kızlar bu arada çağla şikel hamileymiş ya proğramda genelde oturuyor fazla kalkmıyor vede dikkat ettim ayakkabılarını dolgu topuktan yana tercih etmiş yürüyüşü falan değişmiş
aminn inşallahhhh Allah ım kimseye öyle bir acı vermesinallahım ıns bu sefer sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın yazık korkuodur
aminn inşallahh çok zordur insanın bebeğini canının parçasını içinde hissettikten sonra kaybetmesi Rabbbim kimseye yaşatmasın inşallahh herkezin yavrusunu korusunİnşallah bu sefer , o da muradına erer ayrıca ben anlamıyorum paraya pula ihtiyaçları yok bir müddet gitse evinde dinlense ayrıca o boya ben olsam babet giyerdim bırak dolgu topukları ,Allah akıl fikir versin ne diiim
ya kambur gıbı duruo onceden de bolemıydı bana mı ole geldı.kıyafetten herhalde ole gorunuodr dımı gobegı sismıs gıbı
İnşallah bu sefer , o da muradına erer ayrıca ben anlamıyorum paraya pula ihtiyaçları yok bir müddet gitse evinde dinlense ayrıca o boya ben olsam babet giyerdim bırak dolgu topukları ,Allah akıl fikir versin ne diiim
ya kambur gıbı duruo onceden de bolemıydı bana mı ole geldı.kıyafetten herhalde ole gorunuodr dımı gobegı sismıs gıbı
kısss dedikodu yapmayın sabah sabahhhhhh
kızlar bebeğimin bende olan eşyaları diğerleri annanesinde ve babaannesinde akşam çekeyim dedim
yesinler onun cicilerini yaaaa... güle güle kullanın canım
AMİN TATLIM
ben lıght bısey kullanmıorum vallahı.kız sen tatlıyı kessen ole kılo almazsın.lıght mıght yeme cocuk daha dogmadan lıght seylerle tanısmasın
bircan canım pek şeker şeylerrr güle güle kullansın poyrazcıkk:ecrin_bebek:
napsın cocuk ıcerde yer yok kı atmıs kendını dısarı:))ondan erken cıkmıs gobişi:))
canım benim poyraz cicilerini güle güle giysin çok şekerler
günaydın canım hoşbulduk :))
benim eşimde bahar alerjisinden çok 4 mevsim alerjisi var ilaç almadıgı sürece aynı hele sabahları gözler kıpkırmızı su akıyor yarım saat kesintisiz hapşırıyor :))
işe giderken apartmandan hapşırarak iniyor burnunu çeke çeke :roflol:
Bu arada kızım iyi teyzesi allah a çok şükür
dün gün içinde iyiydi ama akşam yoruldu sanırım eşime dedim gelip bi kızına baksana galiba uyuyor dedim eşim kulağını dayadı karnıma başladı konuşmaya öpüyor konuşuyor falan ondan sonra benimki başladı vurmaya ama maşalahhh
Bir görsen öyle kuvvetli vuruyordu ki anlatamam sana hem güldüm ağladım
canım kızım benim babamıza pek düşkün galiba
sağolsunlar ne güzel evet dediğin gibi sorup soruşturmakta fayda var yazık olacak alınanlara işe yaramazsa ben zaten marka hiç bişey almadım henüz ama öyle çarşı pazar malıda almadım magazalardan ucuz ama kaliteli yeri ve penyesi güzel olanları tercih ettim
malum eylül annesi olacağımız içinde hiç yazlık bişey almadım hep tulum hep takım aldım
canım benim maşallahh poyraz paşa güle güle giysin aldıklarınızı hepsi de çok güzeller
kısss dedikodu yapmayın sabah sabahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?