2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dediğin gibi Allah beterinden saklasın. İşte hamilelikte hepimiz ağrıdır şudur budur yaşıyoruz. Napalım idare edicez artık. Şurda kaldı zaten yaklaşık 3 ayımız. O yüzden moralini bozma. Çünkü geçmeyecek durumlar değil. Bebişin sağlıklı hareket ediyor ya sen ona bak. Eymenide üzme stres yapıp :teselli:

tatlım tek sıkıntın bunlar olsun boş ver ya. Takma bak bebekin iyi seninle kocanda sağlıklı yanında var mı dahası sen içini ferah tut

saol mozicim.evet canım az kaldı ıns sorunsuz gecer o 3 ay da.ben bu batarlar gırdıkce aklıma erken dogum gelıo o kadar tırsıorum kı ve cok korkuorum sonucta bılıosunuz nerde yasaadıgımı mahrumıyet bolgesı.doktor ıcın bıle 2.5 saat yol gıdıorum.bı de dun genel cerrah tanıdıgımı aradım bu popomdakı aptalş sey ıcın benım kullandıgım ılaclaqrın dıısnda bısey yapılmayacagını gebelıge uygun olmayacagını soyledı.caresızce beklemek zorunda olmak da sınrıımı bozuo.ff.oyle ıste.aman bosverın canınızı sıktım.konusmadım cok cunku hem sızsız yapamıorum okumak ıstıorum hem de yazzmak ıstemıodum oole takılıodum anlamışsınız.cok saolun ıyıkı varsınız.

saol bırcancım canım yanmasa sorun ddıl ama ıste cektıgım acı da moralımı bozuo ondan.yıne de dusundugunuz ıcın saolun.:1hug:

canım ya çok geçmiş olsun. ama iyi olmaya çalış bebeğin için nolur üzme kendini.
hem bak aklına öyle şeyler egtirme olmayacağı bile varda olur. psikolojik etkileme kendini dua et. benimde kasığım ve blim ağrıyo sabah aklıma sneinki gibi şeyler geldi dua ettim içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun

Canım alnımıza ne yazıldı hiçbirimiz bilmiyoruz?? Ben sana kendimden örnek vereyim. Hamileliğimin ilk başında hepiniz gibi bende ay bebeği düşürürmüyüm korkusuyla çok ağladım. Doktor bana ne dedi biliyomusun? Sen ne yapsan ne etsen eğer bu çocuk düşecekse düşer. Sen hiçbişeyi engelleyemezsin. Adam haklıydı yani. O günden sonra düşünmemeye çalıştım. Hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Yarın bile ne olcağımız belli değil. O yüzden sende düşünme tatlım. Bugün al kocişinide şöle güzel bir yürüyüş yapın bebişinizle

sabah tv de bı adam cıkmıs kuantumdan bahsedıo ıste ne dusunursenız onucekersınız dıo.aman allah korusun hepımızı oyle seylerden.ıyı dusunmeye calısalım(?) ıyı olsun hersey

Alın size fıkra gülün bakayım biraz kaydirigubbakcemile2

Temel bir gün hastaneye gitmiş hastenenin bir köşesinde bir adam hüngür hüngür ağlıyormuş. Temel sormuş niye ağlıyorsun uşağum diye. Adam:
- Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler.
Bu sefer Temel ağlamaya başlamış. Adam sormuş Temel'e "niye ağlıyorsun" diye; Temel cevaplamış:
- Ben de idrar tahlili yaptırmaya geldim daa.

anladım canım adak yenmiyor onu biliyorum
akikayı merak etmiştim sadece onuda ben 7 yıl diye biliyorum amacınıda anllattıgın gibi duymuştum Allah kabul etsin hepsini inşallah ve o günleri bize göstersin hayılısı ile

petibor gülüm geçmiş olsun
sıkma tatlı canını, benimde vajinama üşütünce bıçak saplanır gibi oluyor
her günümüz bir olmuyor, seni mutlu edicek kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul ol yerimseniben
ben çok sıkılınca mezdeke açıp oynuyordum
şimdi canım acayip kolbastı oynamak istiyor ama hamilelik engelliyo beni, sadece dinleyip bir iki hareketle yetiniyorum

sabah tv de bı adam cıkmıs kuantumdan bahsedıo ıste ne dusunursenız onucekersınız dıo.aman allah korusun hepımızı oyle seylerden.ıyı dusunmeye calısalım(?) ıyı olsun hersey

canım yaa öyle şeylere ben inanmıyorum sende inanma ve kafana takma hepimiz herşeyi istiyoruz ama olmuyor niye
benim abim pek meraklıdır böyle şeylere çok okur bana anlatır dururdu iste iste çağır çağır
ulan yıllarca istedim bazı şeyleri çektim uzattım lastik gibi deli gibi istedim ama olmadı :)))
inanma yani sen onlara herşeyi Yaradan bilir ona sıgın gerini boşver
birde niye canın niye sıkkın ki Allah a çok şükür bak yavrun karnında kocan yanında
bizde varız hepimiz burdayız yanındayız sıkma canını

amiiiiiiiiinnnn amiiinnnnnn hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin Mevlam hepimize

eslem,emsal saolun kızlar,
yok tamam ıyı dusunucem artık.rabbım korusun hepımızı ve bebelerımızı.ıyılık guzellık versın,guzel yazılar yazsın evlatlarımızla hepımıze ıns.bakmayın sız bana.

neyse kızlar ben cıkıorum bıraz yatıcam kafanızı sısırdım hakknızı helal edın.allaha emanet olun ıns.

petiş ben mezdeke açtım gel göbecikler atalımkaydirigubbakcemile2 :dance: sositososito

aminnnnnnnn canım inşallahhh cümlemizin
sen korkma canım Rabbim seni ve senin içini biliyor ben bir gün senin sadece bir meyve için şükür namazı kıldıgını biliyorum
canın bir meyve istemişti burda konuşmuştuk ve yarım saat sonra sana korgo gelmişti annecigin sana o meyveyi bilmeden göndermişti
sen o gun benim çok istedigim bişey olursa ben hemen şükür namazı kılarım demiştin ve ben onu okudugum anda gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu bir an kendimden utanmıştım
bu kadar basit bişeyde sen Allah a hamd ediyosan Rabbimin verdiği içindeki o mücize için ne kadar şükretmesin hayatım
Rabbim hepimizin meleklerini korur inşallah merak etme
bu arada bak sen evdesin açsana kanal d yi esra ceyhan da defne joyfoster var oda hamile ya izle açılırsın bekli çatlak ya o kız azcık :)))
o karınla göbek atmaya çalışıyordu az önce koca göbek pıt pıt gidiyordu öne doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…