yalnız kaldım.ne bılım allah beterınden korusun ama kotu bı gun benım ıcın.
hadı ya demekkı normalde ne kadar cok konusuomusum:)
yok allaha sukur hanı suna canım sıkıldı dıyebılecegım bısey.ama aksam su popomdakı malum seyin agrısından hıc uyuyamadım.kalktım dus aldım bu kez de omzum tutulduarada vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo ve bu oldugunda hem korkuorum hem de sınırım bozuluo nıe oluo dıe.bı de kocıs ızınlı olmasına ragmen ısı varmıs halledılmesı gereken.o da adlıyeye gttı yalnız kaldım.ne bılım allah beterınden korusun ama kotu bı gun benım ıcın.
kızlar ben de kaçıyorum şimdilik. azcık yatayım başım ağrıdı.sonra eşim gelir azcık dışarı çıkarız herhalde bakalım. kendinize iyi bakın.
saol mozicim.evet canım az kaldı ıns sorunsuz gecer o 3 ay da.ben bu batarlar gırdıkce aklıma erken dogum gelıo o kadar tırsıorum kı ve cok korkuorum sonucta bılıosunuz nerde yasaadıgımı mahrumıyet bolgesı.doktor ıcın bıle 2.5 saat yol gıdıorum.bı de dun genel cerrah tanıdıgımı aradım bu popomdakı aptalş sey ıcın benım kullandıgım ılaclaqrın dıısnda bısey yapılmayacagını gebelıge uygun olmayacagını soyledı.caresızce beklemek zorunda olmak da sınrıımı bozuo.ff.oyle ıste.aman bosverın canınızı sıktım.konusmadım cok cunku hem sızsız yapamıorum okumak ıstıorum hem de yazzmak ıstemıodum oole takılıodum anlamışsınız.cok saolun ıyıkı varsınız.
saol mozicim.evet canım az kaldı ıns sorunsuz gecer o 3 ay da.ben bu batarlar gırdıkce aklıma erken dogum gelıo o kadar tırsıorum kı ve cok korkuorum sonucta bılıosunuz nerde yasaadıgımı mahrumıyet bolgesı.doktor ıcın bıle 2.5 saat yol gıdıorum.bı de dun genel cerrah tanıdıgımı aradım bu popomdakı aptalş sey ıcın benım kullandıgım ılaclaqrın dıısnda bısey yapılmayacagını gebelıge uygun olmayacagını soyledı.caresızce beklemek zorunda olmak da sınrıımı bozuo.ff.oyle ıste.aman bosverın canınızı sıktım.konusmadım cok cunku hem sızsız yapamıorum okumak ıstıorum hem de yazzmak ıstemıodum oole takılıodum anlamışsınız.cok saolun ıyıkı varsınız.
süresi yok canım, ne zaman durum müsait ise o zaman kesilebilir
tabi doğunca kestirmek daha iyi olur çünkü akikanın niyeti çocukları belalardan, hastalıklardan korumaktır yaa
peygamber efendimiz bile kendisi için kesmiş akika.
erkek çocuklar için 2 kız çocukları için 1 akika hayvanı kesilir.
ister pişir dağıt ve ye, istersen çiğ olarak dağıt.
herkes yiyebilir canım, ama adak sadece dağıtılıyor bildiğim kadarıyla
FUSSİLET canım nasılsın paşan nasıl bakalım ???
msn de yakalayamadım seni bir türlü bir girip bir çıkıyorsun sanırım sorun var haaa ?
sabah tv de bı adam cıkmıs kuantumdan bahsedıo ıste ne dusunursenız onucekersınız dıo.aman allah korusun hepımızı oyle seylerden.ıyı dusunmeye calısalım(?) ıyı olsun hersey
anladım canım adak yenmiyor onu biliyorum
akikayı merak etmiştim sadece onuda ben 7 yıl diye biliyorum amacınıda anllattıgın gibi duymuştum Allah kabul etsin hepsini inşallah ve o günleri bize göstersin hayılısı ile
eslem,emsal saolun kızlar,
yok tamam ıyı dusunucem artık.rabbım korusun hepımızı ve bebelerımızı.ıyılık guzellık versın,guzel yazılar yazsın evlatlarımızla hepımıze ıns.bakmayın sız bana.
eslem,emsal saolun kızlar,
yok tamam ıyı dusunucem artık.rabbım korusun hepımızı ve bebelerımızı.ıyılık guzellık versın,guzel yazılar yazsın evlatlarımızla hepımıze ıns.bakmayın sız bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?