2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Emla diye bir krem varmış ya uyuşturmak için. Ağdadan önce yapılan. Bu zararlımı hamilelikte????

Kızlar Emla diye bir krem varmış ya uyuşturmak için. Ağdadan önce yapılan. Bu zararlımı hamilelikte????

hımm duymadım canım acı çok mu oluyor ağdada benim pek acı olmaz rahat alırım o yüzden ihtiyacım olmadı ama buz kompleksi falan da diyorlar iyi diye

hımm duymadım canım acı çok mu oluyor ağdada benim pek acı olmaz rahat alırım o yüzden ihtiyacım olmadı ama buz kompleksi falan da diyorlar iyi diye

acı oluyor ama bu acıyı gideriyosa neden olmasın kullanırız hiç acı çekmeyiz. De işte hamileyiz ya yan etkisi vardır belki ????

salm arkadaşlar nasılsınızz hamişlik nasıll sıcaklarda zordurr bilirimm çünkü bende geçen yıll sizin gibi gün sayıyoprdumm

umarım hepinizz sağlıklı bi sekilde bebeklerinizi kucagınıza alırsınızz

sizi göründee hamişliğim aklıma geldii ve bi slm vereyim dedimm

ayyy aranızda antalyada olan var mıı yawwww

çok sıcak antalyaa çokkk

acı oluyor ama bu acıyı gideriyosa neden olmasın kullanırız hiç acı çekmeyiz. De işte hamileyiz ya yan etkisi vardır belki ????

evet canım ben herşeyi kullanmaktan çekinir oldum. Tonik, nemlendirici kremleri falan bıraktım hepsini çok mu korkağım bilmiyorum ki:sm_confused::sm_confused:

Hoşgeldin cnm. Ben varım antalyalı kaydirigubbakcemile3 feci sıcak allah sabır versin bize. Sen geçen sen ne durumdaydın. ???

hoşgeldin cnm ay anlatsana doğumun nasıl geçti?? neler yaşadın geçen seneden bu yana

evet canım ben herşeyi kullanmaktan çekinir oldum. Tonik, nemlendirici kremleri falan bıraktım hepsini çok mu korkağım bilmiyorum ki:sm_confused::sm_confused:

hayır tatlım bunun korkaklıkla alakası yok annelik duygusuyla alakalı ben rolon kullanmıyorum ilk aydan beri koltuk altımdan süt kanallarıma gider yada zararlı olur düşüncesiyle..bu annelik duygusu bence

slmm kızlarrr bugunn ilkdefa babamız oglusumun tekmesini hissettiiii........ cok mutlu oldum yawww.... sizler nasılsınız bakalım...

h.b arkadaşlarr

valla canlarr sıcaklarda zorr oluyoo yaa sürekli klima önünde akşama kadar evde yatardımm .. yoksaa sıcaktan bunalırdımm
doguma gelince ben 39+1 doğum yaptımm 16 eylül günü sezeryan için gün aldıkk.. tabii bi gün öncesi akşam herkes bizde işte saçımı başımı düzelttim çantamı hazırladımm misafirleri uğrladık.. derkne saat oldu 23,00 annem bizde kaldıı tabii yakın aile dostumuzda var.. nese geceliklerei giyindimm uyumak için odama gittimm uzandımm 10- 15 dk geçmedenn belime hafiften bii sancıı çöktüü nese umursamadımm... sonra wc gittim bi baktımm hafifi kanamam olmuşş hemen eşime söyledimm oda bir daha olurdsa dr aararızz dedii ve yattıı ben 2 kere daha wc gittim ve hala kanamam varr tekrar eşimin yanına geldim ve kaldırdım dr aradık ve hastaneye kantrole gönderdi..
hemen çıktık artık hastaneye gittik ebeler hemen geldii işte doğum haneye gittimm tabi doğum haneye tek başına gidiyordun kimseyi almıyorlarr düşünü doğuma tek basıma gittim uzun bi koridorr yürümm vee tüm hayatımı o sürede düşündümm nesee
ebe geldi eldivenleri giyindi kontrol etti daha bebek yok istersen sancı odasına gidelim dedii ben yok dediimm zaten sancıı çekiyomm ağlıyomm ben daha fazlasına katlanamam dedimm ve üzerimi o giyinişş giyindimm ve kaçar adımlarla çıktım ordann..bii kızın birii normal doğum yapıoduu yan yatakta onu orda tek başına görüncee korktumm ayy kötüü yaa normal doğumm kızz tirtir titriiiyooo çok korktumm tabii(/ bünye meselesiii)
nese eve geldikk eşim yattıı ben bi balkonn bi yatak odasıı yürüyomm çünkü 5 dk bi sancıı geliyoo ama nasıl ağlıyomm yaa çok kötüüü sabah olsun diyee saatten gözlerimi almıyomm anam saatte 04,00 oldu ilerlemezz sabah 7,00 ameliyata girecemm yaa o agrıylaa sabahı beklemekk zorr...nese sabah olduu gittii hemn dr geldii ameliyata girdimm başımda 3 dr 2-3 hemşire varr biri iğne yapıyoo parmagıma bişeyler takıyolarr diğierii göbeğime bişey sürüyoo derken uyudumm kaldımm saat 8,30 yada 8,45 gibi odama gitmişim ve saat öğleye doğru 11,00 uyandımm ve uyanmam la beraber kızım dageldiii allah şükürr..
bagınkenn eşimii sayıklamışımm serkan serkannnn diye.
nese kızım geldii tabi 8,30 dan 11,00 kadar kuvezde kalmışş üşümüş sanırım ısıtmak için koymuşlarr...
artık biricik meleğim yanımda kollarımdaydııı allaha şükürr emzirdim uyuttumm ....
akşama ayaga kalktımm şükürr ağrım sızım olmadıı çabuk toparladımm çok kolay ve güzel bi ameliyat geçirdimm allah dr razı olsun .......

KIZIM ADI MELEK CEMRE teyzeleri ellerinizden öper dsarısı basınıza

uzun olduu kusurabakmayın

canım güzel bi hikaye allah meleğine uzun ömür versin darısı başımıza

Allah uzun ömürler versin cnm bebişine. Bakalım biz nasıl doğum yapıcaz? Seneye bizde yazarız inş. 2010 eylül annelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…