2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kambur gıbı duruo onceden de bolemıydı bana mı ole geldı.kıyafetten herhalde ole gorunuodr dımı gobegı sismıs gıbı

kızlar bu arada çağla şikel hamileymiş ya proğramda genelde oturuyor fazla kalkmıyor vede dikkat ettim ayakkabılarını dolgu topuktan yana tercih etmiş yürüyüşü falan değişmiş

İnşallah bu sefer , o da muradına erer ayrıca ben anlamıyorum paraya pula ihtiyaçları yok bir müddet gitse evinde dinlense ayrıca o boya ben olsam babet giyerdim bırak dolgu topukları ,Allah akıl fikir versin ne diiim

allahım ıns bu sefer sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın yazık korkuodur
aminn inşallahhhh Allah ım kimseye öyle bir acı vermesin

aminn inşallahh çok zordur insanın bebeğini canının parçasını içinde hissettikten sonra kaybetmesi Rabbbim kimseye yaşatmasın inşallahh herkezin yavrusunu korusun
eehhh işte ilkinde ne kadar üzülmüştü 1 hafta gelemişti proğrama bari şimdi daha dikkatli olsa tamam genelde oturuyor dikkat ettim ama dediğin gibi 1 karış topuklu ayakkabı giymeyi ver demi
ya kambur gıbı duruo onceden de bolemıydı bana mı ole geldı.kıyafetten herhalde ole gorunuodr dımı gobegı sismıs gıbı

evet canım kambur duruyor benimde dikkatimi çekti yürüyüşüde değişmiş zaten galiba ondan
erken olmasına ragmen göbişte var evet :)) ama ne o bacaklar öyle yaa çırpıı

masalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh gene baslamissiniz kizlar yetisemiyoruzzzzzzzzz neyse kiz kac aylik hamileymis yazik ya insallah saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder allah:Saruboceq:

Acıktım ama yemeğimiz gelmedi henüz ,,, off herkes yemeğe gitti sanırım kimseden ses çıkmıyor bu arada ligt ürünler kullanıyor musunuz ?

ben lıght bısey kullanmıorum vallahı.kız sen tatlıyı kessen ole kılo almazsın.lıght mıght yeme cocuk daha dogmadan lıght seylerle tanısmasın

kızlar surada yıyecegımız 4 ay daha onunda tadını cıkarın ne rejımı yaa. bakalım Allah ıkıncısını nasip kısmet edecekmı?

inşallah canım babaannesi aldıkalrımız kaldırmış temizlik yaaprken yakalarsam koyarım onlarıda

kısss dedikodu yapmayın sabah sabahhhhhh

kızz ne sabahı bana bile sabah gibi kii ben 11 de uyandım kahvaltı faslı falan derken saat 12 oldu :))
sen çalışıyorsun erkenden kalkıyorsun senin için neredeyse akşam olmalı sen sabah sabah diyorsun :)))))
yoksa sen hala açılamadın mı hayatımm

Offfff nefret ediyorum kızlar. 13.30 da toplantı varmış. Yine bağrış çağrış. Ama ben bu sefer gayet sakin olmaya karar verdim. Yoksa bebiş çok etkileniyor. Herkese he dicem geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…